Benden önce sen.

105 8 0
                                    

Merhaba bambaşkam
17 yaşındaydım demi 17 senedir bu hayattasın bu evreni kabullenmişsin
Bense sadece biriyim. Seni yazmamın sebebi, sadece boşuna yaşadığını belirtmek biraz olsun en az 10 seneni düşünmen biliyormusun ? Çok şanslısın bir kere 3 çocugun tek erkeğisin. Ailenin tek erkek evladı. Büyük ihtimal çokta büyütülüyorsundur birde ortancasın, ohhhh! Rahatın beyde yok. Çünkü bir olay olduğunda genelde büyükler suçlanır, ve onlara kızılır. Bir iş olduğunda en basitinden ekmek almaya küçük gönderilir yani, bi nevi ortancalar rahattır. Neyse asıl konuma geleyim.
Acaba bu 17 sene içinde kaç kişiyle çıktın? Yada daha önemlisi kaç kişiyi sevdin ? Kaç kişi seni hissederek inandırarak sevdi? Bu soruların cevabını bilemem ama birini tanıyorum.. Biliyorum ki ;
- seni taa hücrelerine kadar hissederek seven tepeden tırnağa aşık biri var. Senin için neredeyse herşeyi yapabilecek güçte biri. Boş zamanlarını geçtim dolu zamanlarında bile seni düşünecek seni yazacak biri. Alengirli tavırlarına rağmen sana kızmaya kıyamayacak, konuşmaya doyamayacak biri. Belki de seni çok fazla büyüten biri mesela gözlerin çok güzelmiş, çok güzel bir bakışın , çok samimi ve içten bir gülümsemen varmış.. Yani o kızın dediğine göre ve sen çokta degişkenmişsin bir öyle bir böyle. Bir çok iyi sonrası çok ters ve o kız böyle yanar döner insanları sevmemesine rağmen sana nasıl katlanıyor anlamıyorum. Ama sanırım o seni gerçek anlamda seviyor. Asıl zor olan bu olayların nasıl olduğuna dair en ufak bir fikri bile yok. O sıra bir boşluktaymış. Tutunmuş sana yani ilk mesaj attığında pek birşey hissetmiyormuş aslında . sadece mutlu edeceğine inanmış. Ama sen tam tersine o kızın hayatını mahvetmişin. Bir görünüp bir kaybolmuş unutmasına izin vermemişsin. Tam fotoğrafları, mesajları silmiş sen tekrar bir "selam"la geri gelmişsin, herşeyi tek kelimeye sığdırmaya çalışmışsın. Hep böyle olmuş, devam etmiş. Sonrasımı ? Sonra kız bir bakmış ki, sana gerçekten aşık olmuş sonunu düşünmeden her işe kalkışır olmuş. Seni geçmiş aileni, kardeşini bile sahiplenmiş. Çokta hayal kurmuş, bir taraftan da hayal kurmayı severmiş. Başrolü senli bir sürü hayliniz olmuş.
O kız! 1 gün için 9 ayını ve belki de bundan sonrasını habâ etmiş.
Tarih 26.01.2015 ama kız hala o günde aynı mutlulukla yaşıyor. O günün içinden çıkamadı. Eğer merak edersen "26.04.2014" tarihine bir uğra o hala orada seni bekliyor.
Ben bunları nerden mi biliyorum ?.
- o kız bendim, ama yazının başında dedğim gibi senin için sadece biriydim!..

Bambaşkaların en başkasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin