Hoodstuk 1

40 0 0
                                    

P.O.V Annie
"Sorry je bent niet wat we zoeken " zeg ik al voor de zoveelste keer. We hebben nu al 21 mensen gezien maar niemand is wat we zoeken . "Volgende "
P.O.V Manar
"Volgende " hoor ik . Ik heb vandaag een auditie om bij Annie te dansen . Ik loop naar de deur toe en doe hem open. " Hoe heet je en hoe oud ben je " Vraagt Annie . "Manar en ik ben 16 jaar ." "Begin maar " zegt ze en ik begin te dansen . Als ik klaar ben zegt annie "eindelijk ..." . Ik kijk haar niet begrijpend aan . " jij bent de nieuwe danseres " vanbinnen juich ik heel hard maar ik knik gewoon en vraag " waneer begin ik " " morgen " zegt Annie

P.O.V. Manar Eenmaal thuis aangekomen zitten mama en Dioni op de bank, papa is denk ik op z'n werk. "IK BEN DOOOR!!! " schreeuw ik vanuit de gang, meteen springt Dioni van de bank en knuffeld me. "Gefeliciteerdd zusjeee!" zegt ie dan als we uitgeknuffeld zijn. We lopen samen naar de woonkamer waar mama me ook knuffeld. "Tijd voor een feestje!!" hoor ik Dioni dan zeggen en ik moet lachen. "Vind ik ook" zegt mama dan vanuit de keuken. Met B-Brave als hoofdgast zeg ik er dan nog lachend achteraan.
_________________________________________
Heeii, dit verhaal wordt door 2 mensen geschreven Door Annie en Manar. Ik hoop dat jullie het leuk vinden x

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 27, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Life of Music (B-Brave Fanfiction)Where stories live. Discover now