97

807 46 0
                                    

YANDAŞ'IN ÇEKİM TARİHİ AÇIKLANDI!

Daha önce Yandaş’ın iki filme ayrılarak çekileceğini duyurmuştuk. Google Kuralsız soru-cevap etkinliğinde Shailene ve Theo, Yandaş filmlerinin ikisinin (mesela Alaycıkuş’ta olduğu gibi) birlikte çekilmeyeceğini, araya bir sene gireceğini söylemişlerdi. Ancak çekimlerin başlama tarihini bilmiyorlardı.

Filmin yapımcısı Todd Lieberman ise dün gece, Yandaş Part 1’in çekimlerinin 18 Mayıs’ta başlayacağını duyurdu.

Kendisine okuyuculardan çok da iyi tepkiler almayan Yandaş’ın malum sonunun filme nasıl yansıtılacağı sorulduğunda ise şöyle bir yanıt verdi: “Yandaş’ı alıp iki parçaya ayırdık ki olaylar çok ilerlemesin. Ama evet, kitabın sonu öyle bitiyor ve bu konuda çok uyuşmazlık yaşadık. Şahsen ben, o sonun karakterler için önemli bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. Fakat hala tam olarak o kadarını tartışmadık... sonuçta bunlar sevilen karakterler. Neden büyük bir ihtilafa neden olduğunu anlayabiliyorum. Bazen cesur ve yaratıcı seçimler yapmanız gerekiyor. Ben her zaman bunun yanındayım.”

Ayrıca filmin nasıl olacağından da genel olarak şöyle bahsetti: “Çok fazla şey vaat etmek istemiyorum ama üzerinde konuştuğumuz şeyler çok ama çok güzel. Aklınızı başınızdan alacak görsellikler olacak. Kitabı okuyanlar olayları bilirler. Tamamen farklı bir dünyaya giriş yapıyoruz ve hepimiz onu keşfetmek için heyecanlıyız.”

FANGİRL DÜNYASI 3Where stories live. Discover now