BÖLÜM 1: ''GİRİŞ''

1.4K 103 60
                                    

2 yıldır tozlanan kurguma bir rüya görmem sonucu baştan başlıyorum. Her şey gönlünüzce olsun. İyi okumalar..

Kurşunun göğsünü delip geçtiğini hissetti. 10 saniye kadar karşısındaki "çıkış yok" yazılı duvara baktı. Dizlerinin bedenini taşıyamadığını hissetti ve olduğu yere yığıldı. Dünyanın nasıl siyah beyaz görüneceğini hep merak ederdi...
Artık onun dünyası siyah beyazdı. Tepesinde duran adamlardan birinin söylediklerini duydu hayal meyal...

"Oyun Bitti Hera"

Uyandığında başucunda duran saat kırmızı yazılarla 03.28 gösteriyordu. Derin bir nefes alıp doğruldu. Ayaklarını yere bastığında hissetmedi, sendeledi ve yatağa geri oturdu.

"Rüya yüzünden" dedi içinden "kötü bir rüya, kabus"

Tekrar kalktı ayağa. İkizinin odasına doğru ilerledi. Sessizce.. Kapıyı açtı ve gülümsedi. Diğer yarısı iyiydi ve güvendeydi. Geldiği gibi gitti odadan. Sessizce. Anne ve babasının odasına ilerledi. Aralık olan kapıdan içeriye baktı "Off" dedi içinden. Kendi bile bilmiyordu neden öyle söylediğini. Elini göğsüne koydu, ağrıyordu. Odasına gitti, yorganı üzerine aldı, uyuyamadı..

Yatağından irkildiğinde güneş odasını çoktan aydınlatmıştı. Ne zaman uyuduğunu hatırlamıyordu. Sersemledi. Etrafına baktı, dün gece gördüğü kabusu hatırladı. Sanki siyah ve beyazın arasında oluşan arafda sıkışıp kalmıştı. Çığlıklarını yalnız kendi duyuyor, kimsenin ona yardım edemeyeceğini bildiği halde avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Etrafında dolaşan adamların hiçbirini tanımıyordu ama nerede sıkışıp kaldığını biliyordu. Beyni ve iç sesi tekrar savaş halindeydi. Hiçbir zaman aynı anda aynı şeye onay vermemişlerdi. O yüzden hep kalbinin sesini dinlemeye başladı. Çünkü onu hayata bağlayan organın ona yanlış kararlar verdirmeyeceğini düşünüyordu.

Düşünce tarzı diğer insanlardan oldukça farklıydı. Aşktan yana bir kere kaybetti kardeşten yana bir kere kazandı, arkadaşlıktan yana iki kere kaybetti aileden yana iki kere kazandı. Sonra;

"Kaybettiklerim kazandıklarımı götürürse elimde sıfır kalır. " dedi kısık bir sesle. Vücudunun yarısına vuran güneşe döndü. Ayağa kalkıp vücudunun her tarafına güneş gelmesini sağladı.

"Elimde sıfır kalması hiçbir şeyim olmadığı anlamına değil, hayata sıfırdan başlayacağımı gösterir. Her gün, en baştan" dedi ve kapıya doğru yöneldi.

Sadece kısa bir giriş yapmak istedim. En geç yarın bu saatte tekrar bölüm atacağım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 07, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vasiyet-i Aşk (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now