1

254 46 10
                                        

Ryujin

Sinirliydim, arabayı hızlı sürdüğümün farkında bile değildim. Fakat nedensiz yere bir kız gözüme çarpmıştı, bana doğru bağırıyordu. 

''HEY DURUR MUSUNUZ!'' Arabamı yavaşlattım ve durdum. ''Ne var.'' Kızın sesi tedirgin geliyordu, üstünde gelinlik vardı ve üşümüşe benziyordu. ''Beni rastgele bir yere bırakabilir misiniz? Beni bulurlarsa o adamla evlendirecekler.''

Elimle gel işareti yaptım, yan koltuğa oturdu. Araba sıcak olduğu için rahatlamışa benziyordu. Arabayı hızlıca çalıştırınca arkasına yaslandı ve gözlerini kapadı.

''Bu kadar korkuyor musun?'' Sırıttım. ''Sen delirmişsin, bu kadar hızlı gitmen normal de-'' Arabayı hızlandırınca bağırdı. ''İMDAT BU KADIN KAFAYI YEMİŞ!'' Sesli bir şekilde kahkaha attım. ''Tamam, tamam yavaşlatıyorum.'' Arabayı yavaşlatınca derin bir iç çekti. ''Allah sana akıl fikir versin şerefsiz.''

Bu kız çok saf, onu kafeye falan bırakacağımı düşünüyordur. Ben salak mıyım? O kızı hayatta elimden kaçırmam ama sevgilim var... Büyük ihtimalle evlenmek üzereydi ve kaçtı.

''Ee ne oldu da kaçtın anlat bakalım' Güldü ve kafasını öne eğdi. ''Woojin diye bir köpekle evlendiriliyordum, tam bir pislik. Beni ve arkadaşlarımı defalarca tecavüz etti.'' Kafamı ona çevirdim ve ardından geri yola baktım. ''Peki arkadaşların nerede?'' Kıkırdadı. ''Chaeryoung, o kaçalı yıllar oluyor. Jennie ise bir kaç hafta önce kaçtı, bana otelin adını attı ama bilmiyorum.''

Çok geçmeden eve vardık, eve girmeden dışına baktı, ağzı kocaman açılmıştı. İçeri girdiğimizde ise daha fazla şaşırdı bu beni güldürmüştü. Onu elinden tutup, yan odaya götürmüştüm. Eskiden orada Yuna kalırdı, fakat daha büyük odayı bulunca bir üst katta ki odaya taşındı. Gerçekten çok fazla şaşırmıştı.

''Ama burası çok büyük.'' Güldüm. ''Evet, neyse şimdilik sana kendi pijamalarımdan vericem yarın alışverişe gideriz. Unutmadan ben Shin Ryujin, evde Lia ve Yuna ile yaşıyorum.'' Elini uzattı, elini sıktığımda ise gülümsedi. ''Ben de Hwang Yeji, memnun oldum ve artık şu üstümdekileri çıkarmak istiyorum, aşırı rahatsız edici.''

Sırıttım, odamdan bulduğum en rahat pijamayı bulup Yeji'nin yanına geldim. Pijamaları eline alıp bakmaya başladı sonra yüzüme.

''Allah aşkına senin boyun kaç?'' Şaşırmış bir şekilde cevap verdim. ''1.63'' Kahkaha atmaya başladığında kaşlarımı çattım. ''Ne gülüyosun be, senin boyun kaç.'' Kahkahasını durdurmaya çalıştı. ''1.70''

Yeji zorunlu olduğu için pijamayı giydi. Yeji yatağa yatar yatmaz Yuna ve Lia geldi. Lia sinirli bir şekilde odasına çıktı. Neden bu kadar sinirli bu kız? Yuna odasına gittiğinde arkasından çıktım.

''Neyi var bu kızın?'' Dudağına kısa bir öpücük kondurdum. ''Hiç bir fikrim yok.'' Güldüm. ''Yorguna benziyorsun biraz uyu meleğim.'' Onu son kez öpüp odadan çıktım.

Yeji'nin odasına doğru ilerledim, kapıyı yavaşça açtım ve onu izlemeye başladım ışıklar kapalıydı ve uyuyordu. Çok tatlıydı, bir insan bu kadar masum bir insanı nasıl tecavüz eder ki? Yavaşça gözlerini açtı.

''Ne işin var burada.'' Ağladığını fark edince ışığı açıp yanına oturdum. ''Ne oldu?'' Derin bir nefes aldı. ''Hayatımda görebileceğim en kötü şeyi gördüm'' Gözyaşlarını sildim. ''Yanında yatmamı ister misin?'' Kafasını olumlu anlamda salladı.

Işığı kapadım ve Yeji'nin yanına yattım. ''Yorganı üstüne çek üşüyeceksin.'' Gülümsedi ve bana sarıldı, ben de ona.

-

Yavaşça gözlerimi açtım, Yeji'nin beni izlediğini görünce güldüm. Gerçekten çok şirindi, ağlamasına asla dayanamıyorum.

''Günaydın Ryujin.'' Yanağını okşadım. ''Daha iyi misin?'' Kafasını olumlu anlamda salladı ve ardından elini yanağımdan çekti. ''Yavaş, hız 102.'' Kolumu kaşıdım. ''Benim bi sevgilim var, adı Yuna.''  Gülümsemesi soldu. ''Onunla tanışmayı çok isterim.'' Yataktan kalktım, ilk üstümüzü giyinelim.''

Güldü. ''Senin kıyafetlerin bana olmaz.'' Esnedim. ''Yuna'nın kıyafetlerini giy, onun da boyu 1.70.'' Ardından odadan çıkıp kendi odama girdim.

Yeji

Salak, bana kızın odasını söylemeden gitti. Üst kata çıktım, ilk odaya girdiğimde bir bi kız uyuyordu. Büyük ihtimalle bu Lia olmalıydı, ardından yan odaya girdiğimde bi kız çoraplarını giyiyordu. Bana baktı, korkmuştu.

''Lia bizden habersiz gece eve kız mı atmış kimsin lan.'' Güldüm. ''Hayır, Ryujin getirdi bu arada ben Yeji.'' Kaşlarını çattı. ''Ne dedin sen?'' Başımı öne eğdim. ''Hayır, b-ben d-düğünden kaçıyordum y-yardım is-'' Omuzlarımdan tuttu. ''Tamam daha fazla anlatmana gere yok ne istemiştin?'' Gülümsedim. ''Ryujin benden kısa, seninkiler için gelmiştim verirsin diye.''

Kafasını olumla anlamda salladı. Elinde çok tatlı bir elbiseyi aldı ve bana uzattı. Teşekkür ettikten sonra odadan çıkıp kendi odama girdim. 

-

Elbiseyi giymiştim, odayı inceliyordum. Gayet şık ve güzeldi, makyaj masasına doğru ilerledim ve biraz saçımı düzelttim, ardından kapı çaldı.

''Ryujin piçi sen misin?'' Burda ki herkes neden bu kadar küfürbaz? ''Hayır, ben Yeji.'' Odaya büyük bir hızla girdi. ''Öhm sen kimsin ve bu arada ben Lia.'' Güldüm. ''Ryujin anlatır ve çok seksisin.'' Yanıma geldi ve bana yaklaştı. ''Öyle mi?'' 

Kafamı olumlu anlamda salladım, kapının açılmasıyla Lia benden hızla ayrıldı. Gelen Ryujin idi büyük ihtimalle alışveriş içindi.

''Ben sizi bölmeyeyim.'' Lia'dan ayrılıp Ryujin'in yanına koştum. ''Yok çıkalım, bi daha senin pijamanla uyuyamam.'' Güldü, elimden tutup arabaya doğru sürükledi. Arabaya bindikten sonra sinirli olduğunu fark ettim. ''Kemerini bağla.''

Kafamı olumlu anlamda salladım. Neden bu kadar sinirli anlamadım, büyük ihtimalle biriyle tartışmıştı.

''Neden bu kadar sinirlisin.'' Saçlarını kulağının arkasına attı. ''Yuna, seni o köpeğe geri vermemi istiyor.'' Arkama yaslandım. ''Beni bırakabilirsin.'' Güldü. ''Saçmalama, ben ırz düşmanı değilim.''

-

Alışverişten çıktıktan sonra midemin deli gibi ağrıdığını fark ettim. Midemi tutup ovmaya başladım,  kemerimi taktığımda Ryujin'in bana baktığını fark ettim.

''Yeji iyi misin?'' Kafamı olumlu anlamda salladım. ''Bana yalan söyleme.'' Dışarı izlemeye devam ettim. ''Biraz midem ağrıyor ve-'' Sözümü kesti. ''Anladım, ben eczaneye gidip geliyorum bekle beni.''

Arabadan çıktı ve eczaneye doğru ilerledi. Çok sürmeden arabaya binip elinde ki poşeti arka koltuğa koydu. Derin nefes alıp eve doğru sürmeye başladı.

''Neden aldın?'' Saçını kulağının arkasına attı. ''Eve gidince anlarsın.

-

Poşetten çıkarıp kutuyu bana attı, hamilelik testi olduğunda güldüm. Tuvalete gidip, hamilelik testini kutudan çıkardım.

-

Gözlerimiz kapalıydı, yanımda Ryujin vardı. Büyük bir korkuyla yavaş, yavaş gözlerimi açtım. Çıkan sonuçla-


Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Jul 06, 2021 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Complicated -RyejiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora