Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή!

274 11 18
                  


Διαθέσιμο για πρόπαραγγελίες -> https://www.pigi.gr/product/fantasias-i-floga-tis-eleganti/

Γιατί να το πρόπαραγγείλετε; Γιατί έχει δώρα! Διαβάστε μέχρι το τέλος, πριν το book trailer!

Καλησπέρα σε όλους σας Ελεγκάντι μου,

Χρόνια πριν έγραφα αυτή την ιστορία εδώ στο wattpad όπου και βρήκε υπέροχους αναγνώστες να την διαβάσουν και να την αγαπήσουν. Γι' αυτό σας ευχαριστώ και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Χάρις εσάς, και την δύναμη που μου δώσατε λέγοντας μου τόσο όμορφα σχόλια, αλλά και ότι έπρεπε να το εκδώσω, όχι μόνο τελείωσα το βιβλίο, έγραψα και το δεύτερο, και τώρα το πρώτο θα πάρει υλική μορφή.

Για να μην φλυαρήσω παραπάνω, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που διαβάσατε το βιβλίο μου και το αγαπήσατε -ή και όχι-, που το πιστέψατε και που ήσασταν εδώ σε κάθε νέο κεφάλαιο που ανέβαινε.  Σας θυμάμαι όλους έναν-έναν και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ.

Όσον αφορά αυτούς που τον τελευταίο καιρό το βάλατε στη λίστα σας, σας ευχαριστώ και εσάς γιατί μου δώσατε την δύναμη να κάνω υπομονή και να συνεχίσω να πιστεύω ότι ναι, αυτή η ιστορία ακόμα θέλει να διαβαστεί.

Κλείνοντας να αναφέρω ότι το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή και μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα των εκδόσεων, ή από μεγάλα βιβλιοπωλεία (Public, πολιτεία, Πατάκη, πρωτοπορία, Ιανός κλπ), ή να το ζητήσετε από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μου, μπορείτε να με βρείτε είτε εδώ, είτε στο Instagram με το όνομα eliz_white. Για νέα, διαγωνισμούς ή πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο, μπορείτε να το μάθετε από το Instagram που ανέφερα προηγουμένως είτε από την ιστοσελίδα μου:  https://christinapsylla.gr/

Προσθέστε το βιβλίο στο Goodreads -> https://www.goodreads.com/book/show/58846423

Θα είμαι αιώνια ευγνώμων.

Όπως πάντα... Καλή Ανάγνωση ❤️


Με κάθε προ-παραγγελία δίνεται δώρο ο Χάρτης και η Συλλεκτική Πρόσκληση για την Νημφαιά Ακαδημία. Κυκλοφορεί 7 Σεπτεμβρίου 2021!

 Κυκλοφορεί 7 Σεπτεμβρίου 2021!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Δείτε το ΒΟΟΚ TRAILER

Η Φλόγα της Ελεγκάντι (Νημφαιά Ακαδημία #1)Where stories live. Discover now