5. BÖLÜM: [CESET]

1.7K 133 40
                                    

5. BÖLÜM: [CESET]

YAZARDAN

Bedenden yükselen küf kokusu cesedi sarmıştı. Derinin altındaki sıvı kanla karışmış, bir sarmal gibi birbirine karışmıştı. Koku ağır ve metalimsiydi.

Pas kokusu kanla karıştı.

Ve cinayetin izleri kara toprağı esir aldı.

Yağmurun kudretiyle ıslanmış toprağı esir alan uzun tırnak izleriydi. Uzun pembemsi tırnaklar toprağa saplanmış, ve bağrını deşmişti. Uzun tırnakların içine dolan toprak aciz bir çırpınışın kanıtıydı.

Ve bu çaresiz çırpınış boğazda kalan son nefes gibi yarım kalmış ve acı dolu olmuştu.

Bedenden yükselen çürük kokusu, ruha karışıyor ve ölü bir bedene dâir olabilecek herşeyi gözler önüne seriyordu.

Ruh acısını boşluğa doğru akıttı.

Boşluğa süzülen acı kara bir irin gibi bedeni sardı ve abluka altına aldı.

Acı her yeri mesken tuttu. Bedene ve ruha nufus eden her acı bir oyuk açmış ve küçük görünen yaralar ölümcül bir yara oluşturmuştu.

Bedenden yükselen korku surları ateşe vermişti. Genç kadının gri irisleri korkuyla açılmış duyduğu kelimeleri idrak etmeye çalışmıştı.

Lâkin doğru duymuştu. Bir ruh daha sökülüp atılmıştı bir bedenden.

Aniden hesapsızca.

Genç adam hızla farise doğru dönerek kara irislerini onda sabitlemişti.

"Pars, ve amir'e söyle hazırlansınlar"

Dedikten sonra genç adam kafasını hızla salladıktan sonra seri adımlarla arkasını dönerek ilerlemeye başladı. Kamber ise arkasını dönerek ambar şeklindeki kulübeye girdiğinde genç kadının adımlarıda adamın hemen bir kaç adım gerisindeydi. Genç adam tahta kahverengi kapıyı açarak bedenini içeriye doğru sürdü. Meysira'nın adımları ambarı bulduğunda buranın bir nevi cepenelik olduğunu anlamıştı.

Farklı büyüklükte ok ve yaylar bir çok bıçak ve kabzaları tahta masaların üstünü süslüyordu.

Genç adam seri hareketlerle büyük küçük bir çok bıçağın oluşturduğu kabzayı alarak dizinin hemen üzerinde konumlandırarak kemerini taktı. Ardından tahta masaların hemen kenarındaki çekmeceyi açarak bir küçük bir tüp aldı. Tüpün içindeki sıvı zehir yeşili rengindeydi.

"Bende geliyorum"

Genç kadının sesi kamber'in seri hareketlerinin durmasına neden olmuştu. Genç adam ağır bir şekilde kafasını arkaya doğru çevirdiğinde kara irislerin odağı genç kadındı.

"Unut bunu, gelmiyorsun"

Elindeki küçük tüpü dar siyah kotunun cebine doğru sıvıştırdığında, genç kadın hafifçe kaşlarını çatmıştı. Ve biliyordu ki ne olursa olsun oraya gidecekti.

"Seninle gelicem kamber, eğer izin vermezsen arkanızdan gelirim"

Genç kadının sözleriyle kamber dişlerini birbirine bastırmış, buda kemikli yanaklarının içeriye doğru gömülmesine neden olmuştu.

"Sen beni tehdit mi ediyorsun!"

Genç adamın sert sesi meysira'nın geri adım atmasına neden olamamıştı.

DOLUNAYIN EVLATLARI  "Askıya Alındı."Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin