Yeni Çocuk : Görkem

7.5K 329 28
                                    

-Ben hiç bişey anlamadım.

+Önemli bişey değil ya

-Peki

+Maskem düştü .Onu almam lazım.

-Nerde ben alıyim

+Süs havuzunun yanında

-Tamam bekle

Maskeyi çok hızlı bir şekilde getirdi.(Şimdi bir şeyler daha yazardım da üşendim :D)

Maskeyi dikkatli bakışlarıyla ve hafif şaşırmış bir şekilde bana verdi.O sırada maskeleri çıkartmak için geri sayım başladı.Maskeli balo kurallarım

1)Maskeni geri sayım bitmeden asla çıkarma

2)Maskeni çıkarttığında yukarı atarken fazla havalandırma

3)Havaya attığının maskeni kimse görmeden yerden geri al (O kadar para verdim olum boru mu fakirlik böyle bir şey )

İlk defa kurallarıma uymıycam .Gerçi ilk maskeli balo deneyimim ama . Kurallarıda burda buldum.( çok yaratıcıyımdır sjsjs ).Çünkü ben hala maskemi takamadım.

Ben elimdeki maskeye takmaya çalışırken  herkez maskelerini çıkartmaya  başladı maskeler havada uçuştuğu sırada bende maskemi yanlışlıkla (yanlış anlamayın yanlışlık yani :D ) Ege'ye fırlattım. O kargaşada pek umursamadı tabi.

Sonraki saatlerimi de Görkem’le sohbet ederek geçirdim.Onu daha iyi tanıdıkça ondan daha çok hoşlanmaya başladım.Gülüşü gülüşüm oldu.Partideki insancık sayısı azalamaya başlayınca bizde eve gitmeye karar verdik.Görkem’de her zamanki centilmenliğiyle beni evime bıraktı.

Evin kapısını sessizce açtım.Anahtar sesi oldukça ses yapıyordu.Ama neyseki annemle babam uyanmadan odama kadar gittim. Odama ait bir banyom olduğu için daha rahattım.Banyoya girip makyajımı çıkardım.Odama tekrar girip üstümü değiştirdim.Yatağa girdiğimde olanları düşündüm.Aklıma Merve geldi .İçimdeki ses onla barışmamı söylüyordu.Sonra evden çıktım.Merve’nin evinin kapısını çaldım.Hiç bişey konuşmadık.Sonra mutfağa gittim ve elime bıçak alıp geri döndüm.Onu 39 yerinden bıçakladım.Yanlız kötü ruhlar geldi.3. dünya savaşı yaşandı ve dinozorların saldırısına uğradım.

Uyandığımda saat 12’yi geçiyordu.Görkem’den 2 tane cevapsız arama vardı.O sırada yorganı cama kadar fırlatıp ayağa kalktım.Beni aramış ohass.Dakikam olmadığı için mesaj attım.

Kime ; Yeni Çocuk

-Aramışsın.Duymamışım kb.

Kimden ;Yeni Çocuk

-Önemli değil.Kampa gelicek misin diye sorucaktım

Ona cevap vermeden anneme ve babama sormam lazımdı.Tabi bunun için de onlara yalvarıp timsah gözyaşlarımı dökmem lazımdı.İnşallah izin verirler.Bu arada ismini de değiştirmedim.Zavallının ismi yeni çocuk diye kaldı.Üşengecim napimm.

Kime; Yeni çocuk

-Büyük ihtimalle gelicem .Ne zaman yola çıkıyosunuz .Ve nereye gidiliyo?

Kimden;Yeni çocuk

-Akşam 7’de yola çıkılıyo.Nevşehir Kapadokya Kaya Kampı’na gidiyoruz.Eğer gelirsen seni evinden alırım.Tabi istersen :)

Kime;Yeni çocuk

-Ben kesin bir şey diyemem ama gelmek isterim.Sana bir yarım saat sonra haber veririm.

Kimden;Yeni Çocuk

-İyi haberlerini bekliyorum.

Gidip annemleri ikna etmek için aşağı indim.Annem yemek hazırlıyordu bende yanına gidip;

-Anne okulun kampı varmış.5 günlüğüne gidebilir miyim lütfen

+Olmaz.Zaten dün daha yeni dışarı çıktın.

-Anne lütfen .Herkes gidiyo

+Hayır.Senle mi uğraşçam

-Zaten hiçbir şeye izin vermiyosunuz.Ne zaman bir şey istesem hayır cevabını alıyorum. Sınıfımızdaki kızların aileleri çok iyi.Her istediklerini yapıyolar .Bunları diyip tiyatroculuğumu öne çıkararak ağlamaya başladım .Ve odama çıktım.

Odamda yaklaşık 15 20 dakika boyunca ergen triplerine girdim . O sırada Görkem’e mesaj atmam gerektiğini hatırlayıp telefonu ele aldım .Mesaj yazarken annem içeri girip

-Hadi hazırlan

+Nasıl yani şimdi ben kampa gidiyo muyum ?

-Evet şansını  zorlama istersen

+Sen annelerin bitanesisin

-Tamam yalakalığı kes de hazırlan

Annem odadan çıktıktan sonra telefona sarıldım.Sonra güzel haberi vermek için Görkem’e mesaj attım.

Kime ;Yeni Çocuk

-Bende geliyorum. Ama bir sorunum var hazırlık yapmam gerek ve bu konuda hiç tecrübem olmadı bana yardım edecek birine ihtiyacım var :)

Kimden ;Yeni Çocuk

-Sanırım sana yardım edecek birini tanıyorum 1 saat sonra seni almaya gelirim :)

Kime;Yeni Çocuk

Tamam .Yardımın için teşekkür ederim.

Benim için rekor bir süre olan yarım saatte hazırlandım ve tahmin ettiğim gibi Görkem bir saatten daha erken bir zamanda geldi. Yanıma bavulu andıran çantamı alıp hızlıca aşağı indim.Ve onun spor arabasına bindim.

Büyük alışveriş merkezine girdik .Kamp eşyaları satan büyük bir mağazaya girdik.Görkem’le beraber vitrinleri dolaşmak gayet eğlenceliydi.Her şeyden iki tane olmak üzere çadır,matara,uyku ,tulumu,termos,ilk yardım seti aldık.Eksikleri de kendi evimizden karşılamak üzere mağazadan çıktık.Beni yine evime bıraktı.Ve 2 saat sonra geri alıcağını söyledi.Bende hızlıca odama çıkıp bavulumu hazırladım.Katlamadan dağınık bir şekilde giysileri tıkıştırdım.Aceleyle saçıma dalgalar verdim.Üstümü değiştirip salona indim.Annem ve babamla vedalaşıp Görkem’in gelmesini bekledim.10 dk içerisinde geldi.Birlikte bavulları arabanın garajına yerleştirdik.Bakalım kampta beni neler bekliyor.

......

        Evet arkadaşlar yeni bir bölümle karşınızdayız.Spoiler vermiycem ama gerçekten asıl olaylar kampta başlıycak.Okunma sayısı son bölümde biraz düştü. Bu yüzden çok üzüldük.Çünkü biz yazımıza gerçekten çok özen gösteriyoruz. İki kişi yazmanın iyi ve kötü yanları var.Kötü yanları iki kişi bir araya gelince fikir patlanması yaşanıyor .Fikir ayrılığına düştüğümüz içinde bir bölüm için en az 2 saat harcıyoruz.Vote ve yorumlarda bizim için çok önemli.Lütfen yorum ve vote bırakmayı unutmayın.Yaklaşık 3 haftada iki bine yaklaştık.Sınavlarımız da bu hafta başladı ve gerçekten çok zorlanıyoruz.İnşallah yazı yazmyı aksattığımız zamanlar olmaz ama bu üç hafta için söz veremiycem.Öptümmmmmm 

DeğişimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin