Onstopper

541 32 8
                                    

Ik draag de twee lichamen in mijn auto en rij zo snel mogelijk weg. Als we thuis zijn dan binden we de twee vrouwen vast. De ene perfecte en de tweede die juist het tegenover gestelde is. Ze moest zich ook maar niet bemoeien. "Wat gaan we doen met haar, meester?", vraagt Vuilbak. Ik kijk hem lachend aan en antwoordt: "We moeten het vuil buiten zeten, he Vuilbak!". Ik kijk om me heen om een oplossing te vinden en daar staat het dan de perfecte oplossing in een fles: Ontstopper! Ik kijk terug naar Vuilbak en zeg dat hij 20 flessen met onstopper in de winkel moet gaan halen.

Wanneer hij terug is, was in de tussentijd de bemoeial wakker geworden. Dat was niet zo leuk terugzien, vooral voor haar. Ik heb haar een spuit gegeven met een middel dat je verlamd, maar dat je nog wel bij bewust zijn blijft.

We gieten de ontstopper in het bad en leggen het lichaam erin. Na een paar uur zal ze wel zijn verdwenen. Niemand zal dat ding toch missen. Nu gaan we terug naar onze hoofdrolspeler. Ze moet wel eerst wakker worden voordat we haar gaan klaarmaken.

The puppet playerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu