Частина 16

488 32 0
                                    

Пройшов майже місяць..Багато чого змінилось!!Наприклад:
Реббека почала зустрічатись !І Ліана теж..
------------------------------
Знову школа...

Господи , ти Боже мій!! З такими думками проснула! Проснувшись повністю, пішла до ванної..По дорозі до ванної я так спідкнулась ногою об диван ,що нога аж посиніла. (В очах було все розпливчасте і від цього сталася " Аварія". Нарешті дойшовши до ванної кімнати , я залізла в душову кабінку і включила душ. Від гарячої води тіло "оживилось"стало так добре ,що навіть не хотілось вилазити,але прийшлось! Вийшовши з ванної ,пішла до своэї кімнати там де були речі які я мала одягнути. Вдягнути я мала рубашку в кліточку , сині джинси , зверху джинсови піджак.

Вдягнувшись я подивилась в дзеркало , і в моїй голові пробгли думки -" Ммм..навіть дуже гарно все поэднанно, хм..красуння!Хаха"Взяла сумку і побігла. Вийшовши з своэї кімнати, я спустилась на перший поверх, поцілувала маму і помчала з шаленою швидкістю в школу адже вже спізнювалась на перший урок!

***********************************

Прибігши в клас,урок вже йшов Зарубіжна література. Я попросила вибачиння і війшла до класу. Кинула сумку на задню парту. Біля Реббеки було зайнято ,вона сиділа з Біллом новеньким. Я просиділа всі уроки сама, дивлячись в вікно. Всі 7 уроків пролетіло дуже швидко.Вже йшовши шкільним коридором додому, мене хтось окликнув , обернувшись ззаду мене наздоганяв Ден..

-Чого тобі? - Незадоволено запипала я.

-Ти би не хотіла прогулятись зараз? -"Ти реально думаэш що я погодюсь"подумала я

-Хм..ну незнаю, а для чого?

-Мені потрібно з тобою поговорити..

-Про що?

- Побачиш!

-Ну добре вмовив!

Гуляючи по парку , ми вирішили присісти на лавочку.. Сівши ніхто з нас не промовив ні слова, але цю тишу вирішив перервати Ден. Своїм запитанням.

-Ліаночко, стань моэю дівчиною..- я була приголомшина і рада навіть дуже.

- Дай мені будь-ласка трохи часу подумати.

- Добре!!
Вибачте що так довго не було проди..
З любов'ю Камі)*

*•*Два кроки до кохання*•*Where stories live. Discover now