t h r e e

145 32 20
                                    


"Parker." diyen, kulağıma değen nefesle gözlerimi açtım. Zayn başucuma oturmuş bana bakıyordu. Kapı kilitliydi ve gördüğüm üzere kapı yerinde duruyordu. Nasıl girebilmiş ki?

"Ne istiyorsun yine?"

"Keyfimden gelmedim, bir saate kadar babama gitmek zorundayız. Haber vermek istedim." deyip ayağa kalktı. Ben yatakta doğrulup boynumu döndürürürken kapıdan çıkmadan dolabı işaret etti. "Bugün için bir kıyafet aldım, güzelce yıkan ve giyin. Aşağıda bekliyorum." dedikten sonra çıkıp kapıyı kapattı.

"Emredersin!" diye arkasından bağırıp yüzümü yastığa gömdüm. Birkaç dakika öylece durup ayaklandım ve odamdan çıkıp banyo olduğunu tahmin ettiğim kapıya ilerledim. Işığını açıp içeri geçtiğimde arkamdan kapıyı kilitledim. Dolapları karıştırıp yedek havlu buldum. Hızlı bir duş alıp çıktım ve saçlarımı kurutmak için makineyi prize taktım. Çalıştırmadan önce kurutma makinesini kullandığım için kızar mı diye düşündüm. Sonra ise umarım kızar da kavga çıkarırım diye çalıştırdım. Bugünün hesabını verecekti.

Saçlarımı kuruttuktan sonra havluya sıkıca sarınıp banyodan çıktım. O sırada merdivenden çıkan Zayn'nin bakışları parmak uçlarımdan başlayıp gözlerime kadar beni süzdü ve birşey demeden elindeki telefonuna döndü. Odasına girip kapıyı sertçe kapattı. Psikopat.

Odaya girip benim için aldığı elbiseye baktım. Bunu hayatta giymem. Babası oğlunun bir fahişeyle olduğunu mu görmek istiyor? Aptal Zayn.

Kıyafeti aldığım yere koydum ve kendine eşyalarımdan birşey ayarladım. Krem rengi dantelli bir bluz ile en sevdiğim kıyafetim olan koyu mavi kadife eteğimi giydim. Kalın yünden krem çoraplarımı diz altına kadar çektikten sonra botlarımı giyip çoraplarımı botların seviyesine kadar indirdim. Saçlarımı da taradıktan sonra biraz parfüm sıktım ve telefonumu cebime atıp odadan çıktım. Odasına ilerleyip derin bir nefes aldım ve kapısını çaldım.

Zayn mavi kot bir gömlekle siyah pantolon giymiş bir şekilde odadan çıktı. Ne kadar uyumluyuz. Harika!

"Hazır mısın?" diye sordu.

"Kör müsün?"

"Parker, s-"

"Biliyorum sınırların ve sen." deyip gözlerimi devirirken koluma yapıştı.

"O elbiseyi giy."

"Babana beni fahişe gibi göstermene izin vermeyeceğim." deyip aşağı indim. Bugünün intikamı çıkaracağım senden Bay Malik.

Kapıdan çıkarken Zayn bana yetişti ve elimi tutup dışarıya çekti. Yapmacık sevgi gösterileri midemi bulandırıyordu ama alışsam iyi olacaktı.

"Bin." deyip sahte bir gülümseme attı ve ben binince kapıyı örttü. Neden şimdi oyuna başladığımızı soracakken kapıda duran adamların babasının adamı olduğunu farkettim. Eve kadar rahat değildim yani, hatta evin içinde bile.

"Bir arıza çıkarma Parker. Cidden bu hiç iyi olmaz." deyip arabayı çalıştırdı. Umrumda değildi, bugün yaptıklarının cezasını çekecek.

"Madem öyle nasıl tanıştık? Baban soracaktır." dedim gözlerimi yola dikmiş halde.

"Ne kadar da isteklisin öylece," dedikten sonra güldü. Hep böyle gülse ve bana iyi davransaydı herşey çok daha kolay olurdu. "Pekala, seninle markette tanıştık. Ben sigara alıyordum ve senle çarpıştık." dedikten sonra memnun olmuşcasına başını salladı.

"Klasik."

"Ha klasik öyle mi? İstersen babama adamlardan kaçarken sana çarptığımı söyleyelim. İstediğin gibi alışılmamış olur mu?" dedi. Sinirlendiğini direksiyonu sıkan elleriyle farkettim. Yavaştan al Kylie.

⚪Parker⚪ZMOù les histoires vivent. Découvrez maintenant