it's not the truth

216 6 0
                                    

Pov Louis

Ik ren in paniek het station rond. Ik ren naar binnen bij het tankstation en vraag " heeft u misschien een klein meisje van 5 gezien die.moest huilen?" Hij schud met zn hoofd en haalt zijn schouders op. Ik ren naar de toiletten ik kijk als eerst in het mannen toilet, daar is ze niet. Dan twijfel ik even maar ga toch het meiden toilet in. "AHHHHHHHHHHHH DAT IS LOUIS STYLINSON!!!!!!!!!!" schreeuwen dan wat meiden. Ik kijk geschrokken op en vraag "sorry dat ik hier zomaar kom maar kunnen jullie mij alsjeblieft helpen?!" En ze knikken hevig. "Hebben jullie misschien mijn dochtertje gezien?!" Vraag ik dan ongerust. "Ja bedoel je Zoë die zag ik op de picknick banken zitten maar ze zag er zo overstuur uit dat ik er niet heen durfde te gaan" zegt dan het meisje met de blonde haren en het rode zomer jurkje verlegen. Ik ben zo blij dat ze dat zegt dat ik haar een kus op haar wang geef en ik ren weg. In me ooghoek zie ik het meisje blozen en ik glimlach. Snel ren ik opzoek naar de picknick tafel.

Pov Harry

Ik zoek en ik zoek nu al een uur op dit tankstation en ik begin nu echt me zorgen te maken. Dan hoor ik zacht gesnik "zoë" fluister ik in mezelf. Ik loop de hoek om en zie Zoë bij de picknick tafels huilen. Ik ren naar haar toe en ga voorzichtig naast haar zitten. Ik leg mijn hand op haar rug "Zoë luister het is niet wat je denkt" zeg ik dan terwijl ik haar over de rug wrijf. Zoë kijkt me doordringend aan met een gebroken gezicht en mijn hart breekt. " het is inderdaad niet wat ik denk ik dacht dat jullie wel om mij gaven en mij niet namen om meer in het nieuws te komen en meer fans te krijgen" zegt zoë die in tranen uitbarsten. "Zoë luister het is niet wat je denkt, sommige fans dachten dat we het daarvoor deden want die wouden niet geloven dat we jouw wouden omdat we van je houden, we hebben je genomen omdat we om je geven Zoë echt! " zeg ik menend tegen Zoë. Ze kijkt me aan en barst weer in huilen uit, ik til haar op mijn schoot en wrijf over haar rug. "Prinses ik zou jou voor geen goud willen missen" fluister ik in haar oortjes. Ze kijkt me aan en glimlacht zwak en geeft me een knuffel "s-sorry" zegt zoë dan ik kijk verbaast naar haar en zeg "je hebt niks gedaan prinses "

Pov Louis

Ik kom eindelijk aan bij de picknick tafels en ik zie in de verte Zoë zitten met volgens mij Harry en ik haal weer opgelucht adem. Ik zie Zoë opschoot van Harry huilen ik loop er op af. Ik ga naast Harry zitten met Zoë op zijn schoot "we houden van je schatje" zeg ik tegen zoë "en ik v-van jullie papa's" antwoord Zoë nog een beetje snikkend maar wel gemeend.

Even later lopen we samen naar de tour bus en lopen Liam, Niall en Zayn tegemoed. "Gelukkig hebben jullie haar gevonden!!!" Zegt Zayn blij. De jongens geven Zoë alle drie een knuffel en we lopen met zijn alle weer terug de tour bus in. Gelukkig is alles goed gekomen bedenk ik in mezelf. Morgen moeten we weer optreden maar als zoë dan nog steeds weg was ging ik niet optreden hoor........

----------------------------------------------------------
Hayy guys
Weer een nieuw hoofdstukje! I hope you like it ♥ het chappie is op mijn mobiel getypt dus is deze keer weer wat korter I'm sorry maar het is beter dan niks toch :)
NOG EEN DAGJE SCHOOL YEUYYY DAN WEEKJE VAKANTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Stemming: super happy natuurlijk!
Ik ga veel afspreken met vriendinnen in de vakantie!
Ben benieuwd wat jullie gaan doen! Zeg in de comments.als je iets leukd gaat doen of al hebt gedaan! Lijkt me leuk om te weten! So leave it.in the comments ♥
Vote/comment?
X-jes Luna

adopted by Larry StylinsonWhere stories live. Discover now