Tortura

124 8 0
                                    

M-am trezit intr-un loc intunecos si ma simteam sleit de puteri.Eram legat de maini si de picioare si simteam sangele siroind dintr-o rana a capului.Am incercat sa strig dar nu am reusit decat sa scot un geamat.Incet ochii au inceput sa mi se obisnuiasca cu intunercul si am vazut doua siluete legate,la fel ca mine, de maini si de picioare.Am tras adanc aer in piept si am reusit sa spun,soptit:

-Sammy?

-Dean?, Vocea aceea nu era a lui Sam dar totusi mi-a dat putere sa vorbesc mai departe:

-Samantha, unde esti? Te-a ranit?

-Sunt bine dar cred ca tu nu vei scapa. Eu sunt prea importanta pentru el. Nu poate irosi sange de vampir. Trebuie sa te scap de aici.

-Nu plec fara tine. Plus ca nici nu prea avem cum sa scapam de aici. Dar cine e vampirul ala si ce vrea?

-El este Baltazar, si vrea sa se razbune. E seful haitei si vrea sa te ucida, Dean. Vrea sa te ucida incet. Pe tine si pe fratele tau. O sa ne dezlege. Pe tine pentru a te tortura si pe mine pentru distractie.O sa incerc sa strecor un cutit ca sa-ti tai franghiile si tu trebuie sa-l iei pe Sam si sa plecati.

Doua ore mai tarziu Baltazar l-a luat pe Sam si l-a dus in alta camera. Au inceput strigatele de durere si eu nu am putut suporta.

-Sam!, am strigat dar ca raspuns nu am auzit decat niste strigate. Simteam ca o sa ma prabusesc psihic. Atunci mi-am facut o promisiune ca o sa-l distrug si nu o sa-l mai las sa-l raneasca pe fratele meu mai mic. La un moment dat strigatele s-au oprit si Baltazar l-a adus pe Sam plin de sange, legandu-l dinnou dar de data asta ceva mai putin strans. Apoi a luat-o pe Samantha si mi-am lasat o lacrima sa-mi brazdeze obrazul. Am auzit sunete umede si mi s-a facut scarba. Ma simteam gelos si vroiam sa-l omor. Dupa o ora si acele sunete au incetat si m-am simtit foarte usurat. Baltazar a adus-o si pe ea inapoi si am putut sa-i simt fata satisfacuta cand m-a dezlegat pe mine.

-Am vrut special sa te pastrez pe tine ultimul, Dean Winchester. Am fost dus intr-o camera luminoasa si atunci am simtit ca mor. Am inchis ochii doar ca sa ma pot controla si sa nu incep sa urlu. Am simtit cum sunt taiat si cum oasele bratului imi sunt frante. Mi-a dizlocat umarul si am inceput sa injur sonor.

-Mai, mai, dar nu te-a invatat mamica sa nu spui cuvinte ca acestea?

-Sa nu o pomenesti pe mama, jigodie draceasca!

-Chiar trebuie sa te pedepsesc doar ca sa-ti revizuiesti comportamentul?

-Esti TICNIT! AAAAAAAAAAHHHHHH!, am simtit un junghi in picior. Cred ca s-a saturat de mine pentru ca m-a dus inapoi, dar nu m-a legat. Apoi i-a dezlegat pe Sam si pe Samantha si a plecat. Sam s-a prabusit la pamant dar Samantha l-a prins imediat si i-a bandajat ranile rupandu-i bluza. Imediat a venit la mine si mi-a pus umarul inapoi, eu gemand. Mi-a bandajat si ranile fara sa scoata niciun cuvant. M-a luat in brate si eu i-am dat la o parte o suvita rebela din ochi. Am sarutat-o pe frunte si m-am dus la Sam.

-Sammy, trezeste-te.

-Dean?

-Ridica-te. El a facut exact cum i-am cerut si s-a sprijinit de un perete.

-Nu puteti continua asa. Ne-au fost rupte legaturile pentru ca nu este vreo cale de scapare. O sa muriti aici, a inceput ea sa planga. O sa muriti si e numai vina mea.

-Nu,nu este. Am luat-o in brate si am sarutat-o pasional. M-am intins apoi pe jos si am lasat-o sa-si puna capul pe pieptul meu, mangaindu-i parul si incercand sa o fac sa nu mai planga.

Iubire cu nabadai(Supernatural FF)Where stories live. Discover now