Capitolul XII

551 19 0
                                    

Sofia mergea pe marginea drumului plina de sangele lui Ronald, masinile treceau si o vedeau pe Sofia, in mintea ei nu se putea controla avea o sete de sange si vroia sa mai omoare cat mai multi oameni...
Ajunge acasa si se duce in camera tatalui ei si incepe sa planga, plansul ei se transforma in ras, un ras malefic, isi pune mana pe gura si se murdareste de sange ca Joker din Batman, radea si nu se putea opri. Imediat apare si Aaron dintr-o data Sofia sare pe el si vroia sa ii sparga capul, dar acesta reuseste sa scape. Lui Aaron ii curgea sange de pe frunte, Sofia se bucura pentru ca ii curgea sange, Sofia invatase kunfu, era foarte flexibila. Il prinde pe Aaron de mana si ii intoarce mana la spate, Aaron nu mai putea sa scape. Nu il omoara il leaga cu capul in jos si cu mana legata la spate. 

Sofia se duce pe cea mai inalta cladire din California si se arunca, ea nu avea de gand sa se sinucida dar vroia sa vada ce se va intampla daca cade pe asfalt. Cum credea nu a patit nimic era dea dreptul imposibil, nu o durea nimic , nici macar o zgarietura, se intreba ce este . Sofia credea ca nu a patit nimic dar defapt a intrat in coma, ea doar isi imagina ca nu era pe moarte, avea foarte multe fracturi, avea  hemoragie interna. 

~DUPA 5 LUNI~


Sofia se trezeste din coma, peste 2 saptamani, implinea 19, a trecut 1 an de cand a murit tatal ei, Aaron inca era in viata, isi aducea aminte cum l-a legat, se ridica din pat, se imbraca si pleaca, se duce la depozitul in care la legat pe Aaron, nu mai era decat mana lui acolo, era rupa, Sofia se gandeste~Deci ai scapat, dar ai ramas fara o mana~ , Sofia schiteaza un zambet pe fata si incepe sa rada, o dureau toate oasele ~sa fie oare de la cazatura ?~ se gandea ea, se duce acasa , dar stai nu mai avea casa era daramata. Cine a facut asta ? Fata vede un semn, era de la primarie se construia ceva acolo, se gandeste ~nu am platit nimic deci primaria mi-a luat casa. Unde o sa stau ?~ 

~AJUNGE LA UN HOTEL~

isi inchiriaza o camera, era obosita se culca si urmatoarea zi isi cauta un apartament. Il vede pe Aaron, incepe sa il alerge si nu il prindre.

Acum Aaron vedea cum s-a simtit fata pe care a urmarit-o el cu Ronald, era super stresant pentru el sa traiasca cu frica ca il va omora cineva, Sofia nu se dadea batuta il vroia mort pe cel care i-a chinuit mama. Aaron vroia sa plece din California si sa se duca in Los Angeles, dar stai nu stia sa conduca deci ramane in California cu Sofia. 

Sofia se duce la un liceu si isi mai linisteste gandurile, acum nu mai vroia sa omoare oameni pur si simplu il vroia mort doar pe Aaron.

Horror tripUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum