KIRMIZI İP

234 12 23
                                    

Gözümü açar açmaz o lanet olası çalar saati duvara fırlattım. Önemli toplantımın olmasını geçtim her sabah o ses kulaklarımı tırmalıyor. Derin bir nefis alıp yataktan kalktım. duşa girdim . göleğimi ütülü görünce çok memnun oldum. Bazen evde bir yardımcı olması çok iyi oluyor.( Elçin Hanım çok teşekkürler ! )  iç sesim hizmetliyide andıktan sonra uygun bir kravat seçmeliyim gri ve siyah ince çizgili gömleğime. Sanırım Siyah düz hoş olur . Saat 8:37 geç kalmamalıyım. Bu toplantı çok önemli hayattımda en iyi ajanslardan birinden teklif geldi. ve ünlü modellerin resimlerini çekicektim. Belki adım çok büyük dergilerde çıkar . ' Arın Bey bu başarınızın sırrını neye borçlusunuz?  Arın bey genç yaşınızda olmanıza rağmen birçok tecrübeli rakiplerinizi geçtiniz. Nasıl hissediyorsunuz? '  hayellere dalıp giderken saatte geçmişte. Hemen evden çıkmalıyım.  

Evden çıkarken her zaman ki totemim olan markete girip bir gazete ve simit aldıktan sonra karşı sokaktaki arabamın yanına gittim. kapıyı açtım .Direksiyonda bir not yazıyordu 

' Merhaba Arın bugünki  görüşmende başarılar. Umarım herşey istediğin gibi olur. Unutma bu işi aldığında o mavi gözlerini ve koyu kumral saçlarını mankenlere harcama . onlar zamanı geldiğinde benim olacak. Şimdi içinden geçici bir heves bu deme ( bu anda tamda bunu düşünüyordum! )  . Aslında ben sana sandığından daha yakınım . Bu sabah 8:37 de geç kalktığını düşünerek biraz daha acele ettin değilmi ? :) 

Biraz daha meraklandın değil mi ? kim bu diyorsundur. İşte seninle bir oyun oynamaya karar verdim . sana verdiğim  küçük ipuçlarla bana ulaşmanı sağlayacağım. hazır mısın ilk ipucuna?

o zaman kaputu aç ve zarfı eline al.'

merakla kaputu açtım. Gerçektende bir tane zarf duruyordu. içini açtım. içinden kırmızı bir iplik parçası ve küçük bir not daha çıktı. Notta: 

' Şimdi bu iplik parçası hakkında herşeyi öğrenmeni istiyorum. Senin ilgini çekicek şeyler var. Öğrenince pek  birşey anlamıcaksın ama unutma bunlar birer ipucu . 

Not: her oyunun sonunda yapman gereken hareketler var .İlk hareketin dikiz aynasını elinle düzelt ve camdan diğer elini çıkar . '

notta tam anlamıyla bunlar yazıyordu.

Nasıl saçma bir istek . Kimdi bu ?  sabah sabah aklımı başımdan aldı?  Evet oyunları severim. Bu beni çok heyecanlandırır . Genellikle sonuçları bir otel odasında taksi parası bırakmakla biter. klişe olabilir. Ama vicdanımı rahatlatmalıyım sonuçta. Herneyse dikiz aynasını düzeltip elimide dışardan çıkardıktan sonra görüşme yapacağım yere geldim. Sekretere 'Arın Kaan Servetli ' dedikten sonra sekreter hemen ayağa kalkıp Faruk beylerde sizi bekliyordu dedi. İçeri girdim. Faaruk Bey in elini sıktım. Osırada menejerim Burçin çoktan yerini almıştı bile. Konuşmaya başladık. 

Konuşma umduğumdan olumluydu . Aslında aklım nottaydı ve ne konuştuğumuzu bile bilmiyordum. Yanımda can dostum menejer lakaplı kardeşim olan Burçin vardı . O bilir herşeyin en iyisini.  Bu benim aklıma nasıl gelmedi . Onunla birlikte ipçilere gidebilirdik. Biran önce sabırsızlanıyordum.  Hemen faruk beyle prosedürleri uyguladık  ve çıktık .sarışın sekreti selamladıktan sonra oradan ayrıldık. Arabaya bindiğimizde Burçine ipi verdim ve bunun hakkında herşeyi öğrenmek istediğimi söyledim. Oda ilk aradan sağa döndürdükten sonra Kuyumcuların olduğu yere ve oradaki ipçilere götürdü.  İlk ipçiye girdiğimzde  Alize markalı olan bu ipin %50 Viloft, %50 Premium Mikro Akrilik olduğunu öğrendim . Burçin şaşkın gözlerle bana bakıyordu. Bir iş için gerekli diyip geçiştirmeye çalıştım. Tabikide yemedi . Anlatmamı istedi. bende en sinir olduğu şeyi yapıp 

' Fantezi işte aklım anca uçkuruma çalışıyor.' dedim. Oda 'iğrençsin!.' dedi.  

Burçin de benim gibi İktisat okumuştu . Ama ben Fotoğrafa ilgimin olduğunu farkedince benim bu yönde çalışmam için bana çok yardımcı oldu. Mezun oluncada benim menejerim olması için ikna ettim . Güzel ve alımlıydı . Hatta oldukça Sex'i.  Bakır saç rengi yeşil gözleri vve dolgun dudakları vardı. elmacık kemekleri ise çıkıntılıydı . boyuda 1:72 . yYani bu bana baya avantaj sağlıyor. bir işi kolayca bağlayabiliyor. Herneyse konumuz Burçin 'in fiziği değildi sonuçta. Bir an önce eve gitmek istiyorum . yakın zamanda eve gitmeyede vaktim olmayacak çünkü. 

Arabaya bindiğimizde önce Burçini eve bıraktım . Sonra yemek için biyerler arıyordum ki köşede bir lokanta gördüm. Oraya girdim  Ekmek arası birşeyler söyleyip yedim . Osırada ben çıkarken kasadaki kızı gördüm . Gerçekten çok güzeldi . Bal rengi gözleriyle gözümün içine bakıyordu. Saçları beline kadar düz ve tarif edemediğim ama kumrala yakın bir saç rengi vardı. Kıza adını sorduğumda bana Irmak olduğunu söyledi ve yarın onunla buluşmak için randevulaştık . Numarasını aldıktan sonra arabaya binip eve gittim. İçeri girdim ve elçin hanımın hala evde olduğunu farkettim. Aç mısınız sorusuna hayır tokumcevabını aldıktan sonra çıkması için izin verdim. kırmızı atkısını takıp yanıma gelmişti 'iyi akşamlar ' dedikten sonra çıktı. Elçin hanım dediğime bakmayın genç kız 23 yaşında üniversite harcı için acil iş arıyordu bende yardım ettim . haftada 3 gün bana geliyordu. beyaz tenli ve simsiyah saçları vardı . gözleride oldukça koyu bir renkti. 

Kalkıp odama yürüdüm ve gardırobumun kapağının üstünde bir not daha

' Bugün iyi bir iş çıkardın.........

profesyonelHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin