Macera Zamanı

11 1 0
                                    

                   Yolculuk tam olarak gece başlamıştı. Bulunduğumuz bölgede dalgalar çoktu. Gemi baya büyük bir gemiydi içinde tam olarak 3.000 kişi vardı. Burada tam olarak herşey istediğin gibi oluyordu. Yardımcılar, temizlikçiler ve de birçok kişi. Geminin neresini gezeceğini insan bilmiyordu.

                  Tanışmak istediğim birileri vardı. Bir kız görmüştüm ama nisanlıydı diye biliyorum. Kız baya zengin birine benziyordu niye bana baksın ki

  

                  

                    Gemide birşeyler kulağıma fısıldamıştı. Gördüğüm kız herhalde nişanlısı sevmiyormuş. Bu benim için güzel bi haberdi. Geminin bir bölümünde onu gördüm tam onunla konuşacakken  yanımızda bir müzik grubu müzik çalmaya başladı. Kız herhalde benden hoşlanıyordu.  Kız bana Merhaba diyerek benim yanımdan geçti.

                    Sabah olmuştu. Kız Beni gördüğünde bir şeyler yapalım dedi. Benim aklımda bir şey vardı.  Onu geminin en ucuna götürdüm.

                     Kollarını uzat, gözlerini kapat ve bunun keyfini çıkar. Onun kulağına deniz bazen eser, bazen dalgalanır. Böyle bir gemide olduğunu düşün tek başına rüzgar çok ve rüzgar seni uçuruyor geminin ucuna geçmişin onun keyfini çıkarıyorsun. Bu rahatını hiç kimsenin bozmamasını istiyorsun ama aniden bir Şimşek çıkıyor ve sen bu rüyanın içinde uzun süre kalamıyorsun.  Ama yeniden gözlerini kapatıyor sun ve şu ana kadar yaşadığın en güzel anılarını hatirlıyorsun şu anda çok mutlusun çok güzel haberler almışsın. Bu haberleri herkes ile paylaşıyorsun.  Aniden yakışıklı biri çıkıyor karşına ve sen ne yapacağını bilmiyorsun adı ise Bradley.

              Kız erkeğe çok teşekkür ediyor. Daha adlarını bile bilmiyorlar. Erkek kıza adınız nedir? acaba diye soruyor. Bella. Sizin ne? Bradley. Bella hemen ordan kaçıyor Bradley ise ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

            Okyanusta yeniden dalgalar başlamıştı, rüzgarlar esiyor ve ses çıkarıyordu.  Bu sabah yeniden yaptığım , geminin en ucuna geçtim ve kollarımı kaldırdım. Duygularımı düşünmeye başladım, gözlerim kapalıydı. Bella gelmişti kendini çok kötü hissediyordu.  Gemiden tutundu ve atlamak istiyordu. Tam o sırada gözlerimi açtım ve Bella yı gördüm ona yapmaması söyledim ama kısa zamanda onu ordan kurtarmayı başardım.

              Yeniden bir sabahtı ve ben daha hala yataktaydım tam bir uyuşuk gibiydim

Başta ne yapacağımı bilemedim. Herkesi uyandırmaya geliyorlar benide uyandırmaya çalışıyorlarmış ama ben kalkamamışım.  Biraz zor kalksam da kalktım. Sabah sabah Bella nın nişanlısı Greg beni birşeye suclayıp benim bir yere kapatılmamı sağladı. Bella buna engel olmaya çalıştı ama olmadı. Ama beni kurtaracagından adım gibi eminim. Arkamdan " Seni kurtaracagım Bradley"

             Gemi deki mürettebatlar bir buz dağı fark etti yani buda bir buz dağına çarparak ları anlamına geliyordu. Mürettebatlar kaptan a haber vererek herkese can yeleği yetiştirmeye çalıştı.

Gemi görevlileri buz dağına carpmaması için ellerinden geleni yapıyorlardı. Bella Bradley i sonunda buldu ve onun yanına gitti. O kelepçeli bir yere bağlıydı.  Anahtarları aramaya çalıştı. Bulamadı zorunlu olarak oradan çıkıp başka yerleri aramak zorundaydı. Sonunda buldu. Geminin Çarpması na az kalmıştı. Bella Bradley i kurtarmayı başardı ve çabuk olarak ordan çıktılar gemi şu almıştı ve de her yer suydu çabuk olmaya çalıştılar.

             Çok geç olmuştu kimse gemiyi o buz dağına çarpması engelleyemedi. Gemi buz dağına çarptı ve gemi yavaş yavaş batıyordu. Biz de hızlı hızlı bella ile koşuyorduk.  Sonunda yukarı çıktık.

            Kadınları bir sandal ile kurtarıyorlardı ama bella bensiz hiçbir yere gitmiyorum onu bildirdiler tam aşırı doğru ilerlerken bella yukarı geminin üstüne çıktı.

          Gemi battı herkes ortalıkta kayboldu herkesin Nerede olduğu belli değildi. Bella bir tahtanın üstunde donmuş şekilde beni uyandırmaya çalışıyordu. Ama çok geçti ben çoktan ölmüştüm.

Bella bana uyanmam için her şeyi yaptı ama elinden gelen bir şey yoktu. Tek çaresi beni okyanusun

Derinliklerine bırakmak zorundaydı. Ama bunu yapmak istemiyordu çünkü beni cok seviyordu bende onu ama mecburdu. En okyanusun derinliklerine bıraktı ama benim üstümde olan düdüğü aldı.

          Mürettebatlar dan birisi "Orada birisi varmı?" Diyerek bağırdı Bella ise onların sesini duyarak düdüğü ötürmeye başladı. Mürettebat o onun sesini duydu ve yavaş yavaş oraya yaklaşmaya başladı.

         Bella sandalı içine binmişti. Ama ben okyanusun derinliklerindeydim.

                               

                                                                                  SON SON SON

                                                                    HER SON YENI BIR BAŞLANGIÇTIR      


             

           

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 10, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Batan gemi (Alabora)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin