2-"Okulun popüler çocuğu"

81 4 3
                                    

SELAMLAR :3 HİKAYEMİN İKİNCİ BÖLÜMÜYLE KARŞINIZDAYIM. BÖLÜMLER ÇOK KISA OLACAK. AMA DAHA SONRA UZUN UZUN YAZACAĞIM YANI OLAYLAR TAM OTURUNCA.OKUYANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.YAZIM HATALARIM VARSA OZUR DİLERİM.

Çarpmanın etkisiyle yere düşmüştüm ve haliyle canımda fazlasıyla acımıştı. Kafamı yerden kaldırıp çarptığım kişiye bakınca içimde kelebeklerin uçuştuğunu hissedebiliyordum. Bu keskin yüz hatları, içinde kendimi görebildiğim derin anlam barındıran gözleri ve kendini bütün özellikleriyle tamamlayan gece karası saçları sanki ona verilen en büyük mirastı. Bu sırada elimde sıcak bir ten hissettim ve gözlerimi bir çift göze diktim.Elimden tuttu ve beni ayağa kaldırdı.İlk görüşte bir insanın böyle heyecanlanması neye işaret olabilirdi? Hiç iyi şeyler düşünmüyorum."Özür dilerim benim hatam."utançtan kızaran yanaklarımı gizlemek için kafamı hareket ettirip saçlarımın önüne düşmesini sağladım. "Ha-hayır benim hatam" lanet olsun heyecandan kekelemiştim ve bu heyecanlandığım anlamına geliyordu. Hızla elimi elinden çekip sınıfa doğru hızla ilerlemeye başladım.Arkamdan baktığını şuan biliyordum ve bu düşünce adımlarımı daha da hızlandırdı.

Okulun bitmesine 2 ders kalmıştı ve ben olanları düşünüyordum. O gerçekten bu okulda popüler birine benziyordu çünkü onunla takılan bir sürü insan vardı.Kesinlikle onun için bu çarpışmanın hiçbir önemi yoktur.Peşinde koşan onlarca kız vardır. Aman bu çocuk bana bakıcaksa dünyanın gözü kör ayol! Ben bunları düşünürken zil çaldı ve şu aptal sarışın koşarak yanıma geldi."Kate sen ne yaptın? "bu soruyu beklemiyordum açıkcası."Ne yapmışım?"diye merakla soruverdim. "Bütün okul seni konuşuyor ve sen hala ne yaptığını mı soruyorsun? " şaşkınlıkla ve sorarcasına tek kaşımı kaldırdım"Okulun en popülerine çarpmışsın ve hiçbirşey olmamış gibi davranmışsın bu kesinlikle Ezra'nın hoşuna gitmemiş. "Kocaman bir kahkaha patlattım ve yüzüne bir süre öylece baktım. "Sanırım ne yapacağımı başkalarına sormayacağım"verdiğim cevap onu şaşırtmış olacak ki gözlerini kocaman açarak bana öylece baktı ve ardından "Kate onunla muhattap olmamanı öneririm. "Alaylı bir gülüş yolladım ve kafamı başka yöne çevirdim.

Aslında ne kadar umrumda değilmiş gibi davransamda neden muhattap olmamam gerektiğini merak ediyordum. Oldukça yakışıklı ve karizmatikti.-Allah sahibini öldürüp bana bağışlasın- iç sesime koca bir lanet okuyup ardına kadar açılan kapıya baktım. Gelen öğretmendi. Işte yine bir ders daha başlıyordu Kafamı sıraya koydum ve uyumaya çalıştım.

-2 saat sonra-

Okul daha yeni dağılmıştı ve ben çantamı sırtıma takıp kapıdan çıkıp koridora geçtim.Zil yeni Çaldığı için koridor oldukça kalabalıktı, kalabalıktan kurtulmak için çeşitli hamleler yapıp aradan sıyrılmıştım ta ki bir el beni durdurup duvarla kendi arasına sıkıştırana kadar. Bir Anlık şok ile afallamıştım ve dengemi kaybetmiştim. Duvara sırtım sertçe vurduğunda böbreklerimin yer değiştirdiğini sanmıştım. Kafamı zorla da olsa kaldırdığımda burnu ile burnumun temas ettiğini verdiğini nefesi yüzümde hissettiğimde anlamıştım. "Sen nasıl birşey olmamış gibi davranırsın bana?" Şaşkınca ona baktım ve alayla tek kaşımı kaldırıp cevap verdim "Niye öyle mi davranmalıydım? Ah yazık sana çok abartıyorsun. "Bence bu olayı bu kadar büyültmemeliydi. "Neyi abartıp neyi abartmayacağımı sana sormayacağım. "Bu konuşmanın üzerine koşarak otoparka vardım ve arabanın kilidini açıp hızla arabayı çalıştırıp okul binasını geride bıraktım.

Bugün olanlar oldukça saçmaydı. Bir insan bu kadar takıntılı olmamalıydı. Fakat takıntılı olması yakışıklılığını engellemiyordu. Daha doğrusu ben ilgimi çeken kısıma bakıyordum. Bu düşüncelerle arabayı kullanırken eve vardığımn habercisi olan navigasyon beni uyarmıştı.

Bu akşam evde kimse olmayacağını biliyordum.Ailem çok yakın dostlarına kalmaya gideceklerdi ve şuan evde değillerdi.Bahçeden verandaya geçtim ve kapının önüne geldim. Anahtarı yavaşça yuvasına soktum ve çevirdim.Açılma sesini duyduğumda anahtarı geri çektim ve adımımı içeri attım. Yorgun bir şekilde yürürken sırt çantamı fortmantoya attım ve odama çıkmak için merdivenlere yöneldim. Odaya girdiğimde kendimi yatağa attım ve gözlerimi kapattım. Fakat bu kapatmam çok sürmedi telefonuma gelen mesaj sesiyle tek gözümü açtım ve gelen mesaja Şaşkınca bakmaya devam ettim.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 10, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Two Friend One Handsome.Where stories live. Discover now