hay bendeki sansa

242 8 1
                                    

Hangi akla hizmet alarmi horoz sesi yapmistim ki sanirim ecelime susadim .

Yine tatli bir pazartesi sabahahahahhaha tabikide carpilma korkusuyla oyle birsey demicem .her zamanki sıkıcı hayatimin pazartesi sabahi. sabahin 6 sinda kalkma zorunlulugu,  yani 7 de de kalkabilirim fakat anca hazirlaniyorum . En sonunda kalkmayi basarabildim ve  banyayo dogru surunerek gitmeye basladim aynanin karsisina gecip allahim beni tipimle mi siniyorsun dedim. Sabahlari cidden zombiye benziyorum cunki. Dusa girip adeta bir dj edasiyla suyun sicakligini ayarlamaya calistim. Dusumu aldiktan sonra okul formalarini giydim saclarimi kurutup maşayi fise taktim saclarimi hafif dalgali yaptiktan sonra malum okula gidiyoruz dugun masasi istemiyoruz . hafif bir makyaj olmazsa olmaz eyeliner bu arada okuldaki adim kuyruklu yildizdir cunki eyeliner cekmekte bir nunarayim. Heyrseyimi tamamladiktan sonra merdivenlerden assagi indim sabah kahvalti yapmaktan nefret ederim o yuzden annemle babimi opup okula yurumeye basladim. Normalde okula servisle gidiyorum ama dusunmek istedigim zamanlarda yurumeyi tercih ederim tabiki bir muzik esliginde. Hersey guzel iyi hos ama sakar seray sen kulaginda kulaklikla karsidan karsiya gecersen gelen arabayi da gormezsin carpmanin etkisiyle yere dustum (saman yolu efect) galiba kendimden gecmisim ki bembeyaz bir odanin icerisindeyim birden acaba cennetemi geldim diye dusunurken iyi misin diye bi ses duydum.sonra hastanede oldugumu anladim karsimda yuz hatlari belli sarisin ama kumrala yakin ve kahverengi gozleriyle biri duruyodu cocuk benden cevap beklerken ben mal gibi sanki bu hastane odalarini ne diye bembeyaz yaparlar diye dusunmeye basladim biran ak sakkali dedeyi goricem sandim bu gencecik yasimda. Ben derin hayallere dalmis giderken gozumun icine elini sokacakmiscasina bir el sallaniyodu kemdime geldim ve

_efendim, dalmisim dedim.

+iyi misin diye sordum dedi cocuk biraz sinirli bi sekilde.

_iyiyim dedim trip atarcasina (sonra tekrardan ergenligimi doruklarinda yasadigimi fatkettim)

+iyi ozaman bidahiki sefere daha dikkatli ol sacma sapan islerle ugrasmak zorunda kalmiyim dedi.(tavan yapmis egosu ozgurluk diye bagiran kas yagini)

Bisey dememeyi tercih ettim cunku cok yorgundum. cocuk bad boy havasinda siritarak kapidan cikacakti ki hemen altta kalmsyip atladim. O kapidan nasil sigicaksiniz dedim?

Cocuk suratima anlamsizca bakarken egon sigmayabilir dedim pic bir smile atarken .

Cocuk bisey demedi ve oda pic bir smile atarak odadan cikti.

Sinirden kafayi yiyebilirdim suan .

Hem arabayla carpiyo hemde ozur dilemiyo gerci hastaneye kadar getirmis ama olsun .obur tarafa merdiven dayamak uzere olan Doktor yanima gelip son kez kontrol yaptiktan sonra annenle babani aramaliyiz dedi. Eger benim isyankar style anamla babam bunu ogrenirse vay efendim halimize hemen yataktan zipladim doktor amcanin karsina gecip amca ben turp gibiyim ne aramasi dedim hem bu hastane kokusu gercekten sifali galiba iki dakka da kendime geldim. Doktor hafif gulumsedi ve ozaman yazacagim ilaclari kullanmayi ihmal etme dedi. Peki  bey amca dedim icimden. Hastaneden ciktim simdi eve gitsem sen niye okulda degilsin diye taramaliya baglicak annem oyuzden istemsizce okula gitmeye basladim ben hastaneden cikana kadar ogle tatili olmustu bile. Zor bela okula vardim sonra sinifa depar atarak kostum ve nerde benim yavru pandam diye bagirdim sinifta.( yavru pandamin adi beyza yani she is my bff ). Gozume beyzayi kestirince beyzaaaaagaggg diyip ustune atladim.seray sen nerdesin kizim sabahtan beri ariyorum acmiyosun diye  sorunca beyzaya bakip  beyza acaba icine annem mi kacti dedim. İkimizde honkurerek guldukten sonra bisi yok sadece hastaneye gittim dedim noldu dedi herseyi anlattim bana sadce gene basina ne isler aldin yav dedi o sirada zil caldi  ogle tatili bitmisti ve ders tarihti oley en sevdigim ders diye cigrinmistim ta ki kafama bir adet kitap yiyene kadar tarihten nefret ederim sadece tarih degil butun derslerden nefret ederim. Tarihcimizin adi cevat.beyzayla bu derste gulmeden durmamizin imkani yok . Gene ondan sonra gelenlere la oglum la siz nerdesiniz la adami hasta etmeyin la diyerek onunla butunlesmis olan lafini soyledi hemen beyzaya donup la beyza la sen napiyon la dedim ve kikirdamaya basladik hocanin best of bakislarindan birini yedikten sonra sustuk mayismis bi sekilde dersi dinlerken iceriye mudurcugumuz girdi kafami siradan kaldirmaya bile tenezzul etmedim gene ne dicekti anasini yedigim . Mudur bu yeni sinif arkadasiniz burak dedi bende icimden hayir bupop dedim hani rak pop felan tama vurmayin sustum. Kafami kaldirmamla bana sabah carpan cocuk oldugunu gordum ve cocuk bana pic smile lerdinden birini gonderdi. Merhaba arkadaslar adim tugce hikayede yer yer hayatimdan kesitlere yer veriyorum umarim ilk bolume gore sokoco gocmomostor.

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now