1, 2, 3... 027

5.4K 286 73
                                    

Wat is hier gebeurd? Met heftige hoofdpijn en het gevoel alsof ik een zak aardappels ben ga ik overeind zitten. Ik kijk om me heen. O natuurlijk, ook dat nog! Kreunend klim ik uit het bed en trek in slow motion mijn kleren aan.Voor hoe ver dat mogelijk is dan. Vervolgens zet ik mijn mobiel aan en kijk naar mijn berichtjes. Dit betekent weinig goeds. Met een diepe zucht open ik mijn gallerij waar tientallen filmpjes van gisteravond staan. Wat heb ik allemaal gedaan?

Harry POV.

"Victoria!" roep ik op een overdreven vrolijke toon. Ze kijkt op. 

"Harry! Vriend!" roept ze terug. Ik zwaai vrolijk naar haar. Ze grijnst. Onze oorlog is nu al twee weken aan de gang. Zo heb ik haar voor schut gezet voor al haar vrienden, zij mij op mijn werk enzovoort. Het is wel grappig, maar ik mis onze 'goede' tijden. Ik ben benieuwd wat ze vanavond weer gepland heeft.

Ook ik heb wat bedacht. Ik heb haar ex-vriendje Troy uitgenodigd. Ik ben echt geniaal. Hij is namelijk nog verliefd op haar.

Ze loopt naar me toe. Ik blijf verwachtingsvol staan.

"Ik heb wat voor je," zegt ze. Ik laat mijn gespeelde glimlach los en kijk haar strak aan.

"Hmm?"

"Samuel!" roept ze. Ze verdwijnt in de menigte en voor ik het weet staat hij voor mijn neus.

 "Samuel," zeg ik met moeite, "w-wat doe je hier?" Hij grijnst.

"Broer!" roept hij enthousiast. Hij knuffelt me. Ik duw hem van me af.

"Raak me niet aan en zeg dat woord niet hardop." Hij lacht. Druk om me heen kijkend trek ik hem met me mee naar de gang. 

"Dus. Wat gaan we doen? Schaken?" vraagt hij. Ik heb zin om een baksteen te pakken en het in zijn mismaakte gezicht te gooien. Beter gezegd, ik wil een baksteen in iedereen z'n gezicht gooien.

"Hou je mond," snauw ik, "ik wil wat dingen weten." Samuel grijnst. Ik kijk hem strak aan. Met moeite vorm ik een niet-arrogante blik op mijn gezicht.

"Nou, vraag maar raak."

"Waarom ben je nu al uit het ziekenhuis?" 

"Ik herstel snel." Ik rol mijn ogen. Natuurlijk, next.

"Halfbroer... Hoe?" vraag ik rustig. Hij haalt zijn schouders op.

"Onze daddy ging vreemd van jouw mommy toen ze zwanger was van jou. Poor you." Ugh, kan hij niet gewoon stoppen met engels en nederlands door elkaar te halen? Blijkbaar niet. 

"Met wie?" Samuel barst in lachen uit.

"Zijn secretaresse. Hij verbood me met jou om te gaan. Maar wie is hij om dat te bepalen? Ik doe wat ik wil, ha-ha." Wat vind hij hier zo 'grappig' aan?

"Oké. Genoeg gepraat voor vandaag. Heeft Victoria je gestuurd?"

"Wie anders?" grijnst hij. "Ik begrijp dat jullie in een soort 'oorlog' zijn? Hoe oud zijn jullie, vier?" 

Hij heeft best wel gelijk - het is kinderachtig. "Laat ons, doei." Ik loop de gang uit en zoek Victoria in de menigte. Ik trek haar weg bij een groepje enge gozers. Ze kijkt me geërgerd aan.

"Wat moet je, Harry?"

"Let's talk." O god, ik doe Samuel nog na ook met mijn 'let's talk'. Ik loop richting de tafel met drankjes en Victoria strompelt verveeld achter me aan.

Ik pak het eerste drankje met de meeste alcohol die ik zie en sla het achterover. "Dus daar wou je over praten?" vraagt Victoria.

"Nee had dorst. Ik wou je gewoon iets vertellen."

"Nou tell me." Is zij nu ook al Samuel? Is het officiële We're All Samuel Day ofzo?

"Ik haat je. Hoe kon je die..." Ik begin te lachen. "Geweldige broer van me uitnodigen?"

Ze pakt ook een drankje van de tafel en slaat het achterover. "Nou, ik belde hem en vroeg of hij-"

"Nee echt?" vraag ik. Als ik zie dat haar drankje meer inhoud bevatte dan de mijne kan ik het niet laten om zelf een nog vollere te pakken en het achterover te slaan. Het wordt al lichter in mijn hoofd. Ik heb nooit goed tegen alcohol gekund.

"Ja. Is dit een wedstrijd? Want ik ga sowieso winnen." Ik grinnik. "O ja?" Ik pak weer een drankje van de tafel en sla het achterover. Jezus, dit is echt slecht voor me.

Voor ik het weet staat er een gehele groep om ons heen. Ze juichen dingen als: "Zuipen! Zuipen!" Maar ik hoor het amper door de vele drank dat door mijn keel glijdt. Het voelt goed. Alle dingen waar ik me zorgen om hoor te maken boeien me opeens geen fluit meer.

Ik lach hard en neem weer een slok. Een meisje roept dat ik mijn shirt moet uittrekken. Ik grijns en doe wat ze vraagt. De mensen juichen. Ik voel zoveel warmte. Teveel warmte. Ik moet naar buiten. Ik pak een fles - ik kan niet eens zien welk drankje het is - en loop naar buiten. Wat ik niet merk is dat Victoria me achterna komt. Ik grijns.

"Hey prinses," lach ik. Tot mijn verbazing lacht ze terug. 

"Harry..." fluistert ze plagerig. "Je weet dat ik jou altijd al een stuk heb gevonden, don't you?" Ik knik. Natuurlijk weet ik dat.

"Ik vind daarom dat jij me nu die fles moet geven." Aha, daar was dat slijmen dus goed voor. Ik schud mijn hoofd.

"Nope."

"Ah kom op nou sweetie." Ze glijdt met haar wijsvinger over mijn naakte borst. "Alsjeblieft?" Ze trekt een pruillip. Ik begin te rennen - iets wat me niet zo goed afgaat. Ik struikel en beland met mijn hoofd in de berm. Ik voel hoe een hand in mijn broekzak glijdt en mijn telefoon pakt. Met moeite kom ik overeind.

"Lachen!" giert Victoria. Ik zet mijn biggest smile op. "Ik ben Harry Styles," roep ik, "en ik ben de meest knappe, guh-wel-dughe man op aarde!"

Victoria lacht en draait de camera om naar haarzelf. Ik kijk toe. Opeens snoekduikt ze naar me toe en pakt de fles uit mijn handen.

"Lekkah wodka." Ze neemt er een slok van en laat zichzelf op het vochtige gras naast de sloot zakken. Het is rustig op straat. Of terwijl: er is niemand behalve wij.

Ik trek de fles uit haar handen en neem ook een slok. "Yum. Fuck e-e-everybody-y-y-y outta here!"

Wat roep ik allemaal? Ik krijg tranen in mijn ogen van het lachen.

"Ik heb het koud," momprly Victoria door haar lachen heen.

"Ik ook, aangezien ik geen shirt aan heb. Dus je krijgt zoals altijd - geen shirt, vest - of wat dan ook van mij."

"Spelen we nu hard-to-get?" vraagt ze speels.

"Als jij geen hard-to-get wil spelen, wil ik het ook niet."

"Wat wil je dan spelen?" giechelt ze. 

"Ik wil niks spelen baby. Je weet wat ik wil."

"Moet ik het je geven?"

Kleren vliegen door de kamer van het motel. T-shirt hier, broek daar. Lippen hier, tong daar. Haar handen glijden naar mijn broek en trekken het uit. Ik leg haar op het bed neer en lach.

"Sure?"

"Sure as hell."

HAHAHAHAHAHHA WAT IS DIT VOOR EEN CRAPPY HOOFDSTUK OMG ik ga huilen in een hoekje byeeeee

sex tape - dutch versionDonde viven las historias. Descúbrelo ahora