Çarpışma

43 1 0
                                    

Okulun içine girdiğimizde şaşırdım ilk önce. Çünkü bu zamana kadar gittiğim okulların hiç biri bu kadar kalabalık değildi. Berene baktığımda o da şaşkın bir şekilde etrafa bakınıyordu. Benim ona baktığımı farkedince döndü ve "Ne bakıyon kızım sanki sen hiç şaşırmadın" dedi ve kendince sinirlenip suratıma bakmaya başladı. "Tamam ben de şaşırdım ama senin gibi mal mal bakmıyorum" dedim o da aniden arkasını dönüp yürümeye başladı.

Ama her zamanki gibi bizim salak birine çarptı. Hemen yanına koştum ve kaldırmaya çalışırken çarpıştığı kişi de aynı şey için uğraşıyordu. Kafamı kaldırmamla birlikte ben de biriyle çarpıştım. Ve aniden karşımdaki kişinin üstüne düştüm. Beren çoktan ayağa kalkmış bize gülüyordu. Berene sinirli bakışlarımı gönderip kafamı üstüne düştüğüm adama döndürdüm ve yüzündeki sırıtışı gördüğüm an yüzüne tokadı yapıştırdım. "Özür dileyeceğine bi de sırıtıyo yaaa" deyince kaşlarını çatıp "Üstüme düşen sensin bu yüzden özür dilemesi gerekende sensin" dedi ve beni üstünden itip yanımızdan uzaklaştı. Beren bir yandan bana gülerken ben bir yandan adama bağırıyordum "Hayvan herif yok bi de ben özür dileseydim ukalaya bak yaa" hala bi tepki vermeyince "Bak bak bak beyefendi üstüne de alınmıyo Beren yürü gidiyoruz daha fazla böyle hayvanlara katlanamıycam" dedim ve Bereni kolundan tutup sürüklemeye başladım. Beren beni durdurup "Kızım ne sinirleniyon çocuk da baya taştı şimdi" diyip tekrar gülmeye başladı. "Hadi be ona mı kaldım ben daha ilk günden sinirlerimi bozdu zaten yürü gidelim artık burdan" diyip binanın içine girdim

Beren de arkadan geliyordu.

Sınıftaydık. Sıraya geçip oturdum. Beren yanıma gelmiş beni dürtüyordu. " Ne var yaa?" dedim. Beren de "Görmüyor musun?"dedi. Arkamı döndüm ve bir de ne göreyim çarpıp yere düştüğüm çocuk arka sırada oturuyordu. Baktığımı farketti ve göz göze geldik. Ben de hemen önüme döndüm. Beren "Çok şanslısın canım. Hem taş çocukla yere düş, sonra bu taşla aynı sınıfta ol. Vay bee ben de nerde şans. Ben düşsem anca mermere düşerim. Senin gibi taşlara düşemiyorum canımm" diyip gülmeye başladı. Ben de ona vurup önüme döndüm. Hoca geldi ve ilk ders başladı.      

Tanıdık Gelmedi GözleriWhere stories live. Discover now