Yanlış anlaşılma.

311 8 1
                                    

Merhaba adım Masal Uygun bugün düğün günüm düğün günüm dediysem mutlu falan değilim çünkü bi yanlış anlaşılma yüzünden evlendiriliyorum.Evlendirildiğim adam Arda Okay evlendirilme sebebimiz doğum günümde babamın bizi odam da yakalaması,yani tamamen bi yanlış anlaşılma.

1 Hafta Önce (26 Ocak)

Bugün doğum günüm sabah gayet mutlu uyandım bugün kızların düzenlediği partim var onun için hemen kahvaltı yapıp kızlarla alışveriş,kuaför yapmamız lazım.

Yataktan kalkıp aşaği annemlerin yanına  kahvaltiya indim babam,annem ve abim hep beraber kahvaltı yaptık.Annem,Babam ve abimle öpüştükten sonra kapı çaldı.Ayşe sultana yani yardimcımıza" ben açarım" dedim ve bingo Melis ve Aydan.

Melis:Masal çıkmayı düşünüyor musun?

"Tamam be geldim. Anne ben çıkıyorum."

"Tamam annecim partiden çok geç kalma."

Melis ve aydan'ın partide ne giyecekleri belliydi sırf benim için çıkmıştık alişverişe ve bende sonunda zümrüt yeşili derin sırt ve ğöğüs dekolteli bir elbise beğendim ve kızların da onayını aldıktan sonra elbisemi de hallettik şimdi sıra kuaförde saçlarım kısa olduğu için açık ve düz bıraktım.Melis ise kırmızı kısa hafif göğüs dekolteli bi elbise giymiş saçlarını düz yapmıştı.Aydan sarı kısa bi elbise giymiş ve oda saçlarını düz yapmıştı.

Üçümüz de birbirimizi iltifata boğduktan sonra nihayet partimin olduğu bara gelmiştik.İçeri girdiğim de bi çok tanıdığım ve tanımadığım insan tebrik edip doğum günümü kutlamıştı.Sonra hep beraber içmeye başladık 1,2,3 derken ne kadar içtiğimi hatırlamıyorum.

Aydan:Masal biraz fazla içmedin mi?

Melis:Evet Masal yeter hadi bak pastanı keselim.

"Tamam geliyorum."

Ee pastayı da kestiğime göre artık içmeye devam edebilirim. Artik kaçıncı bardağı içtiğimı hatırlamıyorum midem bulanmaya başlamıştı hemen Melis ve Aydan'a bakındım ama hemen taş çocukları bulup dans etmeye başlamışlar bile en iyisi kendi başımın çaresine bakmak diye düşünüp eve gitmeye karar vedim tam dışarı çıkmıştım ki karşımda aile dostumuz Aydın amcanın oğlu Arda OKAY nedense hep bana gıcık gelmiştir.

Neyse allahtan beni görmedi diyip tam yanindan geçerken dengemi kaybedip Ardanın kollara

Arda: "Vay vay vay kimler varmış burda?."

Masal:"Benim doğum günü partim de beni görüpte şaşırman ne kadar tuhaf Arda.

Arda:"Bilmiş kızımız konuştu yine."

Masal:"Neyse bırak beni Arda."

Arda":Masal sen içtin mi leş gibi kokuyosun."

Masal":Evet ne olmuş?"

Arda:"Hadi gel seni eve bırakayım bu halde araba kullanma."

Ne kadar itiraz etmeye kalksam da haklı olduğu için bişey diyemedim.Zor da olsa Ardanın arabasına bindim çokda uzak degildi ev ama ben yinede uykuya yenik düşmüştüm.

Arda: Sarhoş masal hanımı evine getirmiştim."Evet masal hanım hadi bakalım buyrun" dedim ve yan tarafa dönmüştüm bi baktım Masal uyumuş masal'a seslendikten sonra nihayet gözünü açmıştı ve arabadan inmeye çalışırken yere kapaklandı hemen inip yanına gittim çok da kötü düşmemişti ama yinede  yürüyemeyeceğini anlayınca hemen kucağıma aldım onu.

Masal:Arabadan inerken düşmeyi becerdigim için şimdi arda'nın kucağında eve gidiyorum kapının önüne gelince bırakmıştı beni ama ayağımın üstüne basamadığım için tekrar çıkmıştım kucağına allahtan anahtarım vardı ve evdekiler de uyumuştu.Nihayet odama geldik ve kucağından indim arda tam çıkarken teşkkür etmek icin arkasindan gitmiştim ve oda ne ayağim halıya takıldı ve ardanın üstündeyim düşerken öyle bi ses çıkarmıştım ki umarım evdekiler uyanmaz derken oda ne kapı açıldı ve babam içerde.

AŞK'SINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin