6-Strică totul

183 20 3
                                    

  Am ajuns acasă, eu Harry și Annes. Am luat cina și ne-am uitat la un film de comedie. La un moment dat îi spună telefonul lui Annes, pãrea încântatã, pãrea că o sunã cineva foarte drag ei, au vorbit vreo 20 de minute la telefon. După acea am întrebat-o pe Annes cine o sunase, și ... Surpriză, a sunat-o prietena noastră, Jessica, care se mutase în urmă cu doi ani în Franța. Jess a sunat-o pe Annes pentru a-i da vestea cea mare. Jess s-a mutat la 2 strãzi de noi, în Los Angeles. Când am auzit, mai aveam un pic și leșinam de bucurie. Jess a fost cea mai bună prietenă a noastrã înainte să se mute în Franța. Să trecem peste partea cu Jess, Harry a rãmas la mine peste noapte, precum și Annes. Am hotãrâ și eu și Harry, de comun acord ca eu și el să dormim în camere diferite. Ziua mea se schimbase radical. Jess s-a mutat înapoi în Los Angeles, Annes e langã mine, cu Harry am lămurit-o, totul era perfect.

  După noaptea lungădar frumoasă pe care am avut-o, m-am trezit în același timp cu Annes, noi nu am vrut să îl trezim si pe Harry așa cã ne-am preparat, în liniște micul dejun, iar apoi i-am zis lui Annes să o invite pe Jess la noi. Eram nerăbdătoare să o văd dupã 2 ani. Zece minute a durat să sune soneria, am mers sã deschid, dar din nefericire era doar Jake, care venise să o vadã pe Annes, și surpriză, era cu fratele lui pe care, din cate am auzit eu , îl chema Mike, era de aceași vârstă cu noi, un pãr blond strãlucitor îi acoperea fruntea și avea niște ochi albaștrii perfecți. După încã, câteva minute, soneria se auzi din nou, de data aceasta, cu siguranță era Jess. Merg repede să deschid. Am rãmas uimită când am văzut-o pe Jessica în fața ochilor mei. Era schimbată. Nu credeam că e Jess, avea șuvițe roz și un corp perfect. Eu mi-o aminteam fata blondă cãruia nu îi pãsa cum aratã, dar iat-o, Jess, prietena mea.

   Jess-Oh, Maya, de cand nu te-am mau vãzut mi-a fost așa de dor de tine.

  Eu-Și mie! Te-ai schimbat atât de mult. ❤

*Îmbrățișându-ne cât de tare am putut noi*

  Eu-Hai în living, acolo e Annes , prietenul ei și fratele lui cu Harry.

  Jess-Pãi, sã mergem.

*Cum s-au vãzut, Annes și Jess au alergat una către alta, nu am mai vãzut-o atât de fericitã pe Annes de la înmormântarea mamei ei. *

Eu-Deci,Jess, sã facem cunoștința. Jake este iubitul lui Annes, Harry este iubitul meu, iar Mike este fratele lui Jake.

*Când Mike și-a dat mâna cu Jess, am simțit cã se potrivesc, se priveau în ochi și își zâmbeau, era clar, dragoste la prima vedere. Sincer, se și potriveau.*

   Jess-Bună,Mike! Încântatã de cunoștință!

Mike-Heii, Jess! Încântat si eu!

Eu-Haideți să facem ceva, nu știu... Ne jucãm adevãr sau provocare?

  Mike-Da.

  Jess-Normal.

  Annes-N-aș rata o așa ocazie.

Harry-Dacă tu spui, așa să fie.

  Jake-Haide!

* Am început jocul, au trecut 10 minute în care Jake cu Annes s-au tot giugiulit, iar apoi a venit rândul meu și al lui Harry. Trebuia să îmi facã o declarație de dragoste, cu multe cuvinte d-alea siropoase*:

" Maya, de când te-am cunoscut, am știut cã ești a mea, că ești perfectă pentru mine. Ochii tãi, ochii tăi mã fac sã mă simt iubit, nu ai știi cât de mult îmi doream să fiu cu tine, prințesa mea, te iubesc, puișor!"

*După ce Harry a terminat declarația, s-a apropiat încet, încet de mine și mi-a sărutat buzele. Buzele lui erau reci. Când sărutul a luat sfârșit, toată lumea ne privea cu uimire și toți am bufnit în râs. Era dimineața  aceea specială cu prieteni tãi. Am uitat de școală,am uitat de tot, dar ce știam era că mai erau doar douã zile până când trebuia să mergem la Harry... La un moment dat Mike  a întrebat-o pe Jess:

   Mike-Jess, ai vrea sã...ai vrea sã vii cu mine sâmbătă seara la Harry?

   Jess-Da, desigur, voi veni cu mare plãcere.

  Annes-Da, da bine, acum că sunteți un cuplu, haideți sã ne uiãm la un film... Ce gen să fie?

  *Toți am votat să fie un film horror, deci... Sã înceapă frica și țipetele. Pe la jumãtatea filmului, în timp ce eu stãteam în brațele calde ale lui Harry m-am uitat în stânga și în dreapta cum Jess si Mike se țineau de mână, iar Jake și Annes deja se sărutau. După ce filmul s-a terminat iar noi era "îngroziți", Mike cu Jake trenuiau sã plece, deci a plecat și Jess. Mai rãmãsesem doar eu, Harry și Annes. Annes s-a dus sus în camera ei cu un bol de ceareale în mână spunându-ne sã nu o deranjăm. Iar eu și Harry am mers în dormitorul meu și ne- uitat la serialul meu preferat în timp ce, eu am adormit în brațele lui. După ceva timp în care Annes si Harry nu m-au deranjat si am dormit liniștitã, m-am trezit și m-am dus la Annes în camerã să vãd dacã a fãcut vreo altã prostie , dar stãtea la televizor, mancand încã un bol de cereale. M-am liniștit. Nu-l gãseam pe Harry...ehh, probabil voia sã mã sperie după filmul ãla sau ceva de genul... Mi-am sunat o colegă sã îmi dea temele ca să îmi ocup timpul cu ceva, și așa am fãcut , i-am cerut temele Alexiei,prietena mea bunã în ultima vreme începusem să mă atașez din ce în ce mai mult de ea, îmi era super dragă. m-am apucat de teme.. Dar m-am plictisit repede și mi-am făcut un ceai fierbinte. După aceea m-am gândit să îl sun pe Harry sã vãd e face, unde e.

  Eu-Alo,Harry?

  Harry-Ai pãțit ceva, prințesă?

  Eu-Nu , doar cã m-am trezit și nu te mai găseam..Si îmi fãcusem griji, mă gândeam sã nu fi pãțit ceva.

  Harry-Nu, pui, nu am pãțit nimic, am plecat la cumpãrãturi să mai iau câte ceva.

  Eu-Ok, atunci te las, vorbim când vi acasã.

  *Acum serios, vorbeam de parcă eram soț și soție și ne cãsătorisem de vreo 15 mii de ani, iar eu îl așteptam acasã, dar NU. Eram pur și simplu,un cuplu. Deodatã, aud soneria telefonului, mă suna Jess:*:

  Eu-Heii,Jess.

  Jess-Heii, Maya.

*I se putea observa entuziasmul în voce, i s-a întâmplat ei ceva frumos.*

  Jess-te-am sunat sã îți spun că, eu si Mike ne placem reciproc, iar acum suntem împreună..

   Eu-Sã vă ținã cât mai mult! mã bucur pentru tine Jess!

  Jess-Uff, sunt cea mai fericită..

Eu-Și eu mã bucur.. Te pup, paa!

  Jess-Mdaa,paa!

  *Am fost nesimțită, eram un pic dură, i-am închis destul de repede, dar nu mai știam ce să zic sau cum să reacționez.Îl așteptam încontinuu pe Harry, dar parcã nu mai venea.Dupã aproape o orã de așteptare, s-a întors de la supermarket.*

"Împreună" sună al dracului de bineWhere stories live. Discover now