İzmir de son gün: bölüm 1

87 2 0
                                    

İzmirde son bir günüm babam'ın bunca sene ilkkez tayini çıkmıştı istanbula. Burdan ayrılmak benim için çok zor olucaktı ben arkadaşlarımdan memleketimden, of napıcam nasıl alışıcam bilmiyorum. Bu arada ismim pınar 17 yaşındayım lise 3.sınıf öğrencisiyim daha ağustos ayındayız yeni sınıfım yeni şehrimde yeni okulumda olucak. Ah İstanbul!! herkes'in sevdiği kötülüklerin,iyiliklerin şehri her sokağı tehlikeli olan istanbul. Bakalım ben sana nasıl alışıcam hadi alıştım diyelim acaba beni ne maceralar bekliyor... Annem ile toplanmaya başladık çok az eşyalar kaldı onlarda bitcek inşallah bugünn off yorgunluktan geberiyorum ya, babam ev için önden gitti bir yer bulmuş yani çok güzelmiş beğenicekmişim. okulumda özel bir kolejmiş iyide ben kolejleri oldum olası sevmem kii en arızalı tipler bence kolejlerde ama işte.. babam çok iyi bir cerrah annemde avukat annemin tayini çıkması çok zordu ama babam ne yapıp edip onuda başardı gıcık babam. evimiz cihangirdeymiş kolejde oraya 15 dk uzaklıktaymış aman ne güzel !

Gece geç saat olmuştu annem ile sarılıp yattık bu evde bu şehirdeki son gecemdi, bunları düşünürken gözümden bir damla yaş süzüldü annem bunu fark etmiş olucakki bana iyice sarıldı saçlarımdan öptü ve " kızım biliyorum çok zor ama orda da yeni arkadaşların olucak " dedi sanki çok umrumda diye iç geçirdim devam etti " hem yaz tatillerin de gelirsin arkadaşlarını görmeye olmadı onlar misafirimiz olur ne olucak ki ağlama güzel kızım benim herşey çok güzel olucak " dedi bende sadece duyduklarımdan takıldım kısım ile ilgili sordum tabikide " annecim sen bitanesin gerçekten gelip kalabilirlermi " annemde gözlerini devirerek " onca şeyden sadece o önemli değilmi neyse tabikide gelip kalabilirler " diyim göz kırptı bana " Benim kraliçem, aşkım annem oyy hatun bu hatun" şımardım sevdim annemse kıkır kıkır gülüyordu. " dur deli kız yağcı seni hadi uyu birtanem yarın yola çıkcaz." " tamam annecim " dedikten sonra uykunun beni esir almasını bekledim ve çok uzun süremeden aldıda. 

Sabah annemin uyandırması ile uyandım sonra annem ile poğaça meyve suyu ile kahvaltımızı yaptık ben bavulları ve kolileri indirdim arabaya yüklemek için kapıyı açmamla karşımda arkadaşlarımı görmem ve "süprizz" diye bağırmaları bir oldu tabi çok sevindim ve en yakın arkadaşım kardeşim dediğim kız Gamze " seni uğurlamıcazmı sandın şapşal arkadaşım benim" dedi " hoş geldiniz" dedim hemen sarılmaya başladık annem merdivenden inip " hoşgeldiniz çocuklar" dedi Gamze de "hoşbulduk aysun teyzecim" diyip göz kırpıştılar tabi benden kaçrmıı kaçmazzz ... ikisinine dönüp " siz birşeyler karıştırıyosunuz ötün bakalım" dedim herkes gülmeye başladı ne oluyor ya bişimi var ki o sırada ellerinde bavul berrin teyze ve hakan amca girdi içeriye " Hayırdır Hakan amca bu bavullar niye" dedim Hakan amca " kızım pınar bu ne sinir Gamze söylemedinmi arkadaşına kızım"   

Ne Söylicekler Acaba... 

Devam edicek...

Gençlik FırtınasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin