Wat is dit?

3.5K 180 70
                                    

Hallo mensjes. Ik zie dat we een beetje readers verliezen. Dus deel dit boek aub of vertel je wattvrienden erover please haha.

Okeej genoeg gebedel dylara hup verder met het verhaal!

Okeejj..

Pov lissa

Ik voelde gelijk een zware druk in mijn maag.. Ik krijg geen problemen door haar.. Het maakt me niks uit! Ik ren achter haar aan. 'Emma kom hier!' Schreeuw ik 'Je bent geen last!'

Ik zie haar naar de auto's rennen. Er staat een grote auto en emma maakt het portier open. Ik ren erheen en sla de deur keihard dicht. 'Wat doe je!' Roept Emma. Ik kijk haar aan. 'Je bent me tot geen last echt niet, ik vindt het niet erg om je te beschermen.' Emma knikt en maakt het portier weer open. Ze klimt in de auto en slaat de deur dicht. Ik zet een stap achteruit en de auto scheurt weg. Ik kon het niet meer aan. Ik laat mezelf vallen en begin te huilen... Ik wil haar niet kwijt..

Ik sta op en voel mezelf kwaad worden. Ze zijn nu gewoon tever gegaan! Ik loop naar binnen en zie dat Eliza met haar vriendinnen staat te lachen. 'Je bent geen last echt niet!' Deed Eliza me na met een hoog piepstemmetje, 'Boehoe' zei ze er nog met een gemene grijns achterna. Ik loop naar haar toe en duw haar. 'Doe eens normaal, verwend nest dat je bent!' 'Pardon?' Snauwde Eliza. Ik duw haar opnieuw en trap haar gelijk op de grond. 'Ik ben jou helemaal zat verwend nest dat je bent!' Ik pak een flesje water uit mijn tas en gooi dat over haar heen.' 'LISSA HALE!' hoorde ik iemand schreeuwen. Ik draai me om en zie dat Jason woedend naar me toerent. 'Meekomen jij!' en hij grijpt me bij me arm en trekt me mee. 'Laat me los Jason.' snauw ik hem toe. 'Hou je bek gewoon.' snauwt hij me net zo goed terug. Ik ruk me gelijk los en ren weg. 'Lissa!' Hij rent achter me aan maar ik ben veel sneller dus hij houdt me moeilijk bij. Na een tijdje geeft hij op en gaat ie zitten. Ik draai me om en zie dat hij me teleurgestelt aankijkt. 'Kom hier.' zei hij rustig. 'Vertrouw me.. Ik doe je niks.' Ik loop er langzaam heen en ga naast hem zitten, 'Waarom doe je opeens zo gemeen en geweldadig? Thuis ben je heel anders dan hier, dan doe je teminste rustig.' Ik haal mijn schouders op en kijk weg. 'Eliza maakt het me zo moeilijk om mijn leven te beteren,' Wat zeg ik nu? bedenk ik bij mezelf Ik ga mezelf niet verbeteren voor zijn familie en ook al helemaal niet voor hem. 'Ik bedoel. Voor hoelang ik deze baan heb.' snauw ik erachteraan. 'Oh.' zegt Jason. En hij staat op. 'Dan ga je maar gewoon verder met je werk, Ik wil dat als je thuis bent dat je mn kamer gaat opruimen ofzo.' En hij loopt zwijgend weg.

Ik sta op en loop de andere kant op. Richting huis.. Of hoe je het zover kunt noemen...

*2 uur later*

Ik hoor mijn deur opengaan. 'Je zou mijn kamer opruimen.' Zegt Jason terwijl hij uit het raam kijkt. 'Ik was iets aan het lezen.' snauw ik, 'Doe het zelf ofzo' Jason trekt me van mn stoel af. 'ik denk dat het jou baan is.' zei hij met pretlichtjes in zijn ogen.. Ik verwacht het ergste al en loop mee naar zijn kamer. En geloof me, Het is er een verschrikkelijke rotzooi. 'Ik verwacht dat je dit voor etenstijd klaar hebt.' zegt hij en hij loopt weg.

Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 4 uur is, over een uur gaan we eten. 'Ben je helemaal gek!' roep ik hem nog na. Ik hoor hem alleen nog maar lachen.

Ik pak wat van de kleren die op de grond liggen en gooi ze in zijn wasmand. 'Is het zo moeilijk om ze even in de mand te gooien?' mompel ik in mezelf. Nadat ik de rest van zijn kamer heb opgeruimt zie ik iets interessants liggen. Een boekje onder zijn bed. Ik pak het op en open het, er staan verschillende tekeningen met teksten bij geschreven. Als ik naar een paar tekeningen heb gekeken zie ik een kapotte auto met een meisje erbij. Ik blader verder en zie mijn hele situatie uitgetekend. Maar toen ik de bladzijde omsloeg schrok ik. De tekening is van mij en hem dat we kuste.. met de tekst erbij, Beautiful and with passion.

'Wat ben jij aan het lezen!?'

Hallo iedereen! Sorry voor de extreem late update :( Het zal nooit meer gebeuren xx

Bad Girl vs Rich GuyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu