0.1

350 10 29
                                        

"Bir viski daha!"

Diye söylendim oturduğum bar sandalyesinin üzerinden.

Ne kadar saattir buradaydım bilmiyorum. Tek bildiğim ne kadar saattir burada olduğumu bilmediğimdi. Ama eminim ki baya bir saattir buradaydım.

Kesinlikle istediğim kadar sarhoş değildim. O kadar fazla şey içmiş olmama rağmen kafam hala tamamen gidik değildi ve bu benim sinirimi bozuyordu.

Barmen önüme viskiyi koyduğunda hiç düşünmeden şatladım ve "bir tane daha!"

"Gecenin başından beri çok içtiniz. Bence bu kadar yeterli."

"Yudumlarımı saydığını bilmiyordum ama zaten sana fikrini soran olmadı. Şimdi bir viski daha!" Diye söylendim sertçe ve bardağı önüne ittim.

Etraf çok kalabalıktı. Her zamankisi gibi. Etrafta yiyişenler, ot içenler, dans edenler, kenarda birbirlerini kesenler..

Buraya her zaman gelmezdim. Hatta ayda bir kere falan, belki iki. Burası unutturuyordu bana herşeyi. Daha doğrusu burası mı yoksa içtiğim şeyler mi bilmiyordum ama?

Günlük hayattaki benliğimi unutturup, başka bir evrene geçmemi sağlıyordu burası. Kural yok, engelleyen birşey yok. Sadece sen ve insanlar. Ne olmak istersem oluyordum burada.

Viskimi içtikten sonra ayağa kalktım ve kalabalığa doğru ilerlemeye başladım. Herkes delicesine birbirine sürtünüp dans ediyordu.

Bende aralarına katıldım ve dans etmeye başladım. Işıklar her saniye renk değiştiriyordu ve müziğin ritmi gittikçe artıyordu bu da beni daha fazla dansa teşvik ediyordu.

Arkama geçen her adama sürtünüyordum ve bu adamı göremesem bile onların ne kadar bundan hoşlandıklarını biliyordum.

Dans etmeye devam ederken, tekrardan birisi arkama geçti. Kalçamı ona dayadım ve sürtünmeye başladım. Arkamda ki,ellerini karnıma sararak beni kendine yasladı ve ona daha fazla sürtünmemi sağladı.

Kollarına bir saniye baktım zaten pek göremiyorum. Dövmeliydi. Gördüğüm bütün kısımlar dövme ile kaplıydı. Dövmeli olması dikkatimi çekmişti. Ama bunun pek dikkatimi dağıtmasına izin vermedim ve sürtünmeye devam ettim.

Bir eliyle karnımı tutarak beni kendine bastırırken, diğer elini siyah kısa elbisemin üzerinde gezdiriyordu. Ellerini göğüslerime götürüp sıkıyor sonra tekrar aşağı doğru kaydırıyordu.

Kafamı arkaya götürerek omzuna yasladım ve daha fazla sürtünmeye başladım. Ama bunu pek uzun süre yapmama izin vermemişti çünkü beni kendine döndürüp ellerini belime sabitlemişti ve daha demin de olduğu gibi beni kendine bastırmıştı.

Gözlerimi birkaç saniye yüzünde gezdirdim. Gözlerinin rengini tam olarak göremiyordum bunun sebebi de sürekli değişen ışıklardı. Ama dolgun ve sulu dudakları ve yukarıya taranmış dağınık saçları vardı. Boyu benden uzundu, en az 5 santim. Ama bence benden o kadar fazla da bir uzunluğu yoktu.

Kafamı, yüzüne bakmak için çok azıcık yukarı doğru konumlandırdığımdan dudakları tam karşımda duruyordu. Aslında bu pozisyonda durduğum ilk erkek değildi. Özellikle barda. Ama dudaklarını dudaklarımın arasında istemiştim.

Ben gözlerimi dudaklarından çekemezken, dilini dudaklarında gezdirdi ve hızlıca benim dudaklarımı kavradı.

Şaşırmıştım aslında ama bunu ona belli etmemek için öptüğü ilk andan ona karşılık vermeye başlamıştım. Dudaklarının tadını çıkartamıyordum, çünkü ağzıma vodka tadı geliyordu. Ama güzel öpüşüyordu.

O Children|Jelena FanfictionStories to obsess over. Discover now