66.bölüm

530 41 7
                                    

Aytil odadan çıkar meltemi duvara yaslanmış yerde oturuyor ve hüngür hüngür ağlar halde görürler.

Tilki- güzelim meltemin yanına git onu sakinleştir ben biraz hava alıcam.

Aylin- çabuk gel

Tilki parka gider bankta oturur aylinin yanında kendini zor tutmuştur buraya ağlamak için gelir içini döker.

Not- b.a pazartesi günü tilkiye ayazı görüceksin okulda ama seni kötü biri olarak küçükken onu terk ettiğini ve ve onu bıraktığın için intikam alıcağını söylemişti tilki şimdi bunları düşünüyor.

2 gün sonra pazartesi günüdür meltem az da olsa sakinleşir .

Sınıfa girerler ayaz sırada savaşla beraber oturuyordur ayaz tilkiyi görünce intikam alıcı gözlerle bakar tilki kafasını çevirince ayazı görür koşup kardeşine sarılır kokusunu çeker konuşmaya çalışır ama ayaz onu iter.

Ayaz- beni 8 yaşımdayken babam dövüyordu ve görünmez olup terk ettin. Şimdi git başımdan bana kardeşim deme intikamımı alıcam ..

Tilki- ha hayır ayaz büyük abinin bi oyunu bu özel çocuklardan biri seni hipnozlamış kim bilmiyorum büyük abi öyle söyledi aylin bi gün fenalaştı b.a aradı tabi ozaman b.a yı tanımıyordum nihatta aylini iyileştiren iğne olduğunu söyledi ve aylin o iğneyi oldu kendine geldi ama o iğne denek miş ya ölücekti yada etkisi olan iğneden olucaktı sonucunda elektrik saçan kız oldu biz sen hepimiz kalp hastasıyız ve bi gün o gün nezaman bilmiyorum ama bizde fenalaşıcaz iğneyi olmassak gücümüz tükenicek ve ölücez yani benim gücüm daha yok ve seni nası görünmez olup bırakabilirim?

Ayaz- yeter artık saçmalamayı kes büyük abi bu yalanları uyduracağını söylemişti.

Aylin- tilki noluyor ya

Meltem- evet savaş sen niye susuyosun anlatsana beni durduk yere bıraktığını ayazı günlerdir aradığımızı doğru olmadığını...

Savaş- tamam meltem anlatıyorum bak ayaz senin söylediğin herşey doğru

Tilki daha fazla dayanamaz savaşı yumruklarken ayaz uçlu kalemi alır ve tilkinin sırtına saplar.
Bölüm sonu savaş birden nası acımasız kötü biri oldu ayaz tilkiye kalem sapladı gerçekten intikam alıcak mı tilkiye ne olucak aylin napıcak meltem savaşa olan aşkını bitirecekmi bunlarla ilgili fikri olan uzun yorum yapsın en uzun yorumu yazana bölüm armağanım♥♥♥

sonsuz sbsv♥♡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin