Tatil Özel

62.8K 3.1K 1.6K
                                    

Not: Özel bölümlerin kurguyla alakası yoktur.

Merhabalar! Uzun bir aradan sonra kısa da olsa bir özel bölümle karşınızdayım. ^^ Sömestr tatilinin hatırına bir şeyler karalayayım dedim ama bir tık absürd oldu galiba, hatta şu an bunları ateşim varken yazıyorum o yüzden cidden mantıklı bir şey beklemeyin. :D Neyse bu bölümün her iki kitapla da kitapla hiç alakası yok, ilk özel bölümde de sadece olabilecek karakterler bağlantılıydı ama onun dışında bir alaka yoktu. :D Bu bölüm egzantirik rüya geleneklerimizden, umarım seversiniz. :)) Neyse daha da uzatmadan sizi bölümle baş başa bırakayım, -multide bir şarkı var.- iyi okumalar! Sonda şifre ve kitapla alakalı açıklama var.

Bugüne kadar Rüya’yı hep kız 5GAG’i hep erkek olarak gördük. Ama ya bir süreliğine bu denge değişseydi, o zaman ne olurdu? Ya bir gün tayfa kız, Rüya erkek olarak uyansaydı?

Dikkat! Aşırı derecede saçmalık içerir.

Ego’nun Gözünden

Güneş yüzümü yalarken yavaşça gözlerimi kırpıştırdım.

‘’Ya of Güneş, git uykumu bölme!’’ dedim kediyi kenara iterken. Normalde insanın gözüne ışık kaçardı, benimkineyse tüy yumağı kaçıyordu.

Kedi yataktan atlayınca zoraki bir şekilde gözlerimi kırpıştırdım ve ellerimi saçlarımdan geçirdim. Geçirmemle duraksamam bir oldu.

Geçirmez olaydım…

Saçlarım her zaman gür ve çoktu ama uzun değildi. Hayır, kesinlikle bu kadar uzun değildi.

Bunu fark etmemle uyku sersemliğini üstümden atıp hızla yataktan kalktım ve aynaya gittim. Omuzlarıma inen dalgalı saçlarım, düzgün bir fiziğim ve her şeyden önemlisi göğüslerim vardı.

BENİM MEMEM VARDI!

Hemen telefonu alıp Ediz’in numarasını tuşladım. Ediz ilk çalışta açtı.

‘’Ege?’’ Onun sesi de benimki gibi telaşlıydı.

‘’Ediz, biliyorum bana inanmayacaksın ama büyük bir haberim var. Göğüslerim six pack yapmış.’’

Karşıdan bir nefes verme sesi duyuldu. ‘’Biliyorum, ben de aynı durumdayım.’’

---                                       

Sabahın köründe -gerçi saat 10 sabahın körü sayılıyor mu, emin değilim.- hepimiz Rüyaların evindeydik. Salonda bekleşirken gözümü diğerlerinin üstünde gezdirdim. Herkes genel olarak güzel bir kız olmuştu. Bir tek endişeyle tırnaklarını yiyen Can biraz kottik kalmıştı o kadar.

Rüya içeri girince herkes ondan yana döndü. Ve günün ikinci şokunu geçirdik. Bu belki beklenilen bir şeydi ama mecaz anlamda. Rüya’nın cidden erkek olmasını beklememiştik!

‘’Karı.’’ dedi bizi süzerek. ‘’Karı is everywhere.’’

Kendi kendine gülerken hızlıca Ediz ile birbirimize baktık. Erkek Rüya çok korkutucuydu. Kesin bizi depoya götürüp sikecekti.

Deniz yutkundu ve lafa daldı. ‘’Rüya, pşşt! Rüya kendine gel.’’

Rüya gülmekten yaşarmış gözlerini sildi. ‘’Tamam, haklısın. Sadece hepiniz güzel olmuşsunuz, bir tek Can hata vermiş. System 32’yi sil geçer o.’’

Can hızla ayağa kalktı. ‘’Üstüme gelme be! Bunu aileme nasıl açıklayacağım ulan? Çüküm yok! Müstehcen şeylerden bahsetmek istemiyorum gerçi. ’’

Erkek Fatma Özel Bölüm(ler)Where stories live. Discover now