İKİNCİ BÖLÜM

227 13 1
                                    

Saat 5 de direkt uyandım bir değişiklik yapıp, kitap okumak yerine ,yatağımda durup hayal kurmaya başladım.Hayalimde tabii ki Ömerle tanışmak vardı.Hayalim fazla uzun sürmedi 5 dakika belkide daha az nendeni ise Ereni yakalayabilmekti.

Ona teşekkür borcum vardı.Erende benim gibi 5'de kalkar fakat odada durmak yerine koşuya çıkardı hep onu penceremden görürdüm.Hazırlandım taytımı,polarımı giyip beremi kafama takıp aşağıya indim.Güvenlikçi ablamız Reyhan ablaya koşuya gidiyorum dedim.Reyhan abla ''dikkatli ol Derin '' diye beni uyardı.Pek kulak asmadan doğruca dışarı attım kendımı.

Hemen önümde Ereni gördüm yurt kapısının oradan çıkıyordu.Hızlanarak doğruca yanına koştum.Günaydın dedim tiz bir sesle korktu ve güldü senmiydin dedi

''.Sana teşekkür borcum var Eren eğer sen beni orda bulamasaydın ben şey..ben...şey''

Eren ; neyse ki buldum boşver bunun için teşekkür etmek zorunda değilsin kim olsa benim yaptığımı yapardı''.

Suratımı büzüştürdüm içimden ''ukala'' dedim.''Bu arada biz tanışmadık sen benim adımı biliyorsun ama sahii adımı nerden öğrendin ?'' diye sordu.''Sence'' diyerek cevap verdim.Güldü.''Koşuya çıktın sende benim gibi ne taraftan yürüyelim?

''Sen bilirisin ama seni rahatsız etmek istemem istersen ben deniz tarafına gideyim sende orman tarafına benden rahatsız olmuş olmazsın'' diye cevap verdim.''Olur mu öyle şey hem ben daha senin adını öğrenmedim ki '' diye cevap verdi.Özür dilerim ben Derin , Derin Dicle 11 sayısal B sınıfındayım sen beni tanımazsın tabbi .

Demek Derin Dicle adın güzelmiş ailen neden Derin ismini verdi sana diye sordu.

İnanır mısın Eren bunu aileme hiç sormadım.

Gerçekten mi peki niye?

Bilmiyorum ailemle aram pek iyi değildir tüm aile bireyleri bir odada muhabbet ederken ben odamda yazı yazmayı ve kitap okumayı yeğlerim diye cevap verdim.

Peki Derin bu yaranı deşmeyeceğim....

Yooo aslında deşeceğim ama biraz hızlanmamız lazım okula az kaldı duşa girip hazırlanmamız gerek değil mi?

Evet dercesine kafamı salladım.Eren hızlandı,seslendim.

''Eren sen koş ben ileride ki ağaç eve kadar ancak koşabiliyorum pek hızlı koşamam biliyorsun ki astımım...

Çok özür dilerim Derin inan ki bunu düşünemedim tamam bende senin yanındayım bende ağaç eve kadar koşucam sana ayak uydurarak.

Hayır diye ikaz ettim.Olmaz lütfen benim yüzümden rutinini bozma.

Susar mısın Derin .Hadi ağaç eve ''beraber'' diye vurguladı.

O kadar sahiplendirici ses tonu vardı ki ağzımı açıp tek bir kelime dahi edemedim zevkten dört köşe olmuştum çünkü.

Sonunda yurda döndük saat altı buçuk idi , yedi buçukta okul başlayacak herkes yeni yeni uyanıyordu yurtta.

Okulda görüşürüz Derin Dicle dedi.Lanet olsun ki öyle heycanlanmıştım ki hıhı tamam görüşürüz diyebilmiştim.Hemen odaya çıktım.

Azra;kızııııım inanamıyorum sana afferin ne yaptınız,ne oldu,ne dedi sana gibi sorularıyla boğdu beni.Azracım duşumu alayım çıkınca anlatıcam sana dedim.

Direkt  banyomuza gidip duşumu aldım saçlarımı havluyla sardım.Daralttığım okul pantolonumu giyinmek için can atıyordum.İlk sokmamda biraz zorlandım fakat girdi.

SOLUKWhere stories live. Discover now