Yeni Bir Lacross Vakası-16

6.3K 451 25
                                    

Medyada tanıtım videosu varr... Bence çok güzel oldu. Kendi elcağızlarımla hazırladım. Altınoluk'ta  İnternetsiz yerde iki günde anca yaptım ama oldu yaa... Bir de bu bölüm Emirelik e gelsin. O kadar sövdün ama...

Ege dizlerinin üzerine çöktü ve kırmızı kutunun kapağını açtı.

-" Hemen umutlanma, bu evlenme teklifi değil. Luce, sonsuza kadar benim olur musun? "

-"Evet!"Diyerek boynuna atladım. Beni belimden kavrayıp etrafında döndürdü.

-"Az önce burda bi evlenme teklifi mi oldu? Luce sen daha küçüksün olmaz. Hem bula bula bunu mu buldun. Hem... benim bi arkadaşım var. Yakışıklı, akıllı iyi aile çocuğu bi vampir. Ona ayarlarım seni. Egeyle evlenmene... Olmaz izin vermiyorum." Abin ani çıkışına ikimiz de şaşırdık. Aynı anda birbirimizin suratına dönüp baktık ve tekrar önümüze dönüp kahkaha atmaya başladık.

-"Ahahah...abi...ahaah... sen şey mi....ahaha...sandın....ahaha..." ikimiz de normale dönünce abime anlatıp onu odadan yolladık. Tabi odadan çıkmadan önce "siz kan niyetine helyum mu içtiniz" der gibi bakmayı da unutmadı.

  Ege bana yaklaşıp kanatlı kalp şeklindeki kolyeyi boynuma astı.multimedia

-"Hani ben sana hep meleğim diyorum ya... o yüzden kanatlı bişey almak mantıklı olur diye düşündüm."

-"Çok güzel düşünmüşsün." Dedim ve kollarımı boynuna sarıp dudaklarına yöneldim. Benden hızlı davranıp beni öpmeye başladı. Belimden tutup bedenimi kendine çekti. Elleri bacaklarıma kaydı. Bacaklarımı avuçlayıp beline sardı ve beni duvara yaslayıp öpmeye devam etti. O anda kolyenin parladığını fark ettim. O da fark etmiş olmalı ki geri çekildi. Ege:

-Iki doğa üstü yaratığın anlaşması kutsaldır. Yani şimdi istesen de istemesen de benden kurtulamazsın bebek. Sonsuza kadar (ki büyük ihtimalle sen bi ara evlenirsin) benimsin. Arkadaş olarak da olsa.

-Istesen de seni bırakmam.

~~

Okula gelmiş, Ege takıma girmek istediği için lacross sahasında antrenman yapıyorduk. O top atıyor, gol atamıyor, ben her seferinde tutuyordum. Benden top çalmaya çalıştığında beceremiyordu. Yine de çalışıyorduk. Arada bir kendimizi kaybedip vampir hızına teslim olsak da normale dönüyorduk.

- Artık hazırsın Ege.

-Daha seni bile yenemedim.

-Bile? Ben süper melezim oğlum. Beni kimse yenemez.

- "Takıma senin yerine girecek olan kişi bu mu?" Dedi Scott. Daha onun ne zaman geldiğini bile anlamamıştım.

-Evet. Ege. Istanbul'dan arkadaşım. Bende kalıyorlar.

-Kalıyorlar?

-Yiğit-bahsetmişimdir, istanbul'daki en best kankam-, Abim ve Ege

-Abin olduğunu bilmiyirdum. Ben... Ailen uzun yıllar önce öldü sanıyordum.

-Evet. Abim haricinde tüm ailem. Şu an o  da son sınıfta. Yiğit de bizimle aynı sınıfta. Farketmemene şaşırdım.

- Haaa... Siz şu üç taşmısınız? Kızların sürekli bahsettiği yeni gelenler, anladım. Merhaba, ben Scott. Luce'nin buradaki en best kankası.

~~

Ege sahaya çıkmış, Scott'a golleri diziyordu. Koç Ege nin top çalmada nasıl olduğunu anlamak için oyunculara yerlerini aldırtıp Ege yi defansta oynattı. Top atıldı, Isac, Liam, Stiles. Top teker teker herkesde gezerken Stiles a geldiği anda avına atlayan ayı misali Ege topa atladı. Topu kapıp kaleye bir gol daha attı. Tabi Ege Stiles'ın üzerine atlayınca Stiles yere boylu boyunca uzanmış oldu.
Stiles'ın gözünden âdeta ateş püskürüyordu. Ayağa kalktı ve topu Ege'den almak için lacross sopasını arkaya doğru gerdi. Ama bir dakika... o topun hizasinda deği...
-"Ahh. Bacağım. " Stiles'ın lacross sopasıyla Ege'ye bacağını kıracak sertlikte vurması ve Egenin yere yığılması sadece saniyeler almıştı.

Ege yere yığılırken gözlerinden adeta ateş püskürüyordu. Yerimden kalkıp insanlığa sığmayan bir hızla Ege'nin yanına ışınlandım. Stiles sopasını yere atıp sinirli adımlarla soyunma odasına yöneldi. Ege'nin gerçek gözleri açığa çıkararak Stiles'ın arkasından baktı ve sadece kulağı çok keskin kişilerin duyabileceği şekilde hırladı ve Stiles'ın üzerine atlamaya hazır bir hale geldi ama tahminen bacaginda oluşan kırıktan dolayı bunu yapamadı. Ve bunların hepsi sadece bir dakika içinde gelişti. Scott Ege'nin gözlerini görünce önce bana sonra tekrar Ege'ye baktı.

-Ahh. Kahretsin Ege! Bacağın kırık. Kalk kimse anlamadan eve gidelim.

-Luce? Yeni bir açıklama mı yapıcaksın bana?

Scott'ın sorusuna karşılık sadece "daha sonra açıklayacağım şimdi bana yardım et" der gibi baktım. Anlamış gibi görünerek herşeyden habersiz ve en az diğer takım oyucuları kadar şaşkın olan koça döndü.

-Ben Luce'e yardım ederim. Önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. En iyisi biz gidelim. 

Diyerek beni bu işten kurtarmıştı. Ege sinirden konuşamıyordu dahi. Bir kolunu benim bir kolunu Scott'ın omzuna atmıştı. Sahadan çıkarken arkamızda bıraktığımız şaşkın gözleri hâlâ üzerimizde hissediyordum. Asıl soruysa Stiles'ın bunu neden yaptığıydı...

Yeni bir bölümün sonu.
Sınır :
200 görülme
5 beğenme  :(
Anca bunla yetincez artık naapalım.

Melez Vampir (Teen Wolf fanfic)Where stories live. Discover now