Ce continuare ciudata!

671 35 2
                                    

Hey inainte sa incep capitolul vroiam sa va spun ca acum voi fi narator din perspectiva lui Jeremy si povestea va fi HORROR...pt ca multe voturi au fost in favoarea horror....o sa muriti....lolololo>:(...
SHOW TIME:

Salut! Sunt Jeremy, paznic al localului Freddy. Astazi cand am venit la lucru am vazut niste lucruri ciudate. O gasca de pustani s-au refugiat in pizzerie cred... Am constatat asta dupa tipetele lor.

Am intrat linistit in pizzerie si deodata...se aud tipete de adolescenti care sunt mutilati.

Am reusit sa fug la un dulap in care m-am inchis. Telefonul suna vibrand in buzunarul meu. Il iau si ascult mesajul:

" Hello!...Hey .... Imi pare rau sa iti spun asta. Presupun ca esti la loc sigur ascuns acum cand imi asculti mesajul. De unde stiu...nu conteaza..ce e important este...aaaa...animatronicii pe care ii stiai au disparut....sunt acum un morman de fiare cu un suflet intunecat.(FNAF 3 STORY) Acum toata lumea care lucra la Freddy a disparut. Managerul a fost singurul supravietuitor. Mi-a povestit ca in timp ce el si mecanicii reparau animatronici au gasit niste modele vechi de culoare galbena a animatronicilor. A spus ca in timp ce le scoteau un iepure galben...cred caa..aaa..varianta lui Bonnie mai veche a prins viata si a inceput sa ii omoare pe toti din pizzerie intr-un mod ciudat pe care nu vrea sa il povesteasca...aaa... ce este important este ca el a scapat prin ventatie si a mai spus ca a vazut o multime de modele vechi care poate cautau sa se razbune....aaaa... Jeremy...cred ca asta e numele tau...aaaa...nu?..Incearca sa supravietuesti pana ce eu si managerul gasim o cale de ai opri...aaaa... incearca sa stai ascuns si nu ii lasa sa iasa din pizzerie...nu cred ca o sa o faca.....aaaa... bafta si....imi pare rau ca iti spun....nu o sa iesi de acolo asa curand....aaaa...nu e de glumit cu modelele astea....sunt o multime si te pot ucide intr-un mod mai rau decat faza cu costumul...nu merge nici "faza cu masca"....mai ales iepurele ala galben....aaaaa....bafta...aaaaa...stiu ca poti sa o faci...aaaaa* o voce misterioasa si groasa se aude din telefon si spune "Sunt inca aici"*.....PA JEREMYY...*legatura inchisa*"

Ei bine asta este ciudat...nu stiu daca voi supravietui. Si adolescentii aia. Mai bine stau in dulap cateva ore, sau zile, sau saptamani...Inca exsista o mica speranta..
Sper ca v-am speriat destul. Pana atunci....Brofist! XD

Jurnalul unui paznic la FreddyWhere stories live. Discover now