Deel 11!

4.9K 57 4
                                    

De rest van de avond hebben we nog karaoke gezongen met zijn allen en het wat GEWELDIG.
Matthy en zijn rond 3 uur naar bed gegaan want ik had teveel drank op om nog naar huis te gaan.

De volgende ochtend word ik wakker met flink veel hoofdpijn maar verder gaat het wel prima, matthy ligt nog schattig te slapen ik kruip dicht tegen hem aan en hij slaat zijn armen om mij heen en geeft een kus op mijn voorhoofd "een goede morgen knapperd" knapperd? "Ja zelfs in de ochtend ben je knap" zegt matthy heel lief.
We blijven nog best een tijdje zo liggen en ineens komt Koen binnen stormen "GOEDEMORGEN" jeetje moest dat? Zeg ik. "OEHHH LIEKEEE KOM KIJKEN" huh wat is er dan? Zegt matthy.
Als Lieke naar boven komt gesprint zegt ze: ahwww jullie zijn echt cuteeee.
Ik moet er van lachen ik dacht dat er iets ergs was gebeurt ofzo, ik zie dat matthy rood word en me aan kijkt ik kijk hem ook aan en geef hem een snelle kus.
OMG ZE GAVEN ELKAAR EEN KUSSSS IK SHIP DIT!!! schreeuwt Lieke nog eens door het huis.
Oké willen jullie nu mijn kamer uit gaan? Zegt matthy.

Nadat Lieke en Koen de kamer uit zijn gegaan ben ik gaan douchen en heb me omgekleed.
Ik heb dit aan:

Ik kom onder en iedereen zit buiten want het is lekker weer, als ik een stap buiten kom hoor ik Koen zeggen "dussss jij en matthy" ik heb geen zin om er over te praten dus ik stap meteen weer daar binnen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kom onder en iedereen zit buiten want het is lekker weer, als ik een stap buiten kom hoor ik Koen zeggen "dussss jij en matthy" ik heb geen zin om er over te praten dus ik stap meteen weer daar binnen.

POV MATTHY:
"Dusss jij en matthy" zegt Koen als Loa een stap buiten zet, ze stapt meteen weer naar binnen en loopt weg dit geeft mij een teleurstellend gevoel ik weet niet waarom ze dat deed want ik dacht dat ze mij opzich wel zag zitten.
Ik loop naar binnen om Loa te vinden maar onder is ze nergens dus ik ga er vanuit dat ze boven is, als ik mijn kamer binnen kom zie ik Loa een beetje sip op mijn bureau stoel zitten.
"Wat is er aan de hand?"

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWhere stories live. Discover now