Deel 10!

5.1K 61 4
                                    

Ik had een deal met matthy gemaakt dat ik bleef als we film gingen kijken, hij vond het een een goed idee dus we gingen naar boven en matthy pakt zijn laptop en we zetten een film aan.
Als ze film is afgelopen is het alweer 7 uur en raoul roept ons om te komen eten als we onder komen zien we dat raoul samen met Lieke noodels heeft gemaakt, ziet er goed uit! Zeg ik.

Als we klaar zijn met eten ruimt matthy op, "zal ik even helpen?" Stel ik voor matthy vond het fijn dat ik wilde helpen.
Ondertussen is iedereen bij de tv gaan zitten, niemand ziet ons dus matthy draait me om en geeft me snel een kus uit het niks "waar kwam dat ineens vandaan?" Vraag ik fluisteren en lacherig, gewoon daar had ik even zin in zegt matthy met een knipoog.

POV LOA:
Ik vraag me echt af wat hij nu van mij vind, ik vind hem echt leuk maar moet het echt nog even afwachten denk ik.....

Als we klaar zijn met opruimen gaan matthy en ik naar boven en hij vraagt aan mij of ik een video wil opnemen met hem "Uhm ja hoor wat gaan we doen dan?" Matthy legt uit dat we een quiz gaan doen over de bankzitters om te zien hoeveel ik over hun weet.
"Ja hoor ik doe wel mee!" Matthy vind het leuk.

Na het opnemen zijn we allebei echt heel druk omdat we zoveel hebben gelachen omdat ik alleen matthy goed ken en de rest van de bankzitters eigenlijk amper.... oeps.

Als we naar onder gaan zijn we nogsteeds aan het lachen, "Loa kent jullie totaal niettt!!!" Roept matthy lachend ik geef matthy een stomp en iedereen begint te lachen. "Dit vind ik teleurstellend van je Loa" zegt Koen "ja weet ik veel hoe Rob zijn moeder heet!" Zeg ik omdat dat een van de vragen was.
"Ik heb zin in een cocktail" zegt matthy, matthy maakt een cocktail voor ons twee met best wel wat tequila er in en als ik snel dronken word van een soort drank is het wel tequila.
"Jezus wat een groot glas" zeg ik als matthy aan komt lopen met de 2 cocktails, "ja maar wel lekker!"
Zegt matthy.

Als ik mijn cocktail op het voel ik de drank wel binnen komen moet ik zeggen en iedereen merkt het want ik struikel over mijn woorden en kan niet echt recht op mijn benen staan, matthy kijkt me aan en begint te lachen "wat is er?" Vraag ik lacherig
Jij blijft zo te zien hier slapen? Ik denk wel dat dat verstandig is ja.

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu