Deel 9!

5.3K 53 2
                                    

Als Lieke en ik aangekomen zijn bij het bankzitters huis zijn we helemaal exited om onze outfits te showen, toen we binnen kwamen zagen we niemand.... "ze zullen vast allemaal aan het opnemen zijn" zegt lieke, grote kans.

Ik loop naar matthy's kamer om te kijken of hij aan het opnemen is, ik klopt aan en ik hoor matthy zeggen "kom binnen!" Hij weet niet eens dat ik hier ben, ik maak de deur open en ik zie dat matthy aan het opnemen is matthy kijkt om en krijg meteen een lach op zijn gezicht staat op en geeft me een knuffel.

"Ben je niet aan het opnemen?" Vraag ik, jawel maar we spelen among us en ze kunnen mij nu niet horen.
Hij vraagt of ik er bij kom zitten om te kijken en ik vind het prima, als er iemand dood is gevonden in among us gaan de microfoons aan, jow Guys Loa zit nu naast mij en ze kijkt mee dan weten jullie dat.
Iedereen zegt hoi en gaan weer verder met het spelletje, ondertussen probeert matthy mij uit te leggen hoe het spel werkt het is eigenlijk niet zo lastig.

Als de jongens klaar zijn met opnemen was is alweer helemaal vergeten dat ik mijn jurk wilde showen totdat matthy vroeg waarom ik er eigenlijk was.
Toen hij dat zei besefte ik me weer dat ik heeeel graag mijn outfit wil laten zien, ik zeg tegen matthy dat hij maar naar onder moet gaan dan kleed ik mij om en dan kom ik naar beneden.

Als ik met in mijn nieuwe jurk voor veed heb omgekleed heb ik dit aan:

Ik vind de jurk zooo mooi, ik heb er ook zwarte hakken en een zwart tasje bij gekocht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik vind de jurk zooo mooi, ik heb er ook zwarte hakken en een zwart tasje bij gekocht.

Ik loop naar beneden om mijn jurk aan matthy te laten zien, als hij mij ziet valt zijn Mond er van open.
"Wauwwww" zegt matthy, vind je het mooi? Vraag ik,
En of ik het mooi vind! Pfoeee jij bent zo knap!
Toen hij dat zei begon ik helemaal te blozen en ik geef hem een knuffel als we elkaar loslaten kijken we elkaar diep in de ogen aan en van een knuffel gaan we naar een kus.....
Na de kus kijk ik verlegen naar de grond maar matthy duwd zachtjes met zijn wijsvinger mijn kin omhoog zodat ik hem aankijk, en dat leid tot nog een kus.
We kijken elkaar erg blij aan maar we zeggen niks...
Even later zie ik Koen en Rob naar beneden komen en die zien ons "akward" bij elkaar staan "wat is hier aan de hand?" Vraagt Koen "uh niks?" "Maar waarom sta je dan in een goud glitter jurkje en hakken?" Vraagt Rob, Oh dit is mijn jurkje voor veed! "Voor veed?" Vraagt Koen ga jij mee dan? Ja! Als date van matthy! Gezellig! Zegt Rob, ja en je ziet er echt lekker uit ;p, matthy kijkt Koen een beetje chagrijnig aan ik moet er alleen maar om lachen!

Ik heb met net weer omgekleed in mijn gewone kleren en ik wilde eigenlijk weer naar huis toe gaan,
Niet gaan alsjeblieftttt zegt matthy, oh hoezo niet?
Omdat je veel te gezellig bent en ik vind het leuk met jou. Oké oké ik blijf nog wel even maarrrrr alleen als we film gaan kijken! Deal! Zegt matthy.

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu