Deel 1!

12.6K 107 5
                                    

Ik ben Loa (19) en dit is mijn beste vriendinnetje Eva (20) we gaan dit weekend eindelijk weer een keertje uit dat is alweer zo lang geleden door Corona.

YES! Ik vroeg aan Eva of ze dit weekend uit wil met mij en ze zei dat ze dat leuk vond! Ik verheug me er zo erg op we mogen eindelijk weer uit na Corona.
We hebben afgesproken dat Eva zaterdag om 5 uur naar mij toe komt dan eten we samen sushi en daarna gaan we ons klaar maken.
Het is vandaag vrijdag dus morge gaan we al!
Eerst moet ik moet de hele dag werken van 8:30 tot 18:00 ik werk in de bediening van een chique restaurant in ameide.

Pffff ik ben eindelijk klaar met werken dus dat betekend dat ik nu weekend heb en dat ik morgen lekker ga feesten! Ik ben dood op dus ik eet snel wat ik ga douchen en dan duik ik mijn bed al in ik val ook al vrij snel in slaap.

Het is zaterdag ochtend ofja eigenlijk al middag, ik was zo moe dat ik tot 11:30 heb geslapen! Oeps...
Nouja dan ga ik maar snel wat eten, ik ben dit hele weekend alleen thuis want mijn ouders en zusje zijn een weekendje op vakantie. Mijn zusje heet saar en is pas 10 jaar, meestal is ze echt het meer vervelende kind dat ik ken maar de andere keer is ze echt een schatje.

Ik heb deze hele dag eigenlijk niks gedaan een beetje Netflix gekeken enzo, het was ook al snel 5 uur en de bel ging. Daar is Eva!!! Ze heeft de sushi al opgehaald zodat we genoeg tijd hebben ons klaar te maken voor het feest. De sushi is op en we gaan snel naar boven om een outfit uit te zoeken Eva en ik delen onze kleren altijd want we hebben de zelfde stijl en maat dat is handig want soms heb ik het idee dat ik helemaal geen leuke kleren meer heb dus dan steel ik gewoon wat kleren van Eva!

We hebben onze outfits uitgezocht, ik doe een mooi roze silk jurkje aan:

Eva houd niet zo van jurkjes en rokje dus die doet een chique casual outfit aan!:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eva houd niet zo van jurkjes en rokje dus die doet een chique casual outfit aan!:

Eva houd niet zo van jurkjes en rokje dus die doet een chique casual outfit aan!:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik voel me een beetje overdressed als ik naast Eva loop richting de club.

We zijn binnen! We moesten even in rij staan tot we naar binnen konden in de tussen tijd hebben er als veel te veel jongens naar ons gefloten maar daar schenken we geen aandacht aan. Als we binnen zijn halen we meteen wat te drinken, ik bestel een smirnof ice en Eva en pasoa ju de orange als we ons drankje hebben lopen we richting de dansvloer. Ik pak mijn telefoon om een leuke foto met Eva te maken en toen botste er ineens iemand vol tegen mij aan, hierdoor laat ik mijn flesje smirnof vallen SHIT! Roep ik.

Dit was deel 1 hopenlijk vinden jullie het leuk!

Er hangt liefde in de lucht!~bankzittersWhere stories live. Discover now