12.O zi proasta!

224 13 14
                                    

Alex.

      Tecuse de ceva timp micul dejun asa ca am plecat sa ma plimb putin prin tabara, pentru a mai admira putin frumoasa noastra comunitate de copii egoisti si galagiosi.Dintr-o cauza oarecare eram tare vesel insa aveam sentimentul ca se v-a intampla ceva urat astazi, dar nu tineam cont de aceasta presimtire.

       -Copil urat!Aici!

        Am auzit vocea lui Leo strigandu-ma, insa nu stiam de unde sa il iau.Bancile din parc erau goale, in jurul meu nimeni nu se vedea insa vocea lui parea destul de aproape.Brusc am observat sa imi zambea legat de un copac.Era doar intr-o pereche de pantaloni, parul ciufuluit si o sfoara in jurul lui, parand suspect de vesel.Am pornit repede sa il eliberez.

       -Ce atata graba fratica?Nu sunt aici decat de vreo 3 ore, rase vazand ca nu ma descurc cu sforile.

      Am reusit sa le desfac apoi l-am apucat pe Leo de brat, crezand ca e slabit de la atata stat legat insa parea bine.Ne-am asezat pe banca din apropiere.

      -Doamne!exclama in timp ce se intindea, la cat de adanc a intrat scoarta copacului in mine cred ca am ramas gravid.

      -Cum poti fi atat de vesel dupa ce ai stat legat atat timp legat?Si mai ales cine a facut asta?

      -Se pare ca muntele ala de om care e mare prin tabara ii ciufuleste veverita Tarei, de aici faci tu legatura, imi spuse razand, si dunt vesel pentru ca acum am un motiv ca sa incep un razboi cu amandoi.

       -Tipule renunta la chestia cu razbunarea!Am incercat sa ii schimb ideile, distreaza-te si tu ca restul celor de aici!

Se prefacu ametit si se ridica plecand.Facu doar cu mana in timp ce se indeparta.

       Recunosc faptul ca am venit in aceasta tabara pentru a fi langa el atunci cand intra in belele insa incepusem sa ma simt bine aici, incepeam sa ma distrez si nu vroiam sa strice el asta.In plus il stiam pe Leo ca atunci cand isi pune ceva in cap nu ii pasa de cei ce sufera din cauza actiunilor sale ceea ce ma cam ingrijora insa eram fratele lui, nu ar fi permis ca vara mea sa fie ruinata doar din cauza ca el a avut cateva momente grele in tabara.

      Simteam nevoia de liniste, simteam ca vreau sa ma fac uitat cateva ore asa ca am mers in locul pe care orice adolescent il evita mai ceva ca ora de matematica, biblioteca.Am luat o carte, doar pentru a ma preface ca citec, am asezat-o pe masa apoi mi-am pus capul langa ea.Usor gandul zbura la Mia, micuta colega de camera cu care in ultimul timp incepeam sa ma simt tot mai bine.Incepeam sa fiu tot mai apropiat de ea, simteam tot mai multe atunci cand stateam in preajma ei insa nu ma gandeam sa o intreb daca vrea sa incercam o relatie deoarece imi era frica sa nu ruinez prietenia noastra.Pe zi ce trece insa caldura din sufletul meu, care iesea la iveala atunci cand aparea in fata mea devenea tot mai puternica.Ochii se inchisera iar lumea viselor se deschise.

      Cateva lovituri in masa ma facu brusc sa sar, nestiind ce se petrece.In fata mea statea un tip slabut, foarte inalt care zambea.

     -Ce arde?L-am intrebat buimac.

     Incepu sa rada.Mi-a parut un tip prietenos asa ca am legat repede o conversatie cu el.Se prezenta ca Tim si spunea ca e un prieten vechi cu fratele meu asa ca nu am vazut nici un motiv sa nu il consider un prieten.Incet discutiile au deraiat de la tabara si programul lor incarcat de activitati impuse de ei ce urma sa vina la fete, apoi din nou la tampeniile de aici.Rasetele au incetat cand paru ca devine serios.

     -Alex, cata incredere ai in fratele tau?Intreba brusc.

     -Pai e fratele meu, i-am raspuns socat, m-as pune in fata unui glont pentru el.

Two brothers and a campWhere stories live. Discover now