10.O mica gluma!

198 16 10
                                    

Leo.

      Toata seara am indurat nervii Anei si dorinta ei de a face viata mea un chin.Imi venea la un moment dat sa imi iau patura si perna si sa ies sa dorm afara pe o banca, sa imi incerc norocul cu animalele salbatice despre care mai auzeam zvonuri.Cred ca un urs m-ar fi sfasiat cu blandete in comparatie cu ea.

      Norocul meu ca undeva pe la miezul noptii a obosit sa tipe la mine si s-a pus la somn insa chestia interesanta e ca putea in orice moment sa spuna "la revedere", insa practic asta era o cearta in cuplu, chiar daca doar ea se certa si nu una de despartire.Adica ce rost avea sa iti racesti gura daca nici macar nu stateai cu acel baiat?

       Deschid ochii brusc undeva spre dimineata, trezindu-ma transpirat si speriat deoarece visasem cum un sarpe se taraste pe mine.Trag usor telefonul de sub perna si constat ca e ora 6 dimineata.Nu doar ca abia am adormit dar acum ma si trezesc speriat si nu pot sa dorm din cauza unei reptile imaginare.Mi-am bagat capul in perna si am inchis ochii.Dupa cateva momente simt ceva cald la spate iar sarpele incepe sa se tarasca din nou, de aceasta data pe abdomen.Ce se intampla? Sunt atat de obosit ca visez in timp ce sunt treaz sau doar visez ca m-am trezit din somn.

        Am spus sa ma prefac lesinat sa vad reptila aceea ce face.O simteam calda cum usor trece pe abdomen, urca usor spre piept apoi coboasa din nou si brusc intra in pantaloni facandu-ma sa tresar si sa ma ridic imediat.Ana era langa mine, privindu-ma cu o fata malefica in timp ce mana ei cotrobaia prin boxeri.

       -Hey!S-a trezit micul Leo, zambi dezvelind un canin, zambet care sperie pana si curajul din mine.Si s-a trezit inaintea procului de langa mine!

      -Scoti te rog mana de acolo?Nu ma simt in siguranta.

         Brusc si-a infipt unghiile in tot ce aveam eu mai scump facandu-ma sa imi afund fata in perna pentru a nu tipa.

      -Daca te mai vad cu vreuna de mana, spuse pe un ton autoritar, iti promit ca ma asigur ca o sa vorbesti pitigaiat toata viata!Acum vino si saruta-ma!

     Avand controlul absolut asupra organului meu genital ce mai era de facut?M-am apropiat de buzele ei mai greu decat de apropie pisica de caine si am sarutat-o usor.Nu a durat decat vreo doua secunde pana cand am ajuns abia sa pot tine ritmul cu limba ei care parea ca  incearca sa caute nemurirea printre dintii mei.Am continuat vreo ora, in care practic am fost sechestrat in propriul pat, fara drept de a respira sau misca iar cand primul coleg s-a trezit am sarit si eu spunandu-i Anei ca trebuie sa ma pregatesc pentru micul dejun.

      -Dar de cand te grabesti tu asa sa prinzi micul dejun?

      -De cand mi-ai strangulat micutul femeie! i-am raspun nervos, nu vezi ca abia ma mai tin pe picioare?

       L-am dat repede din drum pe colegul meu pentru a intra primul in baie, am facut repede un dus si am fugit din acea camera pentru ca nu cumva sa raman intamplator singur cu ea.Am ajuns la cantina printre primii, mi-am luat ceva de mancare si m-am asezat cu capul pe masa, mai mult adormit decat infomentat.

         Am inceput sa aud din ce in ce mai multe zgomote semn ca timpul trecea usor iar sala de mesa se incarca, insa eu nu ma ridicam, asta pana cand o lovitura in masa ma sperie.

       -Mananci marul ala?Intreba Alex razand.

       -Poate ti-l bag pe gat!Ce ai de lovesti in masa cand vezi ca lumea doarme?

Nu ma baga in seama, lua marul si incepu sa manance din el.

      -Hei Leo! se auzi vocea lui din nou, o stii pe o tipa enervanta dar frumoasa, cu parul brunet....

Two brothers and a campWhere stories live. Discover now