Soutěž 7. - Postapokalyptický svět

612 35 56
                                    

Všichni se jistě shodneme, že tento rok připomíná nějaký apokalyptický film

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Všichni se jistě shodneme, že tento rok připomíná nějaký apokalyptický film. Začal požáry v Austrálii a aktuálně pokračuje druhou vlnou pandemie. Co bude následovat, nastane opravdu obávaná apokalypsa? V této době je opravdu těžké udržet si čistě pozitivní mysl a je občas potřeba si někde tu negativní energii vybít. K tomu vám může posloužit i tahle soutěž, kde bude vaším úkolem ztvárnit svět zničený nějakou globální katastrofou, ať už nějak spojenou s aktuálním děním, nebo jakoukoliv jinou, která vás napadne...

━━━━━━━━━━━━━━━

ZADÁNÍ

Shrnutí: Zpracujte cover, na kterém ztvárníte svět zničený jakoukoliv katastrofou, případně i zbylý život na něm.

Postava: může, i nemusí

Důležité prvky: postapokalyptické motivy

Název: libovolný, týkající se tématu

Autor: vaše wattpadová přezdívka + GraphicSquadCZ

━━━━━━━━━━━━━━

CO SE BUDE HODNOTIT

Hodnotit budeme podle obvyklých kritérií splnění tématu, originalitu vaší práce, postapokalyptickou atmosféru a celkový dojem coveru. Však to znáte ; ).

━━━━━━━━━━━━━━━

JAK SE ZÚČASTNIT

➙ Do komentářů napište, že se hlásíte, a označte dva nebo více lidí, kteří by o soutěž mohli mít také zájem. Můžete samozřejmě označovat, i pokud se sami neúčastníte. :)

➙ Váš cover (pouze jeden, ve velikosti 512x800px nebo 1024x1600px) nám pošlete jako nový email na adresu graphicsquadcz@gmail.com. Do předmětu napište vaše wattpadové jméno.

Podmínkou k účasti je přiložit do emailu s coverem obrázek postavy, se kterým jste pracovali. V případě, že jich bylo hodně, budeme vám vděční, když je dáte do jednoho jpg souboru vedle sebe, aby to bylo přehlednější.

━━━━━━━━━━━━━━━

DŮLEŽITÁ DATA

Ukončení soutěže: 17. 11. 2020 (20:00)

Vyhodnocení: 21.11. 2020

━━━━━━━━━━━━━━━

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše výtvory! Zúčastnit se může úplně každý! Rády uvidíme jak ostřílené grafiky, tak i nováčky na tomto úchvatném, ač často velmi zrádném postu. Nezáleží přeci na vítězství, ale na tom, jak si soutěž užijete :).

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Graphic ContestsWhere stories live. Discover now