Soutěž 4. - Cesta do pravěku

494 35 23
                                    

Milí soutěžící, věříme, že jste v uplynulých měsících měli více času zdokonalovat se v grafice a objevovat nové netušené možnosti vašich grafických programů i vaší fantazie

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Milí soutěžící, věříme, že jste v uplynulých měsících měli více času zdokonalovat se v grafice a objevovat nové netušené možnosti vašich grafických programů i vaší fantazie. A proto vám nyní přinášíme opravdovou výzvu. V naší nové soutěži si nenápadně vypůjčíme stroj času z Oblasti 51 a vydáme se do minulosti. Ovšem trochu dál do minulosti!

━━━━━━━━━━━━━━━

ZADÁNÍ

Shrnutí: Udělejte obálku, na které ztvárníte jakékoli pravěké zvíře, dinosaura nebo pravěké předchůdce lidí.

Postava: není povinná

Důležité prvky: Na obálce musí být předchůdce lidí nebo zvíře z prehistorických dob, to znamená, že můžete volit mezi tvory jako jsou dinosauři, šavlozubí tygři nebo třeba obávaný megalodon. Pravěkým dojmem musí působit pokud možno celá obálka, takže k vašemu tvorovi (tvorům) vyberte i odpovídající pozadí, vegetaci, detaily či font. Jak téma pojmete je na vás.

Název: Cesta do pravěku

Autor: vaše wattpadová přezdívka + GraphicSquadCZ

━━━━━━━━━━━━━━

CO SE BUDE HODNOTIT

Hodnotit budeme vedle obvyklých kritérií to, jak se vám podaří zachytit onu pravěkou atmosféru, a pak i nápaditost a originalitu. Omezení tady nejsou skoro žádná, takže tentokrát nás obzvlášť zajímá, jak jedinečnou obálku dokážete stvořit!

━━━━━━━━━━━━━━━

JAK SE ZÚČASTNIT

➙ Do komentářů napište, že se hlásíte, a označte dva nebo více lidí, kteří by o soutěž mohli mít také zájem. Můžete samozřejmě označovat, i pokud se sami neúčastníte. :)

➙ Váš cover (pouze jeden, ve velikosti 512x800px nebo 1024x1600px) nám pošlete jako nový email na adresu graphicsquadcz@gmail.com. Do předmětu napište vaše wattpadové jméno.

Podmínkou k účasti je přiložit do emailu s coverem původní obrázek zvířete, se kterým jste pracovali. V případě, že jich bylo hodně, budeme vám vděční, když je dáte do jednoho jpg souboru vedle sebe, aby to bylo přehlednější.

━━━━━━━━━━━━━━━

DŮLEŽITÁ DATA

Ukončení soutěže: 09. 06. 2020 (20:00)
PRODLOUŽENO do 21.06. 2020 (20:00)

Vyhodnocení: 24. 06. 2020

━━━━━━━━━━━━━━━

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše výtvory!

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše výtvory!

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Graphic ContestsKde žijí příběhy. Začni objevovat