Soutěž 6. - Fantazii se meze nekladou

410 25 22
                                    

Někomu se zdávají sny barevné, jinému černobílé, někoho den co den prohání noční můry, jiný spí poklidným spánkem - každému se však zdají sny

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Někomu se zdávají sny barevné, jinému černobílé, někoho den co den prohání noční můry, jiný spí poklidným spánkem - každému se však zdají sny. Možná si na ně ne vždy pamatujeme, ale na jeden sen si jistě každý dokáže rozpomenout. Ať už je noční můrou, nebo skutečně splněným snem, hlavní je, aby ve Vás probudil Vašeho grafického ducha!

━━━━━━━━━━━━━━━

ZADÁNÍ

Shrnutí: Zpracujte cover na základě libovolného snu, který vás jakýmkoliv způsobem zasáhl.

Postava: může, i nemusí

Důležité prvky: postava/předmět, detaily - cokoliv, co souvisí s vaším snem

Název: týkající se vašeho snu

Autor: vaše wattpadová přezdívka + GraphicSquadCZ

━━━━━━━━━━━━━━

CO SE BUDE HODNOTIT

V našem týmu jsou lidé, kteří se temna bojí, ale i ti, kteří se jim odvážně postaví čelem. Ať už se vaší obálky budeme bát, nebo si ukradne naše srdce něžným vzezřením, hodnotit budeme celkový dojem, zapracování jednotlivých prvků do coveru a tak podobně. Fantazii se meze nekladou!

━━━━━━━━━━━━━━━

JAK SE ZÚČASTNIT

➙ Do komentářů napište, že se hlásíte, a označte dva nebo více lidí, kteří by o soutěž mohli mít také zájem. Můžete samozřejmě označovat, i pokud se sami neúčastníte. :)

➙ Váš cover (pouze jeden, ve velikosti 512x800px nebo 1024x1600px) nám pošlete jako nový email na adresu graphicsquadcz@gmail.com. Do předmětu napište vaše wattpadové jméno.

Podmínkou k účasti je přiložit do emailu s coverem obrázek postavy, se kterým jste pracovali. V případě, že jich bylo hodně, budeme vám vděční, když je dáte do jednoho jpg souboru vedle sebe, aby to bylo přehlednější.

━━━━━━━━━━━━━━━

DŮLEŽITÁ DATA

Ukončení soutěže: 29. 09. 2020 (20:00)

Vyhodnocení: 02. 10. 2020

━━━━━━━━━━━━━━━

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše výtvory! Zúčastnit se může úplně každý! Rády uvidíme jak ostřílené grafiky, tak i nováčky na tomto úchvatném, ač často velmi zrádném postu. :)

Graphic ContestsKde žijí příběhy. Začni objevovat