Soutěž 3. - VÍTĚZOVÉ

422 42 7
                                    

Jsme rádi, že u vás téma seriálových postav mělo úspěch, v této soutěži nám přišlo opravdu moc krásných prací. U první kategorie bylo rozhodování, které z nich si nakonec zaslouží ocenění, hodně těžké. Nakonec jsme se ale museli rozhodnout a nejvíce nás oslovily následující covery :)

I. KATEGORIE

3. MÍSTO

siriusinka

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

siriusinka

Gipi: Tato obálka na mě už od začátku působila takovým zvláštním dojmem. Za mě je to výběrem fotky Yennefer, která mi opravdu nesedí a na mě působí s tou fialovou barvou a dalšími úpravami jako mumie. Popravdě bych ani nepoznala, že je to ta herečka, kdyby tam nebylo napsáno Yennefer. Na jednu stranu se mi líbí, jak jsi všechno sladila do jedné barvy, ale zrovna tady je to celkem až přehnané a jednoduše se mi to slívá všechno dohromady. Ta ruka, ve které drží to fialové světlo, není ani poznat že to je ruka, protože je tam až nadměrně použitý topaz. Všechno je to nějak podivně rozmazané, ale je možné, že to je i wattpadem. Nemůžu však popřít skvěle odvedenou práci v editaci fotek. 

Once: Na této obálce je na první pohled vidět, že je velmi propracovaná! Moc se mi líbí, jak sis pohrála s postavou - oči, odlesky na tváři, všechny ty detaily na rukou, ... Na mě je tento cover trochu chaotický (možná kvůli těm motýlům?), ale je to opravdu povedená práce. Líbí se mi i text, který do obálky zapadá - opět, možná bych trochu ubrala, ale to je myslím jen věc osobního vkusu :) Jediná věc, která se mi na obálce trochu nelíbí je kapuce s "kožešinou" - myslím, že bez ní by obálka vypadala lépe. Na druhou stranu jsem Zaklínače nečetla ani neviděla, takže může mít skrytý význam, který mi uniká :D

Andrew: Je potřeba ocenit, jak jsi skvěle pospojovala všechny ty obrázky použité na postavu, fakt super práce. To použití jediné barvy tady vcelku funguje, nicméně jak už holky zmínily, je to celé se všemi těmi motýly a ohněm trošku chaotické. Co se mi opravdu líbí, jak sis pohrála s nadpisem. Jak plameny, tak to prohnutí. Jen bych ho aplikoval i na podnadpis, aby to bylo tak nějak ucelenější.

2. MÍSTO

 MÍSTO

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Graphic ContestsWhere stories live. Discover now