Bölüm 11 Kader Toplantısı

189 9 0
                                    

"Yüzyılın Kralı adlı kitabımızı kuzenimle beraber yazmış bulunmaktayız kitabımız fantastik bir kitaptır eğer kitabımız özetini beğendiyseniz ve çabukcak bitermek isterseniz internet temin edebilirsiniz arkadaşlar"

Öte yandan kral Mouron’un gönderdiği habercilerden ilki, orta Avrupa’nın İmparatoru IV. Konstantin’in kalesine girdi ve kral Mouron’un dediklerini İmparator IV. Konstantin’e iletti

. IV. Konstantin: Demek Morglar tüm insan ırkı için tehdit salmış ve dört büyük taşları ele geçirmek istiyor

. Haberci: Evet efendim, on krallıktan biri olan krallığınız adına sizi gizli vadiye davet ediyor. Üçüncü günün şafağında toplantı başlayacaktır

. IV. Konstantin: Tamam orda olacağım.

Bunun gibi diğer dokuz krallığa da haberler verildi, hepsinden de kabul kararı geldi. Üçüncü günün şafağında on krallı- ğın toplanacakları gizli vadideki toplantısı için hazırlıklar başlatılıyordu. Çünkü dünyanın en büyük on krallıkları toplanacaktı. Bu toplantı, insanlığın kaderini belirleyecek ve bu toplantıdan kimler dost, kimlerin düşman olduğu ortaya çıkacaktı.

Kimse uzlaşmaya girmezse, herkes kendi krallıklarında kendi sonlarını bekleyebilirlerdi. Bu toplantı bir güç, bir amaç için olacaktı.

Bu on krallık, “Rodos’un genç kralı Luiz”, “Güney imparatoru Asenon”, “Uzak doğu Prensi Jin-yang”, “Orta avrupa imparatoru IV. Konstantin” , “Ateş diyarından cadı kral Helis”, “Eras krallığından Mouron”, “Dwarflar’dan ikiz dağ kralı Zambark”, “İmmortallardan Lord Helagis”, “Kilikya Türk imparatorluğundan Hüseyin Şah” ve son olarak “Batı’nın acımasız kralı Laskaris”. Bu krallıklar dünyanın en büyük güçlerine sahip oldukları için, Morgları ancak bu on krallıkların güçlerinin birleş- tirilmesiyle yok edilebilir. Eğer uzlaşma sağlanamazsa, dünyayı karanlık bir gelecek bekleyecekti. Bu gizli toplantı çok zor geçecekti, çünkü on krallık içerisinde birbirlerine düşman olan krallıklar vardı. Bunlar uzlaşamazsa çok kötü olabilirdi, insanlı- ğın kaderi. Çünkü düşmanları hiç bir hatayı göz ardı etmeyecek kadar acımasızlardı. Ölümcül Aksav, savaş hazırlıklarına başlamıştı. Hangi krallık tehlikede olduğunu bilmediği için, önemli bir plan yapmaları ya da ordularını birleştirip düşmanın ele geçirdiği kalelerinden birisine saldırı yapmaları lazımdı. Yavaş yavaş Morgları yok etmeleri gerekiyordu, çünkü düşman her geçen gün güçleniyordu.

Yüzyılın KralıWhere stories live. Discover now