Part 24 - Shock

8.7K 531 16
                                    

pozn. Tak jsem zpět! :) Máte radost? :D Chtěla bych na začátek říct, že tenhle díl se mi špatně překládal a myslím, že tam je plno věcí nepochopitelných. Snad to, ale nějak pochopíte. Dalo mi to zabrat celý den, než jsem to přeložila a nějak upravila. Tak mi pak pište do komentářů co si o tomto díle myslíte. Bude to určitě ještě zajímavé. 

Další důležitou věci, kterou bych Vám chtěla říct, že překládám novou povídku s Harrym. Sice ne tady na wattpadě, ale na jednom blogu. Byla bych moc ráda, kdyby jste ji četli, jelikož je to pro mě jedna z nejlepších povídek a stojí opravdu za to. Odkaz přiložím do komentáře, aby Vám šlo na to kliknout. Takže jestli se někdo rozhodne jí číst, tak bych byla ráda, kdyby jste i tam komentovali. Potřebuju Vás čtenáře, jinak překládat nebudu. Mockrát díky :) 

"Já... já nevěděla jsem to," opravdu ne. Věděla jsem, že Harryho mamka si prošla tvrdým životem, po rozvodu, ale že se uchýlila k prostituci, jsem netušila. To vysvětlovalo hodně věcí. Usoudila jsem, že tohle byl důvod, proč Harry nesouhlasil s touto blbou tradicí. To byl důvod, proč tak semnou soucitil. 

"Hodláš se na mě takhle dívat?" zeptal se Harry, jak se slabě usmál. Uvědomila jsem si, že jsem na něj tupě zírala s otevřenými ústy v poslední minutě. "Pojď jsem," vzal mě za ruce, pokynujíc mi, abych si lehla vedle něho. Díky jeho odhalení, se cítím lépe, když jsem blízko něj. 

"Pořád říkala, že všecho co chtěla, bylo udržet mě na škole, tím, že musela těžce pracovat, protože mi chtěla dát to nejlepší za daných okolností," pokračoval Harry.

"Kdy jsi to zjistil?" zeptala jsem se ho, když hleděl do stropu. 

"Když mi bylo třináct. Táta to na mě vyhrkl ve vzteku. Prvně jsem zjistil, že onemocněla pohlavně přenosnou chorobou. Řekli mi, že to byla jen rýma," díky lesku v jeho očích, ukázal zranitelnost. Viděla jsem Harryho v jiném světle. "Vlastně  nerad o tom mluvím, ale myslel jsem si, že bys to měla vědět." 

"Je mi to líto," oznámila jsem mu, předtím než jsem jemně propletla prsty s jeho, pokoušejíc nějak zmírnit žal. Obrátil své tělo ke mě, podepírajíc se na loktu, aby mohl nadzvednout hlavu. Podíval se na naše spojené ruce, zdánlivě překvapen mým činem. 

Harry byl hezký, ale né obyčejným způsobem. Staral se o svůj vzhled sám, ale já jsem rostla se zanedbanýma, chaotickýma vlasama, při kterých se vždy mamka ošívala jen z pohledu na ně a když jsem měla na sobě džíny, které občas měli díru na kolenou. 

Jeho tetování byly jediné, na co jsem si nezvykla. Nejvíce se mi líbily jeho oči, protože nebyly jako ostatní, které jsem viděla. Cítila jsem, že skrývaly tolik věcí, které byly pro mě tajemstvím. Udělám cokoliv, abych se zbavila té hluboké zamilovanosti, kterou jsem cítila k Harrymu. Nejspíš jsem se měla stát tou smutnou dívkou, tak zabraná do chlapce, kterého ona nikdy nebude mít. To byla poslední věc, kterou bych od sebe čekala. 

"Cheš abych už držel hubu, nebo mám pokračovat?" zeptal se s úsměvem na rtech.

"Pokud jsi s tím v pohodě..." vlastně jsem se chtěla dozvědět více o Harryho minulosti, věci, díky kterých se stal to čím je dnes. 

"Takže, zůstal jsem se Samuelsem, starý pán, který měl být můj stážce, do té doby, než byl můj otec připravený vzít si mě. A to bylo tehdy, kdy jsem se setkal s paní Briffen. Pracovala tam jako služka na částečný úvazek a prakticky byla taky moje pečovatelka, v době kdy Samuels nebyl většinu času doma, se musela o mě starat. Taky mi pomáhala s násobilkou. Vyrostl jsem s ní, takže jí pak táta později najmul," zasmál se. "Ale jakmile tam nebyla, Samuels najmul opravdovou chůvu, aby se o mě starala. Pokud se nepletu, její jméno bylo Julia. Byla to láska, kterou zasáhla dívku s odpornou pokrývkou hlavy - typický teenager."

Baby Doll (CZECH)Kde žijí příběhy. Začni objevovat