U Cullenových

441 18 0
                                    

Ve snu Jenis
Když jsem tam tak seděla s rodinou, byla jsem ráda, na všechno co se stalo jsem přestala myslet, bylo mi jako by se nic nestalo, upíři byli jenom v pohádkách a moje rodina žila. Někoho jsem ucítila na rameni byl to můj otec, objala jsem ho, společně jsme si dali čerstvý chleba, který mamka zrovna upekla, přišel mi bez chuti i tak jsem ho snědla, pak jsem se vydala za mojí kamarádkou, byla jsem moc ráda.

Mezitím
Carlail
Začal jsem hledat očima Rose, věděl jsem že s námi šla, viděl jsem ji. Zkoumal jsem místnost centimetr po centimetrů až jsem si všiml že dveře do mé pracovny jsou otevřené, pomalu jsem k nim došel a uviděl Rose sedící u spící Jenis, byla smutná, koukala na ni jako by ji chtěla oživit pohledem, když mě uslyšela, otočila se a rychle si utřela slzející oči. Objal sem ji. A ona smutně začala mluvit:"Já jsem jí sice neměla nikdy moc v lásce, ale tohle jsem nechtěla, ona nám všem zachránila život, i mě, mě která na ní byla odjakživa hnusná. Proč se to stalo, co se vůbec stalo a kdy se probudí? Říkal si hodinku či dvě. Carlaile co s ní je?"
"Netuším co s ní je, ale můžu něco zkusit." byl to velmi divný plán, ale mohlo to zabrat, rychle jsem odešel do obýváku a vzal Kate za ruku a odvedl ji do pracovny. Rose se na mě tázavě koukala, ale ignoroval jsem ji, soustředil jsem se jenom na svůj plán. Řekl jsem Kate:" Nabij všechnu elektřinu co máš a naper to do ní, neboj nic jí to neudělá, ale mohlo by jí to probrat." Kate mě poslechla zvedl ruku která najednou začala zářit a pak se jí dotkla Jenis přímo na hrudi.

Jenis ve snu
Bavila jsem se s kamarádkou když v tom se jakoby strašně moc rozzářilo slunce, a najednou se tam objevil bouřkový mrak, začalo hřmít a padat blesky jeden blesk uhodil těsně vedle mě, zapomněla jsem na kamarádku a začala rychle utíkat domů, když v tom do mě uhodil blesk, byl silný a najednou jsem omdlela, neviděla jsem nic jen černé prázdno a v tom jsem uslyšela :"No tak, Jenis! Prober se! JENIS! Slyšíš mě?" hlas g něl od někud z dálky, zvědavost mi nedala a začala jsem ho následovat, došla jsem k bílé štěně, hlas se ozýval na jejím druhém konci. Chvíli jsem váhala, ale pak jsem stěnou prošla.

Zpátky v realitě
Zase byla tma, slyšela jsem někoho nadšeně říkat:"Vnímá, už slyším její myšlenky, no tak Jenis, otevři oči.
Otevřela jsem s námahou oči, uviděla jsem kolem sebe celou rodinu, ležela jsem na sanitárním lehátku. Tak počkat! Co se stalo?

Krvavý Měsíc [ Twilight Sága]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz