CHAPTER 4

138 6 0
                                    


RILEY'S POV

They say that when you find your mate life is going to beautiful. Your life would be like a rainbow. Your mate would bring colour to your life, he would protect you from everyone. Mate gives our life a meaning or purpose to live and our one true love. I often wondered why Moon Goddess would create a mate for us werewolves when we could find love like humans do but maybe she wanted to protect us from the evil spirits.

I could not handle the pain of being rejected by that one person for whom I waited for years to just be loved and cared for....

"My child dont cry its time for us to leave this place " sarah said , sarah is my wolf .

" yes sarah i agree with you i wont comeback if i ever comeback it will only be for revenge " I said . Thank God everyone went to school and did not bother to hit me. Since no one was at home I decided it was time for me to leave this place and start fresh.

After that I grabbed a duffel bag and stuffed it with my mom's picture , my ipod ,laptop and phone which I bought with some money I earned from my part time job along with some clothes and my diary , eventually no one knew i had $13687,00000 in my bank account. After grabbing my credit card , I decided to write a letter for them . I took out a pen and paper and started to write

DEAR BITCHES AND BASTARDS ,

I HAD TAKEN A LOT OF SHIT FROM YOU ALL . I DID NOT KILL MY PARENTS WHY THE FUCK WOULD I KILL MY PARENTS? WELL I KNOW YOU BASTARDS WONT EVEN LOOK AT THIS YOU MIGHT NOT EVEN STEP INSIDE THIS ROOM . WELL , I DON'T GIVE A SHIT .

RYAN YOUR SUPPOSED TO BE MY BROTHER WHO WILL TAKE CARE OF ME AND PROTECT ME BUT YOU DID THE COMPLETE OPPOSITE YOU STARTED TO VERBALLY ABUSE ME AND DID NOTHING WHEN I WAS GETTING BEATEN UP. I ALSO LOST THE TWO MOST IMPORTANT PEOPLE IN MY LIFE THAT DAY AND ALL I WANTED WAS YOUR COMFORT AND SUPPORT BUT YOU DID THE EXACT OPPOSITE. I LOVE OUR MOM AND DAD AND I DON'T EVEN KNOW HOW YOU CAME UP WITH THIS ABSURD THOUGHT THAT I KILLED THEM.... LISTEN UP FUCKERS I AM NEVER EVER GONNA COME BACK ....I DON'T EVEN KNOW WHETHER I WILL SURVIVE .

MARK,EMILY AND JACE I LOVE YOU GUYS. YOU GUYS WERE MY ONLY HAPPINESS IN THIS HELL HOLE I KNOW YOU GUYS COULD NOT DO ANYTHING AGAINST ALPHA AND HIS ORDERS AND IF EVER I AM ALIVE I WILL CONTACT YOU ALL I AM SORRY AND I LOVE YOU GUYS!

AS FOR THE NEXT PART IS FOR ZACHARY

ARE YA HAPPY NOW LOSER?? BASTARD OF A MATE, I HAVE BEEN PRAYING TO THE MOON GODDESS TO GIVE ME A LOVING MATE WHO WILL BE MY HERO WHO WILL RESCUE ME FROM THIS FUCKED UP ABUSE WELL YOU JUST DID THE OPPOSITE OF IT AND CONGRATS FOR REJECTING ME AS YOUR MATE . WHAT HAVE I EVER DONE WRONG TO YOU PEOPLE? I RILEY FAY OFFICIALLY ACCEPT ZACHARY CALWAY 'S REJECTION AS YOUR MATE NOW YOU MIGHT AS WELL THROW A PARTY TO CELEBRATE UR REJECTION WELL I HATE YOU AND I WILL NEVER FORGIVE YOU .I KNOW ALL OF YOU MIGHT BE PRAYING FOR MY DEATH AND I HOPE YOUR WISHES DO COME TRUE.
GOODBYE FOREVER.

KISS MY ASS BITCHES !

UR WORST DOOM, RILEY ♥

After writing the letter I kept it on top of my desk and jumped out of my window . I started running. After 20 mins I saw the border line before crossing i mind linked everyone through the pack link " fuck y'all bitches " then I crossed the border from there I started running very fast .

Rejected By My MateWhere stories live. Discover now