||Șoapte în Noapte||Chapter 8

1.6K 96 2
                                    

                                          ||Șoapte  în  Noapte||Chapter 8 

||NO ONE P.O.V||

Fata nu a spus nici un cuvant, a tacut lasandu-l pe el sa isi continue ceea ce a inceput. Mana lui libera ia cuprins soldul acoperit in mica parte de corset, a asezat-o pe pat privirea lui rece precum gheata ramasese tot aceasi, fata a suspinat ne stiind daca sa il opreasca sau sa il lase sa continue…

Saruturile lui coborau tot mai jos de fata, ia sarutat gatul alb dupa care a coborat mai jos, in fata pieptului ei sa oprit privind corsetul..Si-a ridicat privirea spre ea zambind. Fata sa uitat infricosata si nedumerita la el. I-a dat drumul mainilor ei, ducandu-si mana spre corset, a deschid incet corsetul alb, zambind.

-Merseliel!- I-a soptit fata numele..

Acesta si-a ridicat privirea, urmarindu-I fiecare gest, fiecare miscare..

-Ce este?-A raspuns cu o voce rece..

Fata nu a spus nimic, doar sa uitat in ochii lui..Merseliel a continuat sa ii dea jos corsetul, inainte sa il scoata de tot, fata la prins de mana oprindu-l. Acesta ridicandu-si privirea, sa uitat la ea cateva secunde..

-Ce faci?-A intrebat atintind asupra ei o privire rece..si intunecata.

-Nu vreau sa fac ceea ce tu crezi ca as vrea, adica cea ce tu imi faci acum..-Si dus mainile in jurul pieptului strangandu-le, sanii ei ieseau usor din corestul stramnt, acesta o privea furios la auzul acelor cuvinte..Sa retras de el, incercand sa se dea jos din pat, a simtit o mana rece atingandu-I bratul ei. Merseliel a tras-o spre el, aruncand-o din nou in pat, fata la privit speriata..Acesta a suras cand a vazut expresia fetei ei..

-Stii, teama si ura aceea pentru mine care traieste in interiorul tau..ma amuza..ma face sa te doresc din ce in ce mai mult..Stii din prima zi t e-am vrut precum sclava mea, dar acum vreau mai mult de la tine..Eu sunt nemuritor, voi traii mii si mii de ani, dar tu..tu te vei stinge repede,  in bratele mele..Si..-A facut o pauza privind spre fereastra..- Nu as putea sa ma iert pentru asta, daca tu nu vei mai fii, atunci cu cine voi mai lua cina..cu cine voi mai putea sta…Vreau sa spun ca sunt un nemuritor dar am inima..iar inima mea a fost regasita de cand tu ai aparut in viata mea intunecata.. Am inceput sa simt ceva pentru tine, ceea ce te face speciala este modul tau..este felul tau de a fii..Te iubesc din cauza comportamentului tau, frica ta si ura manifestata pentru mine..te face speciala..mai ales acea aura de mister..Vreau ca tu sa traiesti cu mine, pentru totdeauna…

Sellina la privit surprinsa dar si in acelas timp socata de cele auzite. Nu ii venea a crede ca el ii va spune asa ceva, de cand a ajuns aici el se comporta urat, rece si sadic..Nu a crezut ca se va schimba asa de repede..

La usa sa auzit un ciocanit, in camera sa lasat linistea. Merseliel o privea pe Sellina, iar aceasta prea usa..Si-a ridicat rochia incercand sa se dea jos din pat pentru a putea sa o imbrace…Dar mana lui Merseliel a oprit-o tragand-o aproape de el, capul ei i-a atins pieptul.

Mana lui se juca prin parul ei lung si blond precum aurul..ne pasandu-I cine este la usa, a inceput sa isi plimbe mana libera pe stomacul fetei..Unghiile lui se schimbasera in gheare..doar cu o atingere suava…i-a despicat in doua corsetul.. Pieptul fetei ramasese vizibil, incercand sa isi miste mainile pentru a putea sa isi acopere pieptul, nu reusise..Mainile ei erau intepenite..Merseliel a zambit, ranzand..Fata la privit incercand sa isi miste mainile, dar nu reusea..

-Ce se intampla cu mine?-A tipat Sellina..

-Nu te zbate, oricum nu poti scapa..esti prinsa in vraja mea..-A spus acesta razand..

-Ce vrei sa imi faci?..

-Nu te ingrijora, maine nu iti va ma pasa...

-Ce vrei sa spui?-A spus Sellina speriata...

Merseliel nu a mai spus nici un cuvant, sa aplecat deasupra ei, incepand sa ii saruta gatul, dupa care cobora mai jos, se oprise in jurul pieptului ei..A inceput sa ii sarute sanii albi, o privea pe fata cum se zbatea in continuare, dar nu reusea sa se elibereze. Merseliel a continuat sa isi joace jocul, chiar daca lui Sellina nu ii placea, el nu sa oprit..

||Sirius P.O.V.||  

O aud pe Sellina cum tipa, dar nu pot face nimic. Este inauntru cu Merseliel , usa oricum este blocata pe dinauntru de ceva, sau mai bine zis de Merseliel. Trebuia sa nu o las singura cu el..trebuie doar sa o ajut sa plece de aici, daca ea pateste ceva..atunci eu sunt mort..trebuie sa o ajut...

Am batut la usa incercand sa aflu ce se petrece, dar nu raspundea nimenii. Poate ca Sellina doar doarme, dar atunci unde paote fii Merseliel..? M-am intrebat aceste lucruri, nu ma puteam gandi la altceva decat la Sellina..

-Stapane, am adus sangele..-Am spus, apropiindu-ma de usa pentru a auzi daca raspunde cu adevarat el.

Nu se auzea nimic din interior, dupa cateva secunde trecute, am auzit pasi, se indrepta spre usa persoana care se daduse jos din pat. Am simtit o putere imensa, era a lui Merseliel, acesta a deschis una dintre usi iesind repede din camera si inchizand-o la loc..Sa repezit spre mine, uitandu-se furios..

-Ce sa intamplat Sirius?-A intrebat suparat..

-Am gasit stapane lichidul rosu...

-Nu imi pasa in acest moment..vreau doar sa nu ma mai deranjezi..ai inteles?

-Da domnule..!-Am spus, apelcandu-ma in fata lui Merseliel, acesta a oftat intorcandu-se  cu spatele la mine. A intrat in camera, inchizand usa.

||Sellina P.O.V||

L-am vazut intorcandu-se in camera, mai era o persoana pe hol..dar nu am reusit sa imi dau seama cine este..Se poate sa fie Sirius, dar nu sunt sigura..este destul de ciudat, oare acest Merseliel chiar spune adevarul in legatura ca ma iubeste?..

Poate ca nu este chiar o persoana rea, poate ca spune adevarul..Dar nu sunt sigura daca este adevarat tot ce iese pe gura lui...Nu pot sa il cred inca, la ranit prea mult pe Sirius care ma aparat de atat de multe orii..Acum cred ca tot ceea ce el spune sa fie doar o minciuna..

Sirius are un suflet bun, in el pot avea incredere..dar in Merseliel nu ma pot increde..el ma ranit de prea multe orii, dar Sirius ma ajutat de atatea ori cand am avut neovie..el a fost alaturi de mine precum un inger pazitor..

-Vreau sa plec..-Am soptit spre Merseliel..

-Vrei sa ma parasesti?-Acesta a spus suparat..

-Da...te rog lasama sa plec....

-Nu se poate draga mea, daca te voi lasa sa pleci, nu te vei mai intoarce...

Nu am mai spus nimic, l-am privit..Nu eram sigura ce sa fac, el era asa de rece, devenise dintr-o data, rece precum era inainte sa intre in camera..partea lui calda disparea si aparea imediat ce se intampla ceva care il facea sa se bucure inauntru lui sau cand ceva il facea sa se infurie.. Atunci intunacimea il acapara..nu mai era el, ceva din interiorul lui isi relua pozitia de rece, sadic, si plin de ura imediat ce simtea ca ceva nu este in ordine..

-Sellina....Sellina..

Merseliel imi striga numele in continuare, ochii lui erau atintiti asupra mea, nu stiam ceea ce doreste..era asa de ciudat, se comporta precum ma chema la el..dar intr-o alta lume...ma chema in lumea in care el mi-a zis sa nu ma duc...

-Merseliel..Merseliel..-I-am strigat numele....un singur tipat a fost scos pe gura mea....

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum