Merseliel Își Pierde Controlul-Partea a 4-a

2K 115 7
                                    

Obraji mei se schimba intr-un rosu aprins, nu aveam cuvinte nu puteam spune nimic si nici sa fac vro miscare. Mi-se pare destul de dragut acum, dar inima mea imi spune sa nu il cred el vrea doar sa se foloseasca de mine, oare este adevarat cea ce eu gandesc?. El vrea acest lucru? sau eu gresesc. Dar nu pot sa il cred, nu reusesc sa cred o persoana care mi-se pare ca vrea doar puterea si sa distruga tot. 

-Sellina!-Aud o voce dura, rece, fara pic de caldura strigandu-ma. Ma opresc din gandit, imi revin din acea stare, cand ma gandesc profund simt ca ajung intr-o alta dimensiune, dimensiunea mea.. Dar cum aud o alta voce ma intorc pe pamant. Imi deschid ochii si clipesc de doua ori, il vad pe Merseliel in fata mea uitandu-se furios..

-Ce sa intamplat?-Im intreb pe Merseliel..

-Ce sa intamplat cu tine? De ce nu mi-ai raspuns la intrebare?!!!-Incepe sa tipe la mine, culoarea ochilor lui se schimbau in rosu iar in loc de unghii normale ii apareau ghiare, dintii lui se mareau, apareau coltii. Ma uitam la el speriata, imi duc mana la gura, incercam sa ma abtin sa nu tip. Isi ridica privirea spre mine uitandu-se furios, se indreapta spre mine aruncand tot ce ii statea in cale.. Fac cativa pasi in spate, speriata nu ma uit pe unde calc iar dintr-o data simt cum ma impiedic si cand pe pamant. Dar intainte sa lovesc pamant-ul cineva, sau ceva ma prinde de mijloc. 

Imi deschid ochii uitandu-ma sa vad ce sa intamplat, era baiatul cu parul argintiu, eram in bratele lui, el ma prins. Dar de ce ma ajutat?, imi intorc privirea si il vad pe Merseliel cum se indreapta spre noi furios..

-Sellina fugi in castel, stai in camera ta...ma ocup eu aici..-Baiatul cu parul argintiu ma lasa jos privindu-ma zambind...Ma uit in ochii lui si il imbratisez..

-Am inteles..-Ii spun inghitind in sec, incep sa alerg pe langa Merseliel direct in castel nu m-am oprit pana nu am ajuns in fata usi.. Deschid usa uriasa si intru, il vad pe Merseliel cum se intoarce spre castel si alearga, dar in fata lui apare Sirius care il opreste incercand sa il calmeze..O sa reuseasca?...Sirius este o persoana cu suflet buna, nu ca Merseliel o persoana cu inima rece...

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum