*În drum spre sud*Capitolul 19*

255 17 5
                                    

"Acele persoane conteaza pentru tine?" A întrebat privindu-ma nedumerit.."Sau sunt doar o alta masa pentru tine?"
Am suras la auzul ultimei intrebari, privindu-l serios. "Sunt prieteni mei, nu masa mea. Stiu ce crezi despre noi vampirii, ca nu ne pasa de nimenii dar nu toti suntem la fel,uni am reusit sa ne schimbam si sa ne pese de persoanele din jurul nostru." I-am raspuns destul de nervos la intrebare.
"Totusi pentru mine toti sunteti la fel si nu va-ti schimbat deloc."
"Licanule pe mine nu ma compora cu ceilalti,eu sunt un pur sange." Am inceput sa devin si mai nervos la auzul cuvintelor.
"Vampirule, nu trebuie sa te enervezi."
"Ma cheama Merseliel, licanule." Licanul ma privea curios..."Iar pe mine Drake, vampirule..."

"L-am privit pe lican, mi-am continuat drumul spre sud lasandu-l in urma , ceea ce conta pentru mine acum era sa ii gasesc pe ei. Ma intreb unde sunt ei acum, oare sunt bine?" Aceste intrebari ma nedumereau, daca Sellina ar fi patit ceva nu m-as fi iertat pentru nimic acest lucru toata existenta mea. Dar stiu, am incredere ca Sirius o protejeaza si nu va lasa pe nimenii sa o raneasca, el si-ar dar viata pentru Sellina....." Am simtit o atingere calda pe umarul meu,care m-a facut sa ma opresc, mi-am intors privirea lasandu-l pe lican uitandu-se la mine nedumerit.
"Ce este?" Am intrebat, uitandu-ma vag la el.
Drake ma privit cateva clipe."Daca vrei sa iti gasesti prieteni trebuie sa lucram impreuna...Nu o sa te descurci singur sa iesi din padurea aceasta. Sunt multe pericole care te pandesc la fiecare pas, trebuie sa avem incredere unu in celalalt."

La auzul cuvintelor scoase pe gura licanului, incepusem sa bufnesc in ras."Licanule...sau Drake, cum ti-s-o spune, tu crezi ca eu pot fi infrant sau speriat de o padure? Sau de pericolele care ma asteapta?. Am fost invatat de mic ca trebuie sa ma descurc pe cont propiu, si nimeni nu ma ajutat. Eu m-am luptat pentru viata mea si am invatat ca doar izolindute de lumea aceasta cruda, poti sa traiesti in ia si ca nu trebuie sa ai incredere in persoane, chiar daca sunt apropiati."
"Vampirule, deci sa inteleg ca tu nu ai incredere in propii tai prieteni?. Asta vrei sa imi spui?...Si de ce crezi ca in aceasta lume nu poti gasi persoane de incredere?.
Sunt unele persoane care innlpc sa te ajute sa te ridici o sa te doboare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi speranta in omenire. Ce am dedus eu din tot ce ai spus mai devreme, este ca tu nu ai de loc respect pentru cei care iti sunt aproape ...."

~Merselliel Pov~
Mi-am atintit privirea asupra lui, il priveam cu atat ura, stiam ca o parte din ce a spus, este adevarat...Dar ceva din interiorul meu imi acapara toata bunatatea si-o transforma in ura.
In interiorul meu se dadea o lupta intre bine si rau, as fi dorit sa il pot sfasia pe individ, dar intr-un fel as vrea doar sa plecam amandoi de aici teferi si sa imi gasesc prieteni. Sunt confuz in legatura cu ce o sa se intample cu noi, trebuie sa imi abtin devoratorul din interior si sa iau controlul asulra mea de unu singur.... O-sa reusim sa plecam amandoi teferi? Ori unu dintre noi o sa piara in aceasta padure?....

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jan 03, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum