♥~Un Sărut Tandru~♥Chapter 9~

1.7K 96 8
                                    

♥~Un Sărut Tandru~♥Chapter 9~

Sellina trezindu-se din cauza unu-i vis care nu ii dadea pace, era mai mult un cosmar decat un vis frumos, se ridica in fund trecandu-si mana prin parul ei violet, isi indreapta mana spre fata frecandu-se la ochii, s-a dezvelit dupa cateva minute dandu-se jos din patul cu baldachin, a mers spre usa de  lemn din cires, a atins clanta tragand spre ea parasind camera care era invaluita in caldura,  a ajuns pe holul luminat doar de sfesnice, aceasta isi tinea stransa mantia de catifea in jurul gatului. Inaintand a auzit un scartait, intorcandu-si privirea a observat o persoana care se apropia de ea, speriindu-se se indeparta cu pasi inceti in spate, vazand doar o umbra care se apropia de ea, si-a inchis ochii ne fiind atenta pe unde merge. Impiedicandu-se de un lucru cadea incet, inainte de a atinge podeaua a fost prinsa de mana si ridicata. Simtind o atingere intre rece si calda si-a deschis ochii privind spre persoana care o tinea in brate, privit spre persoana i-a putut vedea chipul alb si ochii rosi, culoarea ochilor era de un rosu sangeriu. Acestia se priveaua unul pe celalat de circa zece minute, nici unul dintr ei nu scoateau nici un cuvant, doar strigatul lupilor, un fior ii misunea pe spatele alb si acoperit doar de mantia de catifea. Speriindu-se putin cand a auzit un zgomot venind dintr-o camera alaturata.Persoana care o strangea aproape de pieptul lui i-a dat drumul lasand-o libera,sa scape din stransoarea lui. Fata l-a privit confuza, nu isi dadea seama ce se petrece, de ce i-a dat drumul?. Privindu-l si examinandu-l pret de cateva minute si-a dat seama ca acesta are un suflet bun..Incercand sa spuna ceva, mereu ezita, ne reusind sa formuleze acele cuvinte, baiatul a privit-o vag, ducandu-si mana la barbia ei si ridicand-o. I-a privit ochii mari si violeti care sclipeau in lumina lumanarilor. Obraji fetei se schimbasera intr-un rosu aprins, devenind tot mai rusinata. "Sellina!, Merseliel te asteapta in camera de zi a castelului."A spus acesta privindu-ma, asteptand un raspuns. Mi-am dus una dintre maini la gura, tinand pumnul strans mi-am atins buzele cu el, i-am aruncat o privire rapida.."Ce doreste?" Am spus inghitind in sec. Sirius m-a privit cateva clipe.."Trebuie sa te duci pentru a putea afla." Mi-a luat mana, tragandu-ma dupa el, nu mi-a dat drumul pana cand nu am ajuns in "living room" unde Merseliel ma astepta. Oprindu-ma in fata lui mi-am intors privirea in alta parte, acesta era imbracat cu un pardesiu negru lung, gulerul de la camasa alba ii iesea in afara, s-a apropiat de mine cuprizandu-mi mainile in ale lui, mi-am inchis ochii cand am simtit mainile lui reci atingandu-le pe ale mele si cand am observat colti lui aparand iar ochii erau rosi. 

"Nu te ingrijora Sellina nu te voi rani, vreau doar sa iti aduc la cunostinta ca o sa parasim astazi castelul si o sa facem o mica plimbare toti.." Mi-a soptit acesta la ureche...

Mi-am deschis ochii privindu-l vag.."Ce vrei sa spui prin toti?"

"Adica vine si Sirius cu noi.."

"Dar unde mergem?"

Acesta intorcandu-se cu spatele spre mine si mergand spre usa, s-a oprit inainte de a parasi camera.."O sa vezi, doar nu o sa divulg aceasta surpiza, dute cu Sirius sa te schimbi.."

Mi-am intors privirea spre Sirius care ma astepta langa o camera. M-am indreptat spre el privindu-l curioasa.

||Cateva Minute Mai Tarziu||

"Sirius de ce mai imbracat asa de gros? doar este frumos afara..."

"Asteapta pana ajungem afara!"A zambit acesta.

Ajungand la usa de la intrare Sirius si-a luat o haina pe el si mi-a deschis usa facandu-mi semn sa ies. Pasind pe scarile care erau acoperite de zapada, m-am oprit privind uimita...mi-am intors privirea spre Sirius zambind, Merseliel m-a astepta la ultima treapta. Cand am ajuns la ultima treapta, Merseliel m-a ajutat sa cobor, acesta nu a scos nici un cuvant doar la privit pe Sirius caruia i-a facut semn sa vina.

"Merseliel ce se petrece?"

"Uite Sellina a nins, este asa de frumos mai ales noaptea. Totul este alb si nu pot sa nu iubesc acest peisaj. Trebuia sa iesim si sa profitam de acest moment, nu se stie pentru cat timp va tine dar este foarte frumos. Am crezut ca iti va placea, stiu ca m-am purtat c-am urat, si asa vreau sa imi cer scuze."

"Oh! Deci este foarte frumos, si chiar imi place,este frumos.Multumesc." A sarit la gatul lui Merseliel imbratisandu-l, dupa aceea l-a imbratisat si pe Sirius care statea langa ea.

Merseliel privindu-i pe cei doi s-a aplecat luand putina zapada si aruncat in cei doi.."Ce spune-ti de o bataie cu zapada?. Puteti tine pasul?"A intrebat acesta zambind.

"Ow..Ne pu-i la incercare?."A spus Sellina privindu-l pe Sirius si facandu-i semn sa accepte..

"DA!"A spus acesta lovindu-i din nou..si incepand sa alerge prin jurul lor..cei doi au luat si ei zapada si au inceput sa alerge dupa Merseliel care fugea si zambea...Sellina ii privea pe cei doi, era foarte fericita ca a reusit sa il faca pe Merseliel sa isi dea seama ca nu trebuie mereu sa fie doar un tip rau si inchis..cum era la inceput....Merseliel apropiindu-se de Sellina a prins-o de mana si sarutand-o pe gat..

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum