šestnáct

871 65 0
                                    

Už asi hodinu jsem seděla v zákulisí. Kluci mě sem zahnali, protože se za chvíli začne pouštět dovnitř. Celým zákulisím hráli nahlas nějaké rockové písničky a kluci běhali pořád tam a zpátky. Převlékali se, kontrolovali kytary a pak zase běželi za někým, aby něco zařídil. 

Já dala odkaz na první vlog z tour na Twitter a napsala k němu poznámku.

@JollyLilyB: První vlog z celého tour! Doufáme, že se vám tenhle ,projekt’ bude líbit! @janoskians @5SOS

Usmála jsem se, protože jsem s tím videem byla opravdu spokojená a moc se mi líbil ten nápad, nechat nahlédnout fanynky do života kluků. Být na místě fanynek, byla bych naprosto nadšená. Přečetla jsem si pár nových tweetů ve kterých jsem byla označena a byly tam hlavně zmínky o tom, co se dělo před hotelem. Hodně holek se ptalo, proč jsem tak utekla, tak jsem se jim snažila všem odpovědět.

Pak mě ale do očí udeřil tweet s několika fotkami a nápisem @Ashton5SOS a @JollyLilyB přistiženi! Co prosím? Otevřela jsem si tweet, abych ho viděla. Bylo tam několik fotografií z naší dnešní vycházky do restaurace. Smáli jsme se na nich a já musela uznat, že by nám to dohromady fakt slušelo. Cože? Lily, co to povídáš. 

Nadechla jsem se, tento tweet retweetovala a napsala k němu poznámku.

@JollyLilyB: Pro ujasnění, byli jsme koupit oběd, takže v tom nic nehledejte, protože vím, že jste toho schopní ;).

Bylo to trochu drsnější, ale musela jsem se nějak vyjádřit. Všichni ti paparazzi a novináři a hateři a kdo ví, kdo ještě, mě budou otravovat čím dál víc a já se musím naučit bránit.

Povzdechla jsem, zvedla se a zamířila do šatny, kde byli kluci.

,,Zrovna jsem za tebou chtěl jít.” usmál se Jai. 

,,Proč?” zeptala jsem se a vyndala si z ledničky láhev vody. 

,,Jdeme teď s klukama na meet and greet s nějakými fanoušky, takže tady zůstaneš a nikam nepůjdeš, jasný?” podíval se na mě vážným pohledem.

,,Jai, uklidni se. Není malá.” poznamenal Beau.

,,Jen ji chráním.”

,,Ale už to s tím chráněním přeháníš.”

,,Promiň, brácho, ale s tím musím souhlasit.” řekl Luke,

,,Fajn, fajn, jak chcete, ale až se stane ňákej průser, tak je to na vaši hlavu.”

,,Fakt se tady budete hádat kvůli takový blbosti?” řekla jsem a podívala se na ně. ,,Už radši jděte nebo se ještě rozhádáte víc.” zamumlala jsem. Kluci se zvedli a pomalu odešli z místnosti. Ash šel pomalu, když kolem mě prošel, zašeptal mi do ucha.

,,Říkám, že se divím, že ses z něho ještě nezbláznila.” uchechtl se.

Kluci byli pryč teprve několik minut a já se opět nudila. Zabručela jsem a najednou jsem spatřila něčí mobil na stolku. Natáhla jsem se pro něho, abych zjistila, čí je. Byl Jaiův. Uchechtla jsem se, odemkla ho a překvapilo mě, že tam nemá heslo. Najela jsem na jeho Twitter a napsala nový tweet.

@JaiBrooks1: Jai si tady zapomněl mobil, tak jsem mu ho vzala a někteří z vás budou mít od něho follow - Lily

✓THEY HAVE PLACE IN MY LIFE | 5SOS & Janoskians [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat