jedna

2.7K 98 4
                                    

,,Luku! Nech toho!“ řvala jsem přes smích na svého bráchu, který mě lechtal.

,,Neměla sis začínat!“ zasmál se.

,,Jen jsem ti řekla, ať konečně přiznáš, že máš rád Kianu!“

,,Je to jen kamarádka.“ řekl, ale jeho tváře zčervenaly.

,,To říkej někomu jinýmu.“ vyplázla jsem na něho jazyk a usmála se. Luke se zvedl, podal mi ruku a pomohl mi se zvednout.

,,Ale nikomu to neříkej.“ poznamenal tiše.

,,Neřeknu, ale stejně to všichni ví. Jde to na tobě vidět.“ políbila jsem ho na tvář a odešla z jeho pokoje do koupelny. Podívala jsem se do zrcadla a vypadala jsem přesně tak hrozně, jak jsem si představovala. Mé hnědé vlasy s lehkým fialovým přelivem byly vytahané z drdolu a tváře jsem měla zarudlé, jako bych právě uběhla maraton.

,,Lily?!“ zavolal na mě Beau.

,,Co je?!“ vykřikla jsem z koupelny.

,,Chystáš se dneska někam?!“

,,Proč tě to zajímá?“ to mě přinutilo vyjít z koupelny a stoupnout si na schody. Beau stál dole a když mě uviděl, usmál se.

,,Kluci chtějí přijít, potřebujeme něco natočit.“ pokrčil rameny.

,,No to abych už utekla.“ poznamenala jsem a vrátila jsem se do koupelny. Sundala jsem ze sebe oblečení a šla do sprchy.

Abyste pochopili, kluci měli svůj youtube kanál, kde natáčeli challenge a různá vtipná videa. Upřímně řečeno, pokaždé, když chtěli něco natáčet u nás doma, tak jsem vypadla, protože 80% jejich videí bylo poněkud nechutných a já si to ráda nechala ujít. Naštěstí, když jsem se pak vrátila domů, bylo vše uklizené. Jen Beau býval trochu zelenější.

Natáhla jsem se pro svůj šampon s vůní žvýkaček a namydlila si vlasy.

Abych pravdu řekla, já brala ty videa kluků jako srandu, ale oni to mysleli vážně. A přes milion lidí, kteří je odebírali to zřejmě taky mysleli vážně. Jediné, co jsem dokázala brát vážně byly jejich písničky, které nahráli a které měly skvělý ohlas. Byla to Set This World on Fire nebo This Freaking Song na který se chystali natáčet videolip. Když jsme šli po ulici, což se už moc nestávalo, tak holky šílely, když kluky viděly,. Já s klukama vyrážela ven minimálně, protože jsem nechtěla, aby se ta jejich ,,sláva“ podepsala i na mně.

Zabalila jsem se do měkkého ručníku a pročesala si vlasy. Pak jsem zamířila do svého pokoje. Mého vlastního pokoje. Kluci začali mít z youtube a ze songů tolik peněz, že si mohli koupit vlastní dům. A mně nabídli společné bydlení. Mamka mě nejdřív nechtěla pustit, protože mi je 16 let, ale nakonec povolila. A Beau má za mě odpovědnost. 

Když jsem zjistila, že mě mamka s taťkou s klukama pustí, byla jsem nadšená. A později, když jsme do domu přišli a Beau mě dovedl do pokoje, který mi zařídil, rozbrečela jsem se. Naše rodina byla chudá, a tak jsem sdílela pokoj s klukama. A teď, když jsem najednou měla svůj vlastní pokoj, nemohla jsem tomu uvěřit. Měla jsem ho zařízený přesně tak, jak se mi to líbilo. Bílý interiér, obrovské okno ze kterého byl nádherný výhled na město a plakáty mých nejoblíbenějších kapel na zdi. Také jsem měla mnoho nového oblečení, kluci mi dávali každý měsíc peníze, abych si mohla něco koupit, kdybych něco potřebovala. Já si ale většinu peněz schovávala a šetřila, protože jsem si jednou chtěla koupit lístek na koncert 5 Seconds of Summer, které jsem znala už z jejich coverů z dřívější doby, ale pořádně se proslavili až po tom tour s One Direction. A teď po nich šílela každá holka.

✓THEY HAVE PLACE IN MY LIFE | 5SOS & Janoskians [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat